Prachtig

Pen besteld, binnen een dag thuis. Fijne service!

Snelle levering en goede producten!

Ik ben helemaal blij met de kimono en oorbellen die ik voor mijn bruiloft gekocht heb! De kimono is gemaakt van een heerlijke stof, en ik kreeg ook nog een setje oorbellen cadeau!! Ik ga hier zeker in de toekomst nog eens wat kopen 🤗 De levering verliep ook heel soepeltjes!

Mooie sieraden

Heel blij met mijn setje

Goeie kwaliteit sieraden

De graverig is erg mooi geworden. De Kwaliteit ziet er goed uit. En snelle levering.

Vlotte levering en mooi cadeau

Super goed!

Ik heb een armband gekocht bij DRKS met de initialen van mij en mijn vriend er op voor ons 1 jaartje samen. Het kwam goed via de post en was mooi ingepakt! Hij vond het super mooi! En ik ook...echt top!

Top kwaliteit

Ik kreeg het snel binnen. Het was mooi verpakt en was precies hoe ik het wou. Nog nooit zo erg tevreden geweest over armbanden die ik bestel via internet. Ik raad het iedereen aan. Het is een site die je kan vertrouwen en ze hebben goeie service. Echt een aanrader.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Mooie producten van uitstekende kwaliteit. Als je wenst worden ze nog eens gratis leuk verpakt en je kan een persoonlijke boodschap in het doosje laten zetten. Ideaal om geschenk te geven!

Netjes

Super mooie armband binnen gekregen, wel een aantal dagen te laat binnen gekregen ivm met het Corona. Verder top!

Toppie !!!!

Een paar jaar geleden mijn dochter op haar vormsel verrast met een moeder/dochter armband en nu mijn partner met een stoere armband om ons “20 jaar samen zijn” te vieren. Het doosje met de persoonlijke boodschap maakt het kado zo uniek en leuk te geven😊 Zeker tot een volgende speciale gelegenheid❣️

Snel en correct

Prima ervaring werd goed op de hoogte gehouden..wanneer het pakje kwam...

Eerste keer dat ik hier iets bestelde. Het was een kadootje en voel erg goed bij de ontvanger. Mooie kwaliteit.

Perfect!

Waanzinnig, ik kijk ernaar uit om mijn bruidssieraden te dragen van DRKS! Mijn partner ook blij gemaakt met een mooie pocketwatch en drinkfles❤️❤️❤️❤️

Hele mooie armband en goede service

Hele goede service en een hele mooie armband.

Super oorbellen plus cadeau!

Oorbellen besteld, net als op de foto, heel leuk, ook nog oorbellen als cadeau erbij gekregen. Altijd leuk! Ze hebben hele mooie oorbellen en de kaartjes waar je een persoonlijke boodschap op kan zetten vind ik ook echt geweldig!

toppie

Super goede service en ziet er mooi uit

Top en snel geleverd

Artikel in echt net zo als op de site , ben zeer tevreden.

Perfect!

Heel mooi ingepakt! Heel goede service en eenvoudige betaling!

Supper snelle service en se volgende dagvafgelevert

Snelle service mooie afwerking supper tevreden met mijn juwelen

Netjes verpakt en iet er verzorgd uit. Sieraad is zoals afgebeeld 👌

Awesomeeeee

Ik ben echt super blij met het genen dat ik binnen heb gekregen. Ik moest een cadeautje voor mijn vader hebben dus ben overal naar iets aan het zoeken en toen kwam ik hier de armband met graveerbaar muntje tegen. Ik was in het begin erg aan het twijfelen of ik het wel moest doen aangezien ik de site niet goed kenden. Vervolgens toch gedaan vanwege de lage prijs en ik ben super blij dat ik het hier besteld heb. Het was twee dagen later binnen terwijl het gegraveerd moest worden en het was precies zo als ik wilde! Super blij.

super !!!

had het persoonlijke armbandje heel snel in huis, ! super, heel mooi gegraveerd. top levering!!!

De website is erg nettjes, bezorging snel in huis en heel mooi ingepakt.

Heel erg tof!

Wat een toffe producten en zo snel geleverd. Echt een top webshop.

Mooi product

Buskesdries 3