Fantastisch product en service

Fantastische geregeld snelle service.

Prima product met een snelle levering

Goede kwaliteit op het oog met een snelle levering

Perfect.

Het product is zoals omschreven, en zelfs in deze periode was het de volgende dag al in huis. Bedankt voor de service, en tot snel!

Prachtig!

De bestelling gedaan voor een lief vriendinnetje die dit jaar gaat trouwen. De bezorging was snel en zorgvuldig, de verpakking netjes en de sieraden prachtig! Leuke is ook dat je een tekst in het doosje kunt laten zetten, dit zorgt voor een persoonlijke touch en maakt het een mooi geheel. Ik heb er maar 1 woord voor: Geweldig!

Snel, makkelijk en goed!!! Heel tevreden

Snel, makkelijk en goed!!! Heel tevreden

Prachtig

Zakhorloge besteld met persoonlijke tekst, een prachtig sieraad in het echt nog mooier om te zien dan op de afbeelding. Liefs marja

Mooie producten met persoonlijke touch

Erg mooi maar ook snel geleverd en prachtig verpakt ! Zelfs naar België !

Snelle levering, kwaliteit baby armband boven verwachting

Voor ons eerste kindje, een gouden baby armband aangeschaft. Uiteraard gekozen voor de gravering/inscriptie. Heel mooi en beter dan we hadden verwacht voor de prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!

Mooie armband, mooie gravering en snelle levering!

De armband is ontzettend snel geleverd. De gravering is erg mooi en heel duidelijk. Een aanrader als cadeau! Handig om te weten: voor een slanke mannenpols is de armband vrij groot. Voor mijn man kan bij ruim 2-3cm kleiner en dan zou hij nog losjes zitten.

Perfecte site, levering goed, en het product was helemaal top

Mooi en snel

Verrassend, kleine prijs groot geschenk.

Mooie kwaliteit

Ik vroeg vandaag mijn getuige met een juweeltje van DRKS. Ze was heel blij en het is een mooi persoonlijk geschenk!

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Netjes verpakt en snelle levering. Het item is een cadeau voor mijn vriendin en de moeder van mijn dcohtertjes, hij zit daarom nog ingepakt aangezien ze 11 april jarig is. Dus over het item kan ik nog niks zeggen

Een streepje licht in deze donkere dagen

Mooi,elegant, zoals het hoort

Snelle levering en product is precies als op de website aangegeven

Een armband besteld met daarop een persoonlijke tekst. De armband werd snel geleverd, in een mooi doosje met daarin een persoonlijke tekst. Helemaal tevreden!

Meer dan zeer aangenaam

Ik had een product gekozenwaar al in gegraveerd was. Ik had zelf tekst aangeleverd om te graveren. Een oplettende medewerker belde om te checken of dit klopte. Daar was is blij om anders was t cadeau niet uitgepakt zoals ik bedoeld had. Dus ontzettend bedankt híer voor.

Ik bestelde een paar oorbellen voor mijn huwelijk. De dag nadien zaten ze al in de brievenbus, ze waren perfect, net zoals op de foto!

Goede kwaliteit

Goede levering goede kwaliteit. Ben zeer te verden over jullie.

Geweldige service

Mooie producten, overzichtelijke site en supersnelle levering!

Mooie armbanden.

Super snelle levering, keurig met cadeau papier apart, mooi bedrukt, heel erg blij mee.

Prachtige handgemaakte juwelen 😍

Ik kocht de prachtige juwelen van DRKS om te dragen op mijn trouwdag. De juwelen zijn prachtig! Tevens snelle en goeie service! Ik werd ook met goede raad bijgestaan! Bedankt!

Top service! Mooi product

Wat een snelle service zeg. Ik had letterlijk de volgende dag het pakketje al in huis. Het resultaat is heel mooi geworden. De jarige zal zijn cadeau vast prachtig vinden.

mooi gegraveerd en mooie kadoverpakking meegeleverd. Snelle levering

Mooi gegraveerd, mooie kado-verpakking en snelle levering.

Zeer goede service

Zeer klantvriendelijk! Vlotte en snelle levering! Goede kwaliteit en goede foto’s op de website: perfect online te bestellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst