Snelle goede ervaring

Vrijdag avond besteld, dinsdag in de brievenbus. Precies zoals besteld. Prima

Snel, persoonlijk, verrassend

Snelle levering, goede persoonlijke communicatie, en hele leuke aanbiedingen! Je voelt je een prinsesje als je bij DKRS hebt besteld!

2e bestelling en weer top!!

Na mijn sieraden set voor de grote dag te hebben besteld, nu manchetknopen als cadeautje voor mijn verloofde besteld. En ook deze keer weer zeer tevreden over de bestelling. Het ziet er top uit, de gravering precies zoals ik het had door gegeven. Ze zien er geweldig uit en van goede stevige kwaliteit. Mijn verloofde vond ze erg mooi en was zeer verrast. Nu wachten op de grote dag.

Top kwaliteit en top service

Snelle levering, mooie kwaliteit en precies zoals op de foto.

Heel tevreden.

Heel mooie ketting gekocht. Op tijd geleverd in een mooi doosje.

Prachtige sieraden en snelle service

Ik heb mijn bruidssieraden bij DRKS besteld. Ze zijn prachtig en er zat een mooie korting op. De volgende dag werden ze al bezorgd, vanwege de mooie verpakkingen was het echt een cadeautje om ze uit te pakken.

Super mooi armband

Een super mooi armband besteld , deze is super mooi gegraveerd en de service is super snel!

Snelle levering, product zoals omschreven

Ik ben tevreden met mijn bestelling.

Ik bestelde een armband met bijhorende oorbellen en een haarspeld voor mijn trouw. Toen ik informatie vroeg rond het kleur van de parel van de oorbellen en de armband kreeg ik heel snel een verduidelijkend antwoord. Het lijkt me dan ook een goede dienstverlening. De bestelling werd ook snel geleverd. Alles is mooi verpakt. Eén van de juwelen (nl. de armband) leek mij wat mattere steentjes te bevatten, maar als ik het geheel bekijk, ben ik wel blij met mijn bestelling.

Super producten met een mooi gedetailleerde gravering en aandachtig verpakt.

De producten waren snel geleverd ondanks mijn omvangrijke bestelling. Verder zijn de producten van goede kwaliteit en zijn ze erg mooi gegraveerd. Tot slot, was ik zeker enthousiast over de individuele verpakking waarbij er gedacht was aan labels om aan te duiden welk product in welk pakje zat.

Net zoals op verwacht en super snelle levering

Aangekocht voor mijn vriend, hij was er heel blij mee. Een voorbeeldafbeelding zou wel helpen vooraleer definitief te bestellen.

Snel en mooi product.

Ik heb twee badjassen besteld met bride en bride crew op.. het is super mooie stof en mooi aan! Ben er heel blij mee!

Afgelopen week een armbandje besteld met daarin een tekst laten graveren! De armband is echt heel mooi geworden, goede kwaliteit. Daarnaast snelle levering. Zeker een aanrader om te bestellen. Bedankt!

Snelle levering en mooie sierraden

Heel snelle levering. Prachtige oorbellen en haarkam.

Heel vlot

Zeer vlotte bestelling alles is zonder problemen verlopen, producten waren exact zoals beschreven. Beter kon niet.

Geweldige webshop, hele mooie sieraden! Kijk uit naar mijn geweldige dag

Mooi product en ern snelle levering

Wat ik heb besteld is een mooid product en wat erin staat gegraveert is ook heeeel mooi! Ben er erg blij mee!

Fijne ervaring!

Snelle levering, mooi verpakt en een mooi product!

Super Service!

Veel diverse, unieke producten in de webshop. Tevens een mogelijkheid om een persoonlijke draai te geven aan een cadeau. Maakt het net iets meer speciaal. Een levering dat zo snel als het licht. Tot slot krijg je ook nog eens kwaliteit geleverd. Kortom; het totale pakket in 1. Zeker voor herhaling vatbaar (meerdere malen).

Jammer

Het pakje is snel toegekomen. Maar ik ben teleurgesteld omdat het een cadeau moest zijn voor mijn vriend. Jammer genoeg was het armband veel te klein. Ik heb het nochtans bij de mannen afdeling besteld. Erg jammer want kwaliteit is is helemaal in orde.

'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis, echt super!

Ik heb een armbandje voor mijn dochter besteld, de volgende ochtend werd het al geleverd, ingepakt. Het armbandje is erg mooi, mijn dochter is er super blij mee.

Snelle levering. Goede kwaliteit. Mooi ingepakt.

Uitstekende service en prachtig product

Allereerst een hele gebruiksvriendelijke website, zelf voor op de smartphone. Fijn dat het graveerde product de volgende dag geleverd werd in een mooie cadeauverpakking! Het was voor ons een prachtig cadeau om cadeau te geven. We komen in de toekomst zeker terug!

Mooie artikelen en heel vriendelijke service

Mooie artikelen! Bij vragen krijg je snel individuele feedback. Top service.

Buskesdries 3

6673DP Andelst