Snelle levering, mooi product

Snelle levering (volgende dag in huis), netjes verpakt in mooie doosjes.

Bijzonder en waardevol cadeau

Super snelle levering in een mooie cadeauverpakking. De herenarmband is super mooi en netjes gegraveerd. En zelfs in de verpakking zit een mooi kaart met eigen tekst. Super bijzonder en waardevol cadeau voor mijn man dus!

Hele mooie spullen erg leuk verpakt.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Leuk ingepakt en netjes gegraveerd.

Altijd een TOP service en geweldige producten

Ik bestel met regelmaat producten (vooral de graveerbare) voor mijn consulentes / collega's bij speciale gelegenheden. DRKS is echt een top bedrijf en denken mee. Ze zorgen er altijd voor dat mijn bestellingen perfect worden afgeleverd, mooi ingepakt. Uitermate tevreden en ik koop graag bij hun.

Heel tevreden

Super snel vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Product zoals geadverteerd

+ snelle levering + perfecte staat + goed materiaal + duidelijke gravering + gebruiksvriendelijk

Prachtige oorbellen

Snelle bezorging, mooie kwaliteit. Ik ben zeer tevreden!

Prachtige armband & super snelle levering

Super snelle levering van de armband (de volgende dag zelfs al!) Heel makkelijk om te bestellen en mooie kwaliteit & verpakking. Zeer tevreden van.

Snelle levering en super mooie armband! Heel blij mee!

Zag er prachtig uit en allemaal snel en netjes afgehandeld

Erg fijn, snel en prettig.

Geweldig’

Moor sieraden gekocht voor mijn dochter

Helemaal zoals ik het verwacht

Ik vond het armbandje meteen leuk toen ik het zag en de gravering maakt het helemaal af. Top kwaliteit en goede service! Zeker aan te raden.

Top!!

Snelle levering....mooie kwaliteit en lage prijs!

Mooi artikel, keurig verpakt . Goede kwaliteit en super snel geleverd.👍

Heb er maar een woord voor geweldig!!!

Alles is gewoon perfect! Snel geleverd super service Alles is ook precies als op de site! In een woord TOP! Mvg jessy

Wauwie!!!!

Wat een mooie armband. Zijn zelfs mooier dan op de website.

Goede service, mooie producten!

Snelle levering, heel leuk dat er een persoonlijke boodschap in de giftdoosjes gezet kan worden. Heel blij mee, mooie sieradenset voor mijn bruiloft gekocht!

Ongelooflijk snelle levering en goede kwaliteit.

Zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de levering. Meet wel eerst de omtrek van je pols bij aankoop van een bandje zodat je de juiste maat kan selecteren!

What you see..is what you get!

Er staat... voor 17.30 besteld ..volgende dag in huis! Zelfs met graveringen. K bestelde om 16 uur een ketting..en volgende dag om mn nek...

Top service!

Armband van mijn man was helaas stuk gegaan. Ik heb hem terug mogen sturen en ze hebben hem netjes gerepareerd! Hij ziet er weer als nieuw uit.

Helemaal top

Wat een super mooie armband met mooie gravering. Snelle levering en goed verpakt. Een perfect cadeau!

Snelle levering en goed afgewerkt

Ik had zelf eerst een cadeautje gekregen, en heb nu zelf 2 cadeautjes besteld. Snelle levering, goed afgewerkt.

Perfect!

Super tevreden met mijn bestelling! Zeker een aanrader!

correct

Buskesdries 3