Zeer snelle levering

Dag ervoor besteld, met graveren mee dag erna bezorgd.

Precies zoals omschreven, dus super tevreden.

Makkelijk te bestellen en betaalbaar.

Hele goede service

Ik had een armband en een paar oorbellen besteld. Er was 1 oorbel stuk, nadat ik dit heb aangegeven bij drks, werd er snel gehandeld. De volgende dag had ik al een nieuw paar in huis en een retour formulier zodat ik het kapotte setje oorbellen gratis terug kon sturen. Ik ben zeer tevreden met de service! Nu maar hopen dat de nieuwe oorbellen de grote dag zullen overleven! Aan de service zal het in ieder geval niet liggen

Geweldig mooi stoer cadeau

Snelle levering, precies wat ik wilde

Snelle levering en alles mooi ingepakt.

Fijne website, snelle levering, goed product

Ik was op zoek naar een persoonlijk product, via internet kwam ik DRKS tegen voor een gegraveerde pasjes houder. Snelle levering, gratis verzending, heel netjes gegraveerd en verpakt. Zeer aan te raden.

heel tevreden over de service en het gekochte item!

Heel snel geleverd geweest! Volgende dag al in huis! En heel tevreden over het bestelde item, Mooie afwerking.

Zulke mooie dingen! Ik ben tevreden.

Ik heb al verschillende dingen van DRKS. Vooral voor onze bruiloft. Ik heb een heel mooi haarsieraad gekocht. De Coco haarkam. Mega mooi! Ook heb ik 2 gepersonaliseerde pennen met onze trouwdatum erop gekregen.. Ik ben heel tevreden over de website, de betaling en het wordt snel bezorgd!

goede kwaliteit en op tijd

Ik heb voor de derde keer iets besteld bij drksonline en de leveringen zijn altijd op de volgende dag geweest, zoals afgesproken. Netjes in cadeau verpakking, gegraveerd en van goede kwaliteit. Zal hier zeker weer terugkomen en kan drksonline aanbevelen.

Geweldige service voor een lage prijs

Zie boven

Super service

Een ketting met gravering, werd binnen een uur verzonden en de volgende dag in huis. De ketting kwam perfect binnen. Zeker aan te raden!

De armbands zijn Echt mooi en ik heb het gelijk de volgende dag ontvangen.

Snelle levering, van te voren mail contact grhad ennkreeg de zelfde dag nog een vriendelijk antwoord terug. Ik ben blij met mijn aankope.

Kaper

Ik ben kaper

Wauw, erg gaaf

Super dat ik er een briefje bij kon doen. De perfecte manier om mijn vriend te verassen. Hierdoor kon ik vertellen, waarom ‘proud of you’ erin gegraveerd stond. Het graveren ziet er strak uit. Het is een erg persoonlijk cadeau wat het heel mooi maakt. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. De perfecte manier voor een cadeautje of om iemand te verassen. Bedankt voor de fijne service.

Precies zoals verwacht! Ook erg leuk dat je een persoonlijke tekst kan toevoegen. Zo maak je het een extra speciaal cadeau.

Mooie sieraden en een prima en snelle levering. Ik ben erg blij met de geleverde sieraden.

Wat een beauty's!

Super gave set gekocht op drks! Kwamen heel snel binnen, mooi verpakt en in het echt nog mooier dan op foto's.

Superblij met het spiegeltje!

Eerst moest ik twijfelen over het gepersonaliseerde spiegeltje, maar toen dacht ik gewoon doen. Nu in het pakketje heb ontvangen en gezien ben ik er super blij mee!! Super leuk om cadeau te geven aan een dierbare.

Super mooie armband binnen gekregen! Ik raad het zeker aan om als een cadeautje te doen

Slechte service

Ik had een mannen armband besteld en binnen en buitenkant laten graveren buiten kant is mooi binnen kant is niet leesbaar ik heb aan meerdere mensen in mijn omgeving gevraagd of ze konden lezen wat er stond en het antwoord was nee heb hierover een mail gestuurd en een foto van de gravering hierop kreeg ik een telefoontje dat hun vonden van wel nou lekker dan deze armband was voor een vriend waar ik al 38 jaar vrienden mee ben ik wilde deze armband voor zijn 60ste verjaardag geven dit kan nu dus niet meer

TOPTOPTOP

GEWOON GEWELDIG !!

uitstekende producten

Producten zijn super mooi en goed kwaliteit. Best snel in huis.

Goede service en prachtige kwaliteit!

Ik vond de service erg uitstekend. De levering was snel, het was een goede site en fijn om iets op uit te zoeken en de kwaliteit van de producten is top!

Prachtige armbanden

Ik heb 2 armbanden besteld en had ze de volgende dag al binnen. Netjes in 2 doosjes verpakt. Zien er prachtig uit.

Buskesdries 3

6673DP Andelst