Vlotte en goede levering

Maat was jammer genoeg te groot. Retrourneren kan jammer genoeg niet. Anders had ik een andere maat besteld.

Prima website...duidelijk snelle nette bezorging!!

Ik vond het makkelijk om te maken. Wel jammer dat er zo weinig keuze is in zakhorloges Maar toen hij binnen kwam vond ik hem mooier dan op de site!! Oh ja...Ik zou een soort armbandje cadeau krijgen maar die zat er bij mijn bestelling ineens niet meer bij. Waarschijnlijk zelf iets fout gedaan.

vlotte werking!

alles verliep vlot en was duidelijk!

UNIEK CADEAU 🎁

Twee zoetwater parel armbandjes besteld voor de getuige van onze bruiloft. De dames vonden het een prachtig cadeau en vonden het heel bijzonder dat er tegenwoordig zo een leuke ideeën zijn voor iemand te vragen (tekst in het armbanddoosje).. Ze hebben beide JA gezegd, mede dankzij jullie hulp door de gave armbandjes! DANK JULLIE WEL!! 🥰

Super goed!

Snelle levering, goede kwaliteit!!

Heel blij met de bestelling

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste. En ben erg tevreden. Er is veel keuze en mogelijk en de bestelling werd mooi ingepakt en beschernd in een doosje bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

Mooi gegraveerd en snelle levering!

De volgende dag hadden we de sleutelhanger al in huis! Echt super snel!! Bedankt voor de goede en snelle service en tot (be)s(t)nel!! :-) Gr Fenna de Boer

Super snelle levering

Armband zag er super mooi uit! En onwijs snelle levering!

Mooie sieraden, snelle levering. Goede kwaliteit♡

Geweldig!

Snelle levering, ontzettend mooie sieraden. Precies zoals op de website staat. Kwaliteit. Vaste klant, omdat ik altijd tevreden ben over mijn aankopen bij jullie.

Snel, mooi

Super ervaring

Super goeie ervaring

Super mooi dingen

Erg tevreden!

Mooie sieraden, zoals op de afbeelding. Snel geleverd en erg mooi ingepakt!

Gewoon goed!

Snelle levering, een een heel mooi product.

Super mooi sieraad!

Geen gedoe, super snel binnen en mooi gegraveerd & mooi verpakt

Ik ben fan van deze handgemaakte sieraden van DRKS. Dit begon met sieraden voor mijn huwelijk, daarna collectie uitgebreid met andere kleuren. komt altijd mooi in een luxe verpakking!

Op tijd binnen

Ik ben blij met mijn aankoop, was op tijd binnen uitstekend service

Mooie juwelen met super snelle levering

Heel vlotte levering en opvolging. Juwelen ogen heel mooi en als je wilt mooi ingepakt!

Leuke armband

Leuke armband, mooi gegraveerd. Jammer dat er niet wordt aangegeven dat de armband zelf vrij klein is. Voor mijn vriend zitten er eigenlijk te weinig kralen op waardoor er veel touw is.

Onwijs tevreden en super snel geleverd!

Besteld en de volgende dag in huis. Super leuk ook dat je het doos ook kan laten bedrukken. Zeer tevreden en voor herhaling vatbaar!

Netjes en optijd bezorgd! Mooie artikelen. Zeer tevreden.

Ik vind dat DRKS mooie artikelen heeft en veel keuze. Vooral qua prijs valt het erg mee voor sieraad+graveren en mooi inpakken! Goeie service.

Zeer snelle levering en kwalitatieve afwerking van de gravure in de manchetteknopen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst