Heel erg mooi kado voor me vriend

Goede service en mooie armband Heel fijntjes gegraveerd.

Op tijd en naar verwachting - goede service

Ik ben blij met de twee armbandjes die ik heb besteld om cadeau te geven en mijn zusjes als getuige te vragen op mijn bruiloft. De armbandjes zagen er netjes uit, waren mooi ingepakt en de gepersonaliseerde binnenkant was naar verwachting!

Mijn pakketje kwam bijzonder snel aan, was leuk ingepakt en het armbandje zat in een superleuk doosje, waar ik zelf een tekstje in kon ontwerpen! Een zeer positieve ervaring dus! :)

Super goed

Snel bezorgd en goede kwaliteit

Wel okay

De levering en het product waren zoals was beloofd. Alleen de gravering is in zo'n klein lettertype dat je een vergrootglas bijna nodig hebt om het te lezen.

Mooi product, snelle levering

De armband is van goede kwaliteit. Sluiting werkt goed en schiet niet los. Levering was snel en de gravering is mooi en duidelijk.

Superservice

Besteld en volgende dag al in huis

GE-WEL-DIG!

Ik heb mijn pakket op tijd ontvangen! Heel erg mooi en van goede kwaliteit! DRKS, jullie producten zijn geweldig!

Ik wilde een armband bestellen als verrassing maar ik wist de maat niet geheel zeker. Ik stuurde een berichtje en ze deden alle moeite voor mij. Uiteindelijk een andere besteld met gravering. Volgende dag netjes in de brievenbus in een doosje Ingepakt als cadeautje en met open maken de mooie armband en mijn tekstje in het doosje Echt super leuk en mooi dat je het nog persoonlijker kan maken 😊 Zeer tevreden over mijn 1e bestelling!!

Uitstekend!!!!

Aanrader!!!

Leuke armband

Goede kwaliteit, ziet er mooi uit en snelle levering

Kwaliteit voor een lage prijs

Leuk armbandje, kwam binnen in een leuke verpakking, voor de prijs top kwaliteit.

Mooie armbandjes

De maten kloppen helemaal, en ze passen goed. Het zijn mooie armbanden, en ze zijn stevig. De gravering is gewoon duidelijk, maar hoe meer woorden/tekst je wilt, hoe kleiner dit er uit ziet.

Everything was perfect, the quality is better than expected, super fast delivery

Mooi en snel!

Mooie armband met gravure. Snel bezorgd.

Mooie kwaliteit en super snelle levering.

Armband besteld om 17.20 uur en de volgende dag al in huis. Super snel en ook nog eens mooi verpakt. Leuk doosje met persoonlijke tekst. Armband van mooie kwaliteit! Mijn man is er heel erg blij mee!!

Wow

Ik had een dag voor Valentijn mijn pakketje gekocht en het was direct de dag erna geleverd. Geweldig en mooi.

UITSTEKEND!

Ik had heel last minute een Valentijnscadeautje nodig voor mijn vriend. Ik zag DRKS voorbij komen, dit sprak mij meteen aan. Ik bestelde het net iets voor 17:00 en de volgende middag om 13:00 lag het al in de brievenbus. En dan het resultaat... super super super mooi en hij was ook super leuk ingepakt. Dus een dikke vette 10🤩

Super content

Het armbandje was super . Snelle levering en goede kwaliteit . De gravering aan beide kant zeer mooi gedaan . Echt content !!

Ik heb mijn pakketje geweldig ervaren, het zag er heel mooi uit! Snelle levering i like it:)

Een top service met vriendelijke medewerkers

Ik wilde graag iets speciaals voor Valentijn als kado geven. Dus leek DRKS my de perfecte site , vervolgens had ik wat vragen over bestelling plaatsen en de verzending . Ik schreef een mail naar DRKS en binnen een uur kreeg ik meteen antwoord. Je had ook de indruk dat ze je echt hielpen en hun best deden op een vriendelijke manier. Ik heb een ketting besteld en volgende dag in huis ben er super blij mee!! Snelle Verzending Goede service en natuurlijk mooie Sieraden om als kado te geven !!

Uitstekende service en prachtig eindresultaat

Top bedrijf met mooie spullen

Mooie leren heren armband

Een hele mooie armband ontvangen. Ook is die netjes gegraveerd! Leuk om te geven:)

Mijn vriend vond het heel mooi.

Precies zoals ik het wilde

Buskesdries 3

6673DP Andelst