Goede prijs/kwaliteit en service

Snelle actie na bestelling, duidelijke website. Snelle verzending en mooie producten.

Ik heb al 2x juwelen besteld van DRKS en telkens super tevreden! De juwelen zijn altijd zo mooi! 😍 De levering is ook altijd goed geweest, had mijn juwelen altijd super snel ik huis. Ik ga zeker nog meer van DRKS bestellen!

Niet wat ik had gehoopt.

Het bedrijf is snel en werkt secuur dus daar is niks mis mee en aan mijn wensen was voldaan. Waarom ik toch niet blij ben, is omdat ik het jammer vond ik dat ik een goudkleurige ketting heb besteld, en die is zo dik en ziet er nep uit.. ik had hem voor Valentijn besteld en had gehoopt dat het wat mooier afgewerkt was en wat fijner was zoals op de foto. Door het graveren kan ik hem niet ruilen of terug sturen dus ga hem toch maar geven, maar mijn vriend is goud gewend en denk niet dat hij hem wil dragen...baal ik nu al van.. Dus het bedrijf is oke en misschien hebben ze andere mooie producten, maar nee de gouden kettingen voor mannen zou ik afraden.

Snel en keurig afgeleverd

Fijn dat het zo snel geleverd is. Het zat ook heel netjes en mooi verpakt.

Fantastisch!

Snelle levering en van goede kwaliteit!

Altijd mooi van DRKS een echt cadeautje

Ik heb al vaker wat bij DRKS besteld. Voor mijn huwelijk en nu ook gewoon voor mezelf, omdat het kan. Een cadeautje voor mezelf. Altijd mooi en prachtig gemaakt.

MAKKELIJK EN SNEL

MOOIE OVERZICHTELIJKE SITE. MAKKELIJK TE BESTELLEN EN SUPERSNELLE LEVERING!

Heel mooi product voor dat geld

Geweldiggg!

Super ervaring

Super ervaring. Prijs kwaliteit helemaal in orde.

Mooie cadeautjes

Iedereen was er super blij mee!

Perfect!

Prima service! Vertel het tegen iedereen ben er zo tevreden mee en niet te vergeten mooie sieraden!

op de website zag alles er mooier uit!

Het juweeltje zat los in het doosje. Op de foto, op de website was het cadeautje mooi ingepakt, terwijl het eigenlijk gewoon in een zwart plastiek zakje zat met een plakker er op. Ook het juweeltje zelf ziet er mooier uit op foto, op de website. Ik had geen wauw effect. Spijtig!

Mijn eerste aankoop gedaan, mooi op tijd geleverd en super ingepakt👌👌👍

Mooi optijd bezorgd

Was mooi nog veroakt en netjes geleverd heel blij ermee

supersnelle service

Zeer mooie collectie juwelen. Ik vond er meteen mijn producten. Levering ging zeer vlot.

Super artikel en super snelle service!

De kimono die ik heb besteld is super! Hij past perfect, zit heerlijk en ziet er heel mooi uit!

Blij met de armparty

Mooie armbandjes besteld. Inmiddels zo’n 10 stuks. Ze blijven mooi!

Heel tevreden

Goede service, snelle levering, mooie producten!

Mooie armbanden,

Super mooie armbandjes gekocht voor mezelf en mijn vriend! Super goeie service bunnen 1 dag heb ik mijn pakje ontvangen! Top service!! ❤️

Mooie kwaliteit! Super blij met het resultaat! Verzorgd afgeleverd! Top! Een echte aanrader!

Míjn eerste keer en zeker niet de laatst,het makkelijk te vinden,snel binnen en mooi ingepakt

Zeer snelle levering! Product ziet er hetzelfde uit als op de foto! Geweldig! Ben er erg tevreden mee🤗

Snelle levering, product lichte kwaliteit voor prijs

Ik had een zwaardere kwaliteit verwacht voor deze prijs. De lettertjes op de sleutelhanger waren ook erg klein. Wel een leuk cadeautje maar prijs had iets lager gekund voor wat ik er voor ontvangen heb.

Armbandje is veel te groot en de kleur goud is echt nep

Heel leuk dat je zelf een tekst toe kan voegen, is echt een meerwaarde maar ik vond de prijs van het armbandje echt niet in verhouding met het geleverde armbandje.....

Prachtig en kwaliteitsvol

Ondanks dat ik eerst een verkeerde bestelling toegestuurd kreeg, werd alles heel snel rechtgezet. Goede prijs/kwaliteit verhouding en super vriendelijke mensen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst