Snelle levering + je krijgt het zoals je hebt besteld!

Ik heb een armband besteld bij DRKS. Zoals beschreven stond kreeg ik de armband morgen in huis. Armband zag er precies zo uit, zoals ik wilde en hoe ze het laten zien op foto's. Ik ben er super blij mee!

Fantastische sieraden en een mooie site!

Ik had een moeder dochter armband besteld. Me moeder was er helemaal blij mee en ik natuurlijk ook! Fijne overzichtelijk site. Alles is er makkelijk te vinden.

Ik wilde last minute voor mijn bruiloft graag nog wat sieraden en haar accessoires kopen en bij DRKS kreeg ik ze de volgende dag al in huis! Super mooie sieraden ook!

Helemaal tevreden!

Ik heb de ketting met pareltjes besteld, super blij mee!! Meteen de volgende dag in huis. Ook zat er nog een lief kaartje bij mijn bestelling.

Super leuke sieraden!

Snel geleverd en de sieraden zijn erg mooi!

Blij met mijn bestelling!

Mijn bestelling werd netjes op tijd bezorgd en de sieraden zagen er ook precies zo uit als op de foto’s! Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Mooie armband snel en makkelijk geregeld

Een armband voor de verjaardag van oma met alle kleinkinderen in gegraveerd binnen 1 dag snel .goed en netjes geprijsd

Prachtig sieraad en goede service

Voordat ik mijn bestelling plaatste had ik een vraag over het product, ik belde naar de klantenservice en werd super goed geholpen! Dat in combinatie samen met het mooie product maakt mij zeer tevreden!

Nog mooier dan op de foto’s!

Voor mijn trouw mooie juweeltjes besteld bij DRKS en in een woord: wauw! Zo schoon! Veel complimenten op de grote dag!

Heel blij!

Ik bestelde cadeautjes voor mijn 3 zussen met een persoonlijke tekst. Een erg leuke toevoeging en ze waren er super blij mee! Ik ben een nieuwe vaste klant hoor DRKS!

Een heel uitstekende service en producten!!!

De eerste keer dat ik een bestelling gedaan had kreeg ik mijn betaling niet afgerond en nadat ik een mailtje gestuurd had kreeg ik direct antwoord met daarin de beschrijving hoe ik het wel kon doen. En ik ben super geholpen!!!!

Ik bestelde een armband en die is super leuk

Super snel bezorgen met een leuke armband en een leuke doosje met tekst daar in.

geweldige stoere armband!!!

Ik beveel deze stoere armband zeker aan! Mooie leren armband wat op ieder outfit past. Top!

Deze site ga ik vaker gebruiken !

Ik was heel erg blij dat ik deze site heb gevonden. De site werkt makkelijk en overzichtelijk. Het was geweldig dat de volgende ochtend mijn pakketje al bezorgd was. Ik heb nu het perfecte cadeau voor mijn vriend op Valentijnsdag!

Super snelle levering van een mooie armband. Zeer tevreden!

Prachtige armbandjes. Mijn dochtertje en ik zijn er blij mee.

Prachtige armbandjes. Mijn dochtertje en ik zijn er blij mee.

Super mooie taart schep

Super service

Mooie spullen voor een goede prijs

Voor onze bruiloft hebben wij een boel leuke spullen gezien en gekocht!

Super goede service!

Ik had best veel gevraagd bij de bestelling, maar alles is super gegaan! De uitwerking is fantastisch geworden, zeker een aanrader!

Mooie kimono

Zit lekker en kwaliteit is goed

Prima volgens condities geleverd, aanrader!

Product met gravering heel netjes gemaakt, zoals op foto. Doosje met tekst erin ook mooi als herinnering en ingepakt en op tijd geleverd. Kortom, ik ben tevreden.

Altijd een fantastische service en erg snel!!!

Erg prettig om bij DRKS te bestellen. Gaat altijd erg professioneel en snel.

Super bedrijf en service

Mooie prijzen, mooie sieraden. Snelle en goede service

Enorm fraai!

Super blij met de bestelling

Super service

Bij vragen of moeilijkheden zijn ze steeds bereid om je te helpen. Zelfs als je twijfels hebt bij een bepaald juweel of dergelijk staan ze steeds klaar met tips. Het verzenden van de artikels ging enorm snel. De ene dag besteld, de andere dag geleverd. De voorbereidingen voor de trouw zijn nu eens zo plezant met onze kimono's!!! Dank je wel DRKS!! Jullie zijn de max!

Buskesdries 3

6673DP Andelst