Mooie producten

Ik vind het erg mooie oorbellen en daar ben ik blij mee. Jammer dat je zelf moet betalen voor de retourkosten, maar verder is het een leuk bedrijf met zeer mooie producten.

Snelle levering, volgende dag all-in huis. Sieraad mooi gegraveerd, mijn dochter was er heel blij mee.

Mooi en voor een klein prijsje

Snelle levering, prachtige armband voor een klein prijsje.

Magnifique

Des bijoux d une qualité irréprochable. Ils sont beaux et vraiment y en a pour tout les goûts. J aime vraiment beaucoup. Mes filles aussi aiment bcp

Ziet er super uit en mooi verpakt

Het ziet er supermooi uit! Alles mooi verpakt. Vind het super bij de moeder dochter armbandjes dat je goud en zilver kan combineren. Hele snelle levering

Super goed

Fijn contact en ook mooie sieraden draag de sieraad met de afdruk van het neusje van mijn hond elke dag met trots

Aanrader

Heel erg mooi en met zorg gemaakt. Ook zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader en zal in de toekomst hier weer bestellen

Perfect product

Good quality , impecable product as was described on web

Voor de tweede keer een goede ervaring met DRKS

Voor de tweede keer heb ik een bestelling geplaatst bij DRKS. Net zoals de vorige keer ben ik zeer tevreden. Bestelling wordt dezelfde dag nog klaargemaakt en verzonden. Dag erna het pakketje al binnen. Pakketje wordt netjes verzorgd ingepakt in een doosje met papier erin. Zeer tevreden ook over de producten die ik geleverd gekregen heb. Super ook dat je gewoon de producten kunt laten personaliseren en dat ze dan toch nog dezelfde dag de deur uit gaan. Waar je normaal een week moet wachten voordat je product gepersonaliseerd is, wordt het hier dezelfde dag nog gedaan. Producten zijn ook van goede kwaliteit. Als je op zoek bent naar een leuk (gepersonaliseerd) cadeau dan raad ik zeker aan eens op de website van DRKS te kijken. Ik ga er nu voor de tweede keer iemand blij mee maken in ieder geval.

Heel snel in huis

De bestelling die ik deed was echt super snel in huis zodat ik algauw de parelketting kon dragen

Niet de volgende werkdag in huis

Ik krijg mijn pakketje een dikke week later binnen dan gepland omdat er een karabijnsluiting niet voorradig was. Ik was hier eerst niet tevreden over omdat er bij stond volgende dag geleverd. Uiteindelijk heeft DRKS mij gebeld en hebben ze het netjes opgelost. De kwaliteit kan ik nog geen oordeel over geven omdat mijn pakketje nog niet binnen is. Feit blijft dat het netjes is dat ze mij gebeld hebben na het uiten van mijn ontevredenheid. Ze willen graag dat klanten tevreden zijn!

Subliem

Snel geleverd , mooie oorbellen en armband passen zeer mooi aan!

Snel, netjes en gekregen waarom gevraagd.

Super leuk cadeau voor normale prijs verhouding. Alleen het graveren maakt het super leuk en bijzonder. Hoop dat de kwaliteit uiteindelijk ook voldoet. Zag er netjes uit bij levering!!

Wilde toch nog een kleine aanpassing bij het graveren. Geen probleem!!

SUPER

Hangertje besteld met de plaats waar onze relatie is begonnen. Heel mooi! Precies zoals ik het had besteld.

Prachtig mooi sieraad

Super snel binnen. Mooie verpakking. En vooral een heel mooi sieraad

Boven verwachting!

Ik vond het spannend om een jurk op maat te bestellen voor onze bruiloft van een onbekende winkel. Toch de gok gewaagd en wat ben ik blij! Gratis op maat gemaakt en hij zit als gegoten. Hij kwam ook nog een week eerder als beloofd. De kwaliteit is fantastisch. Echt zo blij mee. Aanrader.

I am in fact really satisfied

I picked a personalized necklace for my boyfriend and it came like a dream and im so excited for his reaction i believe thats the best gift i ever bought

Snelle levering en leuk ingepakt

Eenvoudig bestellen, snel ontvangen.

Mijn dochter woont in Frankrijk en gaat daar binnenkort trouwen. Ze had iets in het hoofd maar kon het in Frankrijk niet vinden. Ik kwam op jullie site terecht door het zoeken naar “oorbellen bruid”. Hier vond zij precies wat zij zocht. Zondag besteld, dinsdag ontvangen. Met voorletters bruid en bruidegom, en huwelijks datum, in doosje gegraveerd. Een bestelling kunnen doen zonder moeite en zonder tijd te verspillen is altijd fijn. Deze oorbellen gaan straks stralen in Frankrijk.

Goede snelle levering en topkwaliteit

Armband met gravering aan beide zijden besteld. Deze kwam super snel binnen en de kwaliteit van de gravering is top! Heel strak, netjes en dikte van het lijntje mooi in contrast met de grootte van het armbandje.

De juwelen zijn prachtig, vol liefde gemaakt

Ik had een gegraveerde armband besteld en het was nog zoveel mooier dan dat ik in gedachten had. Dank je wel DRKS!

Product is nog steeds niet aangekomen

26 september al besteld, volgens PostNL al bezorgd…. Maar niets gevonden…. Het zal vast niet aan jullie als bedrijf liggen… maar geen product ontvangen is wel heel vervelend ;-). Product is weken later alsnog aangekomen. Bedrijf biedt mij 20% korting aan op mijn volgende aankoop. Dit vind ik persoonlijk opnieuw geen goede services. Een compensatie op het huidige product was leuker geweest. Direct na dit aanbod in dezelfde mail wordt mij gevraagd om deze beoordeling aan te passen. Dit laat opnieuw zien dat jullie klant geen koning is. Puur eigenbelang hoe jullie te werk gaan. Jammer! Nogmaals gaat het er mij niet om dat de post zijn werk niet naar behoren heeft gedaan, jullie reactie daarop vind ik niet klantvriendelijk. En de vervolgstap niet passend.

Snelle levering, goede kwaliteit!

Fijne en snelle communicatie. Goede producten. Verkleuren niet!

Top winkel! Super leuk assortiment en ook erg divers. Enorm klantvriendelijk.

Buskesdries 3

6673DP Andelst