Klantgericht bedrijf!

DRKS heeft mij super geholpen. Ze zijn heel klantgericht want hun service is persoonlijk en snel in hun reactie. Ze hebben mijn super geholpen met vragen over de sieraden voor mijn bruiloft. De levering was snel en zag er netjes uit. Beveel dit bedrijf zeker aan!

Hele mooie armband voor moeder en dochter

Ik heb een hele mooie armband voor mezelf en mijn dochter ontvangen met gepersonaliseerde doosjes! Erg blij mee.

Prachtig

Prachtig, precies zoals verwacht

Mooi sieraad en super service.

Mooi gegraveerde armband ontvangen. Hele snelle levering.

Prachtig

Niks over te klagen,zijn er heel tevreden mee dankuwel

Super snelle levering, zelfs met de feestdagen! Super blij met mijn gegraveerden armbandje!

Fijn bedrijf

Binnen de aangegeven tijd geleverd, goede maat geleverd en mooi gegraveerd. Super tevreden en blij met mijn bestelling. Ik werd ook goed begeleid en ontving een track and trace. Zeker een aanrader!

Top service!

Super snelle service en mooie kwaliteit sieraden! Heel erg blij mee

Snelle en goede kwaliteit

Had een mannen armband net voor de feestdagen besteld. Hij was super snel binnen. Prijs kwaliteit super. Ook ruime keuze aan producten

Zeer goed geholpen.

Ik vond de service heel erg snel. Mijn sieraad was ook heel erg mooi naar verwachting en ook kwaliteit. Ik zou DRKS echt aanraden!

GEWELDIG

DRKS is echt geweldig ! Kende het nog niet maar de prijs en het assortiment sprak mij gelijk aan. Zeer snelle levering en heel mooi ingepakt! 2 armbandjes besteld met gravering, en ze zijn echt van top kwaliteit! Aanrader voor hele mooie sieraden! Ga hier zeker vaker bestellen!

Mooie armband! Super snelle levering! Al meerdere dingen gekocht, zeker aan te raden!

Super mooi en goeie kwaliteit. Arm bandjes was snel geleverd en dat tijdens de feestdagen !

Supertevreden!

Iets voor bride to be besteld en ontzettend blij! Mooi materiaal mooi uitzicht! Ze zal stralen! En ik als getuige ook dat ze mooi blinkt 😉💗

Schoonmoeder vondt het geweldig!

Samen met mijn vriend hebben we een gegraveerde wijnopener gegeven. Ze is er zo blij mee dat na ieder gebruik het weer netjes in het doosje gaat.

2dagen voor kerst toch nog een armband besteld met graveren en de volgende dag in huis en dat voor kerst wauw wat geweldig ! Echt helemaal top en mooie armband ! Echte aanrader voor iedereen !!!

Snelle levering, correcte service

Elegante en sierlijke juwelen. Vlotte bestelservice en correct geleverd

Uitstekend!

Prima service gratis cadeau verpakking nette levering. Een aanrader

Superblij met mijn aankopen!

Voor mijn huwelijk een ketting en oorbellen besteld. Superblij mee, mooie verpakking En snelle service! Ook leuk om nu in het dagelijks leven te dragen.

Mooi badjasje voor de grote dag! Prachtig voor de foto's van haar en make-up. Was een b-keus maar heb daar niks van gemerkt. En gelukkig nog precies op tijd geleverd!

Enorm tevreden

Zelfs tijdens de feestdagen een snelle levering en de vriendin was enorm tevreden met haar cadeau.

Mooie gepersonaliseerde producten met een heel vlotte levering

Heel mooi afgewerkt!!

Heel snelle levering! Zelfs tijdens de feestdagen. Perfect afgewerkt, helemaal zoals gewenst. Heel blij met alles!

Snel en goed.

De dingen die ik besteld had, kwamen snel aan en zonder problemen.

Mijn vriend vond de armband heel mooi en dankzij jullie kon ik ook wat in het doosje erbij schrijven en waardoor hij wel een traantje moest laten

Buskesdries 3

6673DP Andelst