Kei mooi en leuk als cadeau!

Het is mooi gegraveerd en mooi ingepakt. Ik denk dat ik mijn vriendin hier heel blij mee maak!

Leuk om als cadeautje aan iemand te geven.

Goede en snelle reactie op e-mails, mooie verpakking, leuk dat je korte tekstjes erbij kan doen en gratis kan laten graveren.

Snelle levering van product dat perfect in orde is

Snelle levering van product dat perfect in orde is. Mooi verpakt en afgewerkt.

Goed en zeer netjes en snel afgeleverd

Levering en product ziet er netjes uit. Mijn dochter en ik zijn er erg blij mee.

Mooie armband, snelle levering, mooi verpakt

Ik was tevreden en hoop dat mijn vriend dit ook is als hij het cadeautje met kerst krijgt.

Online besteld en binnen 2 dagen al in huis! Goeie,snelle service en goed via track en trace op de hoogte gehouden.

Super blij mee! Mooier dan verwacht!

Mooie mannen armband besteld met initialen. Ik ben zeer tevreden. Zelfs snelle levering tijdens De feestdagen!! Zeker aan te raden.

Uitstekend!

Gravering is zeer verzorgd Snelle levering Mooi verpakt!

Mooi product!

Leren heren armband met gravering besteld. Erg snel geleverd in een mooie cadeauverpakking. Heel erg tevreden!

Prima product

Net voor de kerstdagen kwam ik deze mooie heren naamketting tegen na een lange zoektocht zonder eerder gewenst resultaat. Ondanks de drukke kerstperiode was de ketting de volgende dag al binnen in een mooi bedrukt doosje. Meteen klaar om cadeau te doen! Hopelijk is de ontvanger net zo tevreden als mij.

Gave producten, goeie service en een fijne klantbeleving! Het is echt een cadeautje op zich al om de bestelling uit te pakken, mooie verpakkingsmaterialen! Ik ben erg enthousiast :)

Top service en alles is heel snel afgehandeld!!

Mooie sieraden die snel geleverd worden

Vond het moeilijk om te kiezen, zoveel leuke dingen gezien Uiteindelijk mijn keus gemaakt en het werd snel geleverd Super tevreden!

Erg mooi!

De ketting ziet er super mooi en stijlvol uit, en dat voor een super prijsje!

Super service

Snelle bezorging en het was super netjes en mooi verpakt! Hopelijk is onze bonuspapa er blij mee (kerstkadotje)

Goede kwaliteit

Ik heb hier mijn sieraden besteld, super blij mee. Wat een mooie kwaliteit, je krijgt echt waar voor je geld. De levering is ook erg snel en goed geregeld! Erg blij dat ik deze site heb ontdekt!

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van DRKS. De volgende dag werd het al bij ons geleverd in België. Ik had ook gevraagd het product nog niet te verpakken, zodat ik het zelf nog eens kon zien. Verpakking werd zoals beloofd mee gestuurd en is eenvoudig zelf nog in te pakken. Mooie armbandjes, kortom een zeer tevreden klant. Mij zien jullie nog terug!

Goede en snelle service

Ik ben heel tevreden over de snelle service en de goede kwaliteit producten!

Kwaliteit!

Ik heb een ketting met een persoonlijke boodschap besteld bij DRKS. De volgende dag kreeg ik mijn pakket aan (hoodje af voor de snelle levering). De verpakking was verzorgd (een mooi grijs doosje en een zwart kussentje om de ketting te beschermen). Hier zal ik in de toekomst nog meer juwelen bestellen! Een echte aanrader :D

Mooi en snelle levering. Zeer tevreden goeie prijs kwaliteit verhouding.

Gewoon super

Mooi sieraad, zo blij mee.

Zeer fijne webshop

Armband helemaal naar wens en top bedrukking! Verder een snelle levering, ook een losse cadeauverpakking erbij gekregen om zelf in te kunnen pakken! Al met al niks te klagen en erg tevreden!

Super fijn bedrijf!

Ik had al snel een hele leuke armband voor mijn vriend gevonden, de afbeeldingen waren erg mooi en duidelijk en ik vond het fijn dat je op een linkje kon klikken om ook de verpakking te zien. Uiteindelijk kwam mijn pakketje netjes in de brievenbus binnen. Ik had gevraagd met cadeuverpakking los en heb dit nog nooit gezien. Dit is echt een pluspunt van het bedrijf! Zeer tevreden en ga zeker nog eens iets bestellen! Bedankt voor alles x

Hier wordt je blij van .

Wat een mooie spullen , en zo feestelijk verpakt zo gaaf om dit cadeau aan iemand te geven .

Fijne site en hele snelle levering

Buskesdries 3

6673DP Andelst