Uitstekend !

Heb al meerdere producten bij jullie besteld. Voor mijn bruiloft, voor mijn ouders en voor mijn man. Allemaal gepersonaliseerd. Iedereen blij en tevreden.

Geweldig,vandaag besteld morgen in huis. Schitterende set voor de bruid en goeie kwaliteit . Prachtig. Echte aanrader.

top service.

De foto's op de website zijn vertrouwbaar. Ik had het net bestelt en de volgende dag was het al bij mijn thuis.

Goede service en snelle levering

Mooie en stevige armbanden. Snelle levering en goede service

kwaliteitsvol matriaal en mooi afgewerkt .

Goed en veilig verpakt . VLOTTE LEVERING heel tevreden .

Top producten, zeer tevreden van

Snelle service en heel mooie producten, heel veel geniet van gehad op onze trouw!

Wauw, wat mooi!

Op het laatste moment bedacht dat ik mijn zusje op een leuke manier wilde vragen als mijn getuige de dag dat ik jurken ging passen. 1 probleem.. dat was de volgende dag. Ik heb toen een armbandje besteld en het doosje laten graveren en laten inpakken. In de hoop dat die er een dag later zou zijn..en de volgende dag lag er ruim optijd een prachtig pakketje in de bus! Het armbandje was precies zo op de foto en het was prachtig ingepakt. Ik bestel hier zeker weer.

Supermooi

Een cadeautje voor een vriendin gekocht en vele complimentjes gekregen dat het zo mooi is ...... 😊

Perfect !

Mijn pakket is op tijd aangekomen, maar ik was niet aanwezig bij de levering. Ik kon een andere levertijd kiezen om er zeker van te zijn dat ik deze zou ontvangen. Ik ben zeer tevreden met deze dienst en ik was verrast dat de bezorger zelfs het weekend doorbrengt! Bedankt voor alles! :)

Het was een geweldig leuk idee Om iemand mee te verassen Ik heb mijn moeder. Zo als getuige gevraagd Heel speciaal met een mooie armband. En super leuk dat je er een tekst. In kan maken.

Fijne sieraden

Helemaal blij mee!

Hele fijne service en snelle levering.

Alles is duidelijk te vinden op de site. Heb een sieradenset gekocht voor mijn toekomstige getuige. Heb het laten inpakken voordat het bezorgt werd. Heb het eind resultaat nog niet gezien omdat het zo mooi is ingepakt.

Prachtige cadeau's voor mijn ouders kunnen laten maken

Heb cadeau's laten graveren voor mijn ouders en getuigen op mijn huwelijk. Het was echt een geslaagd cadeau , heel origineel .

Mooie sieraden en goede service

Hele mooie sieraden! Ik had oorbellen en een ketting voor mijn bruiloft gekocht, Veel complimenten over gehad. Echt héél mooi. Leuk dat je het kan personaliseren (leuk voor de foto's en voor later) en goede service.

Grweldig!

Een cadeautje voor iedereen!

Bestelling perfect in orde en supersnel geleverd!

great service

great service and quick delivery

Snelle levering, mooie sieraden

Op je laatste moment nog drie armbandjes besteld voor onze bruiloft. Door de supersnelle levering alles op tijd binnen! Kers op de taart voor onze bruiloft!

Super snelle service!

Amazing !

Het was heel erg makkelijk om een geweldig cadeau te vinden en te bestellen.

Very good and fast

Prices are in balance with quality. Delivery fast and protected. Engravings very beautiful!

super snelle bezorging, fijne producten

De volgende dag in huis, gegraveerd en al! Super!

Mooie sieraden.

Snelle levering, mooie verpakking!

Fijne service

Een Kado besteld voor mijn moeder om te vragen of ze getuigen wilt zijn. Super geregeld, snel binnen en mooie kwaliteit, gewoon Top!

Buskesdries 3

6673DP Andelst