Super goed en leuk verpakt!

Alles zat mooi en goed verpakt. Daarnaast was duidelijk welke voor mama bedoeld was dus daardoor was het gelukkig niet nodig om de pakjes eerst uit te pakken. We kregen er nog een kettinkje bij die ook mooi was! Super service, bedankt!

Ik ben erg tevreden

Op zoek naar mooie, klassieke oorbellen voor mijn bruiloft, wat ik als cadeau krijg van mijn oma van 91 die helaas niet bij de bruiloft kan zijn. Deze mooie oorbellen gevonden, hangers met subtiel een hartje verwerkt in het bovenstuk en een mooie druppelvorm. Ik ben er zo blij mee, vooral omdat mijn oma een klein berichtje kon achterlaten, waardoor ik de oorbellen met nog meer waarden kan bewaren. Een snelle levering, netjes verpakt. Heel blij!

Uitstekend!

Voorafgaand aan de levering goed geïnformeerd d.m.v. e-mails. Snelle levering. Het was zeer netjes verpakt. Alles was perfect!

Super tevreden!!

Heel tevreden over de producten, snelle levering steeds in orde

Armband op zich is mooi , maar het graveren lettertype en grootte kan mooier

Misschien toch iets om op te verbeteren . Lettertype en de grootte . Ik vond het klein en priegelig en niet duidelijk genoeg .

Super service!

Snelle levering, mooie juwelen. Snel antwoord op vragen...

De service is super! Pakketje was meteen de volgende dag binnen. Zelfs het artikel met gravering. Beide producten waren mooi ingepakt ook al stond erbij dat de kimono niet ingepakt word in cadeau verpakking. Zat deze toch in een mooie gouden verpakking waardoor dit als nog zo oogde.

mooi product, goed en betrouwbare dienstverlenin

Precies het product wat ik had uitgekozen. Ook met de juiste gravering en tijdig geleverd.

Super geholpen

Wat ik nodig heb, is momenteel niet beschikbaar. Maar via berichten ben ik direct geholpen geweest, zo volgen ze lekker alles op voor me. Super service!

Mooi verpakt mooi cadeau voor mijn getuige

Prachtig verpakt super cadeau voor. Mijn getuige voor ons huwelijk Speciaal met tekstje erin

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Mooie producten en snelle levering

De producten zijn precies als op de foto en ook nog eens erg snel geleverd!

Prachtige bruidssieraden

Super blij met mijn bruidssieraden, die ik zeker voor speciale gelegenheden nog ga dragen. Bezorging was snel en erg mooi en netjes verpakt.

Een goede kwaliteit in product en service

Zowel met het kopen bezorgen en kwaliteit ben ik zeer tevreden

Prettige en overzichtelijke site, mooie collectie, goede kwaliteit.

Voor elke smaak wat wils, voor een mooie prijs. Tot nu toe een paar aankopen gedaan en erg tevreden. 20 september wordt de grootste test dag, maar dat komt vast goed. :D

Awesome gifts!

DRKS has something I never seen before, personal text in the jewelry box. This is possible on all the product in the webshop and it is for FREE!... Great! Thanks DRKS for making great gifts!

mooie moeder&dochter bandjes

Ik heb er nu 2 en ze zijn super schattig

Allright

Good website but the delivery was not in time.

Bruidssieraden

Ik heb een paar weken geleden oorbellen, een ketting en armband besteld. De armband heb ik later omgeruild voor een andere, maar ook bijpassend bij de oorbellen en ketting. Het ruilen ging heel gemoedelijk. Echt super blij met deze mooie sieradenset. Ik kan niet wachten om ze bij mijn bruidsjurk te dragen.

Super service!

Heel erg blij met mijn prachtige nieuwe sieraden! Ze werden super snel geleverd en ook nog eens gratis verzonden. Aanrader!!

Super mooie bruidssieraden

Heel erg blij met mijn armbandje en oorbellen voor mijn bruiloft!

Super leuk als cadeau!

Bought both engraved gifts and with personal text in the box! Was really a success at the birthday party.

Altijd mooie gepersonaliseerde producten en snel geleverd.

Mooie kwaliteit en correcte levering

Alles was netjes en op tijd geleverd, het is zoals op de foto en heel mooi

Top Service en mooie sieraden !

Had oorbellen besteld als cadeau voor mijn getuigen Snelle service en mooie kwaliteit Zag er top uit en me getuigen is er heel blij mee en gelijk een aandenken

Buskesdries 3

6673DP Andelst