Snelle levering en schitterende , prachtige juwelen. Wat wil je nog meer ! Ook super om cadeau te geven ! En ten slotte mooi ingepakt! Xxx

Snelle levering, prettige prijs.

Oorbellen besteld, prima kwaliteit/prijsverhouding. Fijn dat je het als cadeautje kunt in laten pakken met een persoonlijke boodschap.

Het contact met jullie loopt super soepel!

Ik plaatste mijn bestelling online de levering was super snel! Alles op de website erg duidelijk. Tekstje op het kaartje klopte niet en ik kreeg een nieuw kaartje toegestuurd zonder probleem contact was evht super telefonisch super vriendelijk! Ook verkopen jullie super mooie dingen ik raad jullie aan iedereen aan!

Geweldige service

Prachtige sieraden en goede service!

Snelle service en mooie juwelen!

Heel correcte website met snelle levering en goede producten qua prijs-kwaliteit. Zeer tevreden met de service.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Producten zijn snel en netjes geleverd

Love it

Everything was just perfect!

AMAZING

I got my purchase so quickly and it was wrapped and packaged beautifully! I would order again just to be able to unwrap what I bought :) As for the quality - AMAZING. I'm so impressed. THANK YOU!!

vond de armbanden heel mooi maar de tekst vond ik er heel klein in staan.had makkelijk wat groter lettertype gekund.maar de levering was top

Kwalitatieve oorbellen

Oorbellen besteld en zijn super mooi, net zoals op de foto. Was zeer snel geleverd en was mooi ingepakt.

Super mooie cadeautjes om te geven!

Super mooi afgewerkte cadeautjes om te geven!

Goede kwaliteit, snelle levering

Stijlvol sieraad in een stijlvolle verpakking.

Mooie website, snelle levering en stijlvol verpakt. Ook de opgegeven en ingesloten felicitatietekst kwam mooi over bij de uiteindelijke ontvanger.

Keurige snelle reactie op uitblijven van het cadeau.

Super mooi! Buiten dat ik twee verschillende diktes heb mogen ontvangen, vind ik het product erg mooi. Het idee, de stijl, de afwerking en de verpakking zijn super mooi. Ook de tekst die ik mocht toevoegen staat perfect op het cadeautje. Het is leuk om te geven en vooral leuk om te krijgen.

Gegraveerde armband besteld. Super kwaliteit en snel geregeld. Heel blij mee!

Tiptop in orde!

Prachtige oorbellen, service dik in orde!

Prettig

Onze ceremoniemeester was er erg blij mee!

Lovely jewellery

Mooie sieraden voor elke gelegenheid

Perfect!

Fijne sieraden en perfecte service!

Snelle levering van 2 mooie armbanden

Voor mijn man en mijzelf een armband besteld met de namen van onze kindjes. Een fantastisch cadeau om te geven en om zelf te mogen dragen. Zeer tevreden met de mooie armbanden en de super snelle levering!

snel geleverd en mooie oorbellen

snel geleverd en mooie oorbellen

Niet heel geweldig

Over de inhoud van het pakket ben ik heel tevreden maar de doos waarin het vervoerd was was helemaal kapot waardoor ik mij afvroeg of er überhaupt nog iets in zat

Fantastisch!

Heb een kimono besteld en binnen 1 dag was het geleverd bij mijn buren thuis , aangezien ik niet thuis was toen de bezorger kwam! Ben er zeer tevreden over en het past perfect 😍

Prima service!

Leuke dingetjes Snelle en goede levering

betrouwbaar

Altijd de bestelling snel binnen. Leuk verpakt. Lief briefje erbij. Leuk om cadeau te geven!

Buskesdries 3

6673DP Andelst