Perfect nette en snelle levering met topkwaliteit!

Zeer tevreden met product en service

Snelle service! Top kwaliteit!

Prachtige sieraden

Voor onze bruiloft vorig had ik de Royal Felt Amalia armband besteld met bijpassend parel oorbellen! Daar heb ik nu ook een parelketting bijgekocht! Super blij met mijn aankopen... Goeie kwaliteit, en super fijne service!

Prachtige spullen en waar voor je geld

Bij alle bestellingen een snelle bezorging en prachtige spullen! Ben super blij met & te spreken over DRKS.

Mooie spullen, goede kwaliteit

Prachtige sieraden, wel relatief duur

Snelle levering en super goede service!

Top cadeau

Armband laten graveren en kwam er super uit

Prachtig !!!

Waauuuww wat een mooie kwaliteit echt de moeite en zeer snel ontvangen, ik ben zeer zeer tevreden met mijn prachtige oorbellen !!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en heel klantvriendelijk!

Beschrijving bij sieraden is heel duidelijk. Er is heel veel aanbod qua sieraden. Bestelling is heel eenvoudig en het graveren van het sieradendoosje geeft je beselling een leuke touch. Daarnaast zijn ze heel klantvriendelijk. Het geleverde sieraad ziet er precies uit zoals op de foto. Je krijgt zeker waard voor je geld!

Snelle levering, nette verzending! Precies zoals het hoort!

Alles is precies zo zoals aangegeven. Netjes ingepakt en verzonden. Een leuk pakketje om te openen! Erg tevreden!

Snel, transparant en super prijs-/kwaliteitverhouding!

Na het bestellen van een armband kreeg ik gelijk een bevestigingsmail. Snel hierna kwam ook de trackingscode binnen. Sieraad super mooi (en gratis!) ingepakt. Goede service, uitstekend product eerlijke prijs! Ik raad dit bedrijf zeker aan bij vrienden en kom zelf snel terug!

Top service! Snel binnen en fantastisch mooi spul!

Leuk, chique ingepakt top!

Snelle levering en goede kwaliteit gravering / bedrukking!

Snelle levering en goede kwaliteit gravering / bedrukking!

Al meerdere keren wat besteld van de mooie sieraden van DRKS. Zijn netjes ingepakt en altijd op tijd bezorgd zoals afgesproken. Zeer goede service en een mooie collectie.

Alles heel erg goed verzorgd !

Mooie gegraveerde manchetknopen ,mooi verpakt

Ik werd direct verliefd op een paar oorbellen, ik zag me er al helemaal in trouwen. Besteld en de volgende dag al in huis.. en Wauw precies zoals op het plaatje!

Mooi sieraad voor mij en mijn dochter en snel en mooi ingepakt geleverd!

Gewoon goed.

Makkelijk te bestellen volgende dag in huis.

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie verpakking

Ik heb twee kimono's besteld en ze zijn allebei erg leuk. De levering was snel en ze waren erg mooi ingepakt. Helemaal tevreden!

Originele cadeautjes

Al 2 keer blije gezichten gezien na het bestellen van een gepersonaliseerd cadeau. Goede kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt! Ik ben erg blij met de sieraden die ik heb besteld voor mijn bruiloft!

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Erg mooi cadeautje voor mijn man namens onze dochter: een gegraveerde sleutelhanger! Mooie kwaliteit en erg snel geleverd. Werd gratis ook nog eens erg mooi ingepakt! Top service.

Super service and prachtige juwelen

Ik had een supersnelle service!! De juwelen zijn prachtig en schitteren enorm in het zonlicht!! Ik heb mij gift gekocht voor mijn 2getuigen en kon hierbij zelf een eigen note schrijven! Dus nu zit in mijn doosje een kaartje met :bedankt om mijn getuige te willen zijn! Ik vind het super!!! Dikke aanrader en zal dit ook op instagram delen!

Super goed !

Voor mijzelf en dochtertje aangeschaft. Erg mooie armbanden. En supersnelle levering ! Aanrader !

Mijn moeder vond het prachtig!

Ik had de moeder dochter armbandjes besteld we zaten in een moeilijke. Ze moest huilen van blijdschap, wat een armbandje wel niet kan doen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst