Goed geregeld!

Mooie persoonlijke cadeaus!

Goede Service!

Sleutelhanger voor vaderdag besteld .. Alles was top en netjes geleverd

Mooie sieraden

Mooie sieraden en heel leuk verpakt. Goede service en snelle levering.

Super: makkelijk bestellen en goede levering!

Een mooie halsketting van DRKS besteld nadat ik een paar dagen eerder van een goede vriendin/bride to be een leuk vriendschapsarmbandje had gekregen, ook van DRKS om te dragen op haar trouw. De halsketting gekocht met een grote korting, waardoor ik nu een tof ensemble heb 😁.

Makkelijke bestelling

Makkelijke site, makkelijke bestelling

Op de website ging even iets mis met het verwerken van een kortingscode. Ik kreeg al snel reactie en een hele goede service. De volgende dag had ik de oorbellen voor mijn bruiloft al in huis!

Mooie sieraden

Mooie sieraden die ook mooi ingepakt worden en super snelle levering

Heel erg tevreden 👍🏻

Heel erg tevreden. Op tijd geleverd.

Mooi kado

Het kado voor mijn man was zeer goed ontvangen

Goede service!

Ondanks de vele productfoto’s twijfelde ik toch over de armband die ik op onze bruiloft wil dragen. Gemaild, binnen 5 minuten reactie dat deze armband te zien was in hun showroom. Ook hier toen super netjes geholpen door een mw. Ik mocht alles passen, als het niet paste zou ze de armband zelfs voor me op maat (laten) maken. Uiteindelijk nog met korting kunnen bestellen, snelle levering en mooie gravure in het doosje.

Mooie geschenkjes gekocht voor de getuigen en mijn kinderen. Degelijke juwelen voor een correcte prijs. Mooi doosje. Sleutelhanger met gratis gravure. Mooi doosje.

veel keuze en snelle verzending

ik heb voor mijn bruiloft een bride kimono besteld in het roze omdat wit er niet was. ik was even bang dat ik zo'n zuurstok kleurig ding binnen zou krijgen omdat producten in veel webshops op foto's veel mooier zijn dan in het echt. maar nee, ik ben echt blij verrast! Super mooie kleur, de kimono zit fijn en ik ben er echt heel blij mee. de verzending was ook lekker snel gelukkig, das altijd goed! Verder is er bij DRKS veel keuze uit andere dingen voor bruiloften en ik raad deze webshop dan ook zeker aan bij mensen die ik ken.

Klantvriendelijk

Heel snelle service & makkelijke opvolging via mail.

Supermegafantastisch

Super tevreden over mijn bestelling! Netjes geleverd, binnen de 2 dagen in huis. Mooi verpakt, met persoonlijk tekstjes erin gedrukt. Boven op de 20% korting op de oorbellen nog een extra geschenkje! Echt top service! Ongelooflijk!!! Ik ga iedereen over DRKS vertellen!!! 🥰🥰 het was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste!

Positief het ziet er prachtig uit.

Helaas een puntje minder Ik bestelde los cadeau papier mee en dat is niet mee geleverd. Vroeg levering vrijdag en toen was het we donderdag. Verder zeer te vrede origineel leuk cadeau. Top. Al reeds meerdere mensen bij jullie laten bestellen.

Pracht oorbellen gekocht. Ze waren snel geleverd en werden in een net pakket geleverd. Je ziet direct dat ze veel waarde hechten aan de kwaliteit van hun producten.

Mooie sieraden en een goede service!

Mooie sieraden en een goede service!

Echt super!

Juwelen zijn precies zoals op de foto, snelle service, netjes en zorgvuldig verpakt!

Goede service!

Fantastisch!

Super tevreden!

Super super goede service. Mij zie je zeker nog eens terug!!

Mooie armbanden en goede service

Mooie armbanden en goede service

Origineel

Prijs kwaliteit zeer goed ! En gratis verpakking! Top

Snelle service en mooie producten

De producten werden netjes verpakt de volgende dag al geleverd.

Goed snelle levering, beetje jammer alleen dat ik de afgelopen maanden al zoveel heb besteld bij jullie en al een aantal keer een beoordeling heb gedaan maar geen 1x die 50 euro heb gewonnen/gekregen moet nog 2 dingetjes kopen bij jullie zou wel super leuk zijn!

Kwaliteit

Een hele snelle service en kwaliteit product! Ik had een product laten graveren, daar ben ik erg tevreden over!

Buskesdries 3

6673DP Andelst