Mooie juweeltjes, mooie verpakking en voor prima prijs!

3 moeder-dochters armbandjes besteld. Allemaal heel mooi verpakt met een persoonlijk berichtje in het doosje. We waren heel tevreden met het resultaat! Een aanrader 😉

Enorm goede service

Erg vriendelijk te woord gestaan via de mail. Prachtige armband binnen gekregen. Ik ga hier zeker nog meer bestellen!

Supermooie juwelen tegen een superfaire prijs. Snelle levering. Altijd een vreugde om deze kleine geluksdoosjes te krijgen.

Een hartverwarmend cadeau

Van de website naar het aanbod en de levering in één woord, fantastisch. Het vaderdag cadeau met de persoonlijke boodschap zal een lach op papa's gezicht toveren.

Veel keus. En je kan je kado personaliseren. Super en snelle levering. Netjes verpakt!

Goede en snelle service.

Ik heb een gebaksvorkje voor de bruiloft van mijn zus besteld incl. graveren. Hij is super mooi geworden en het bruidspaar is er super blij mee.

Mooiste items

Fijn geholpen via de mail

Super mooie sieraden

Blij met de service en de producten!

Originele artikelen met een goede service!

Door een foutmelding op de website had ik per ongeluk 2x betaald. Ik stuurde een mail waarna ik diezelfde dag (zondag!) nog een antwoord kreeg dat ze dit zouden rechtzetten. Het te veel betaalde bedrag werd een dag later terug gestort. Een goede service en snelle levering! Een aanrader!

Super mooie producten, goede kwaliteit

Enkel jammer van de hoge retourkosten naar Nederland!

Super snelle levering, goede service! Helemaal tevreden. Al meerdere bestellingen geplaatst en er zullen er zeker nog vele volgen.

Super!!

Al meerderde bestellingen gedaan: Cadeautjes voor het vragen van onze ceremoniemeesters, voor het vragen van mijn dochter als bruidsmeisje, mooie sieraden sets voor mn dochter en mijzelf om te dragen tijdens de bruiloft..... Nu nog wat kiezen voor onze getuigen😊 Hele goede en snelle service, veel keus, leuke aanbiedingen en goede kwaliteit. Kortom: AANRADER!

Prachtig gewoon

Ingravering zakhorloge voor vaderdag, Super mooi gedaan

Op en Top!!!

Zeer klantvriendelijk, bij elke vraag onmiddellijk duidelijk antwoord. Prachtig collectie van juwelen, en blijft zeer mooi zoals vermeld van DRKS. Ik ben alvast een zeer tevreden klant!

Snel, netjes, en keurig gedaan!

Super goeie service

Mooi verpakt en dat je gratis kan personaliseren maakt het eens zo leuk. Was snel gelevere

snelle correcte levereing en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd correct geleverd en was goed verpakt. Vermits ik de bestelling 2 keer besteld had moest er teruggave gebeuren, wat onmiddellijk geregeld werd en het bedrag stond dadelijk op mijn rekening.

Ik heb inmiddels al enkele producten besteld en geleverd gekregen. Super mooi en telkens weer naar wens. Al regelmatig mensen deze webshop aangeprezen.

Mooie sieraden snel geleverd

Voor onze bruiloft moest ik nog sieraden hebben. Na veel zoeken kwam ik steeds weer terecht op jullie website. Erg mooie sieraden en veel keus. Na het bestellen waren de sieraden snel en netjes geleverd. Leuk dat er ook iets in het doosje geschreven kan worden, maakt het extra persoonlijk

eerst ervaring perfect

super snelle en correcte service, dochter was heel tevreden maar haar communie cadeautje en was meer dan op tijd en met de juiste tekst en cadeauverpakking

Supersnelle en uitstekende service

Wij als weddingplannersbureau adviseren DRKS altijd aan onze bruidsparen omdat ze altijd op tijd leveren, de kwaliteit altijd super goed is en de website gemakkelijke werkt en er een super leuk aanbod is. Maar zelf kopen we ook voor familie/vrienden regelmatig leuke cadeautjes via DRKS.

Snelle levering mooie spullen

Had de schroevendraaier sleutelhanger besteld. Mooi gegraveerd en snelle levering. Zeer tevreden, ga zeker nog vaker wat bestellen hier!

Orgineel en goeie kwaliteit

Ontzettend tevreden, persoonlijk en ze leveren heel snel. Goeie kwaliteit, en orgineel.

Geweldige service!

Vraag gesteld om iets aan te passen en binnen 1 dag alles perfect in orde en vriendelijk geholpen !

perfect

Altijd snel afgehandeld en de juwelen zien er altijd magnifique uit !

Buskesdries 3

6673DP Andelst