Pluspunten

Snelle levering mooie prijs kwaliteit verhouding! En leuk verpakt

Pluspunten

Vlotte behandeling van zowel mail als bestelling, gewoonweg top!

Pluspunten

Super!!!! Snelle reactie, levering en een geweldig product voor een leuke prijs.

Stoere moeder/zoon armband zou leuk zijn

Pluspunten

- snelle bezorging - goed verpakt - en zooooooooo mooi! - leuk cadeautje

Pluspunten

Zeer snelle levering

Pluspunten

Mijn zus was super blij met de oorbellen!

Pluspunten

Levertijd

Pluspunten

Snel met oppakken van bestellingen. Ze zijn zeer vriendelijk en je mag je wensen doorgeven, hun zorgen ervoor dat ze er iets leuks van maken. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

- enthousiast team, althans zo wordt het gepresenteerd op social media - social media is sterk ingericht op Insta en Facebook - veel nieuwe collecties - bezorging is vlot, bestel procedure is eenvoudig - ze hebben kwalitatief goede sieraden, ik ben een trouwe klant - leuke en mooi verpakkingsmateriaal voor de sieraden - het is een feestje om in te pakken - er wordt goed gedacht aan feestdagen als bijv. Valentijn of Moederdag

- Meer like, deel en win acties voor als je je social media volgers wil vergroten - bij de start van finaste was er een win actie die later ineens was verdwenen? En er is geen winnaar bekend gemaakt? Het was in ieder geval niet terug te vinden. - evt social media influencers jullie merk laten promoten - iets meer klant foto’s delen in jullie verhaal? - evt sample sales organiseren? (Vaak maken bedrijven dan een ‘speciaal’/goedkopere samples collectie)

Pluspunten

Reageren snel, verzenden snel en de producten zijn precies zoals beschreven. Ook telefonisch en via de mail contact gehad. Medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en vriendelijk!

Vooral zo doorgaan!

Pluspunten

Mooie plaatjes van producten op de website. Goede beschrijving. Veel keuze

Pluspunten

Leuk ingepakt, makkelijk bestellen en snelle levering

Geen. Alles is naar tevredenheid verlopen

Pluspunten

Mooie duidelijke site. Uitgebreide informatie over het product. Een snelle levering. En een goede service als je niet tevreden bent. Je kan het product terugsturen en vlot het geld.wordt terug gestort. De inpakservice is natuurlijk leuk als je cadea wilt geven aan een.ander en de personalia is een persoonlijk ding. Kortom. Drks daar kan je heel goed producten bestellen.

Pluspunten

Snelle levering en alles netjes ingepakt

Pluspunten

De oorbellen en geschriften erin zijn erg mooi verpakt en afgeleverd. Het is een feestje om het doosje open te doen.

Geen. Het is echt perfect!

Pluspunten

Snelle verzending, ook met feestdagen. En een heel leuk presentje extra

Pluspunten

Gemakkelijk in gebruik Respect voor het aangekochte goed Snel Stipt

Pluspunten

Mooi verpakt, snel geleverd. De armbandjes zijn precies zoals ik gehoopt had. Wat zal mijn dochter blij zijn als je het ziet

Pluspunten

Zeker 5 sterren waard! Een dikke verdiende tien! Mooie verpakking en een leuke tekst!:)

Ik vond het wel jammer dat de levering iets langer duurde! Maar dit was verder natuurlijk ook weer geen ramp!

Pluspunten

Heel blij met mijn ontvangen sierraden set kan niet wachten om ze te dragen tijdens onze grote dag

Buskesdries 3

6673DP Andelst