Erg mooi bestek en strak gegraveerd

Twee setjes bestek met naam besteld. Binnen een paar dagen geleverd en strak gegraveerd. En mooi kwalitatief bestek, top !

Hele mooie armband

Hele snelle levering en de armband was erg mooi

Snelle service, mooie verpakking, mooi materiaal.

Ik ben tevreden over de website, de service, de afwerking en de verpakking. Enige minpuntje is dat de gravering wat klein is uitgevallen. Op de website lijkt alles groter.

Super snelle service, erg blij met de aankoop.

Niets op aan te merken,

Helemaal blij mee.

Ziet er mooi uit.

Ik ben super tevreden!

Ik was super tevreden! Het kwam heel snel toe en is mooi uitgewerkt. Bedankt om het op deze manier in te pakken, het was echt goud waard(

Prachtige herinnering als perfect geschenk

Heel tevreden. Alleen het transportbedrijf liet wat te wensen over.

Heel goed!

Hele goede service en snelle levering.

al meerdere keren besteld

Ik ben fan van DRKS, van ketting tot armand. Als je een mooi en dierbaar cadeau wil bestellen, moet je hier zijn. levertijd is ook echt mega snel.

Prachtige armband als waardevolle herinnering

De bestelde armband ziet er top uit! Keurig verpakt in een gepersonaliseerd doosje. Besteld en de volgende dag al kunnen geven!

Was goed

Mooi sieraad

De andere dag al binnen gekomen top, en netjes verpakt

Heel erg mooi

Twee sleutelhangers gekocht en laten graveren. Super mooi!!! Volgende dag al in huis. Helemaal top!!

Top, zo snel en perfect product!

Ik was zeer verbaasd dat het de volgende dag na mijn bestelling al in de bus was bezorgd. Ik dacht zo snel dat kan nooit goed zijn. Maar het was perfect, de inscriptie en afbeelding. Ik ga zeker meer gebruik maken van jullie site!!

Snelle levering ! Binnen 48 uur!

Eerste en meteen goede ervaring! Mijn dochter kado besteld voor haar vriendje en voor haarzelf dag erna geleverd ! Super tevreden en blij kind

Liefdevol!

Mijn dochter van 4 begint steeds meer interesse te krijgen in (mijn) sieraden. Inmiddels de moeder-dochter armbandenset van Drks gekocht, ze doet de armband het liefst niet meer uit! Dankjewel voor dit liefdevolle cadeau!

Een persoonlijk mooi cadeautje!

Heb nu 2x een armband gegeven met een persoonlijke tekst erin en beide keren werden de personen stil waarbij ik een knuffel kreeg. Echt een waardevol cadeautje voor een lange tijd!

Goede kwaliteit voor fijne prijs én dan nog eens snel geleverd

Het feit dat je bij DRKS niet enkel mooie juwelen kan kopen, maar deze ook nog kan personaliseren sprak me enorm aan. Ik heb de gok gewaagd en het me achteraf niet beklaagd. Jammer dat ik DRKS niet eerder heb ontdekt. Ik ga zeker nog wat bestellen in de toekomst.

Snelle levering en mooie sieraden

Twee dagen na de bestelling al in huis en dat tijdens kerst drukte, top! Super schattig kinder armbandje

Snelle levering, product naar wens

Zeer tevreden, enige verbeterpunt is dat wanneer je tekst invult om te laten graveren er geen voorbeeldje verschijnt van hoe dit er op het slotje (in dit geval) eruit zal zien. Met het typen van de tekst leek het namelijk of de regels niet mooi uitgelijnd zouden waardoor ik bang was dat dit verkeerd zou gaan en dat ik het niet meer kon retourneren gezien het gegraveerd was. Gelukkig was het mooi gecentreerd gegraveerd op het slotje bij ontvangst!

Ik had 2 zegelringen besteld met letters erop voor mijn zoons. Het zijn hele mooie ringen en mooi gegraveerd! Ik had ze ook snel binnen

Snelle levering, mooie kwaliteit. Leuk persoonlijk cadeau

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn ketting is nog mooier dan op het plaatje en ik had hem de volgende dag al in huis!

Zeer snelle service en wat was het netjes verpakt.

Z'n snelle service heb ik nog nooit gehad, heel erg blij mee. Netjes verpakt en mooi gegraveerd, zeer tevreden klant erbij!!

Uitzonderlijk snel en zo mooi

De juwelen zijn zo mooi van kwaliteit, en de gravures zijn uitzonderlijk mooi afgewerkt zoals bij een Goudsmid. Om dan nog eens te leveren de volgende dag, hoe doen jullie dit? Wat een service! We zijn er erg blij mee.

Buskesdries 3

6673DP Andelst