VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle service, leuke kleding
Verbeterpunten...
Pluspunten
Goede kwaliteit en service
Pluspunten
Supersnelle service , mooi product
Beste Bert, een 10, yes! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je blij bent met het door jou bestelde product! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit, snel geleverd en gewoonweg prachtige juwelen! Zowel voor je bruilofd als voor het dagelijkse leven zijn deze juwelen ideaal. Ik ben enorm tevreden!
VerbeterpuntenHeb ik niet, alles is perfect.
Beste Valerie, wow, een 10! Superleuk om te horen dat je jouw sieraden ook naast jouw bruiloft nog draagt, dat vinden wij natuurlijk superfijn! Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog heel veel plezier met jouw bestelling. Lots of love, Finaste
Pluspunten
Super snelle levering en vaak korting acties super goed!!
VerbeterpuntenNiks
Beste Sabrina, een 10, geweldig! Superfijn om te horen dat jouw pakketje op tijd is geleverd, dit vinden we namelijk heel erg belangrijk. Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog heel veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
*mooie producten *goede prijzen *snelle levering *leuke verpakkingen *persoonlijke touch *eigen tekst in doosjes is erg leuk!
Beste Elle, een 10, geweldig! Superleuk om te lezen dat je zo positief bent over jouw bestelling! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snel binnen!
VerbeterpuntenNiet! Ga zo door!!!
Beste Sharon, een 10, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering , mooie kwaliteit
VerbeterpuntenNiets doe zo verder !!
Beste Klant, een 10, wow! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat jouw pakketje op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Prachtig ingepakt, met persoonlijke tekst in het sieraden doosje!
VerbeterpuntenDoor de dubbele bodem in het doosje zou de ontvanger de persoonlijke tekst kunnen missen ;)
Beste Suzanne, een 10, yes! Superleuk om te horen dat je jouw bestelling mooi vond ingepakt, hier doen we elke dag super hard ons best voor! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
- Snelle levering - Mooi afgewerkt product - Vriendelijke en goede klantenservice
Beste Sara, een 9, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd en dat je tevreden bent over onze klantenservice, hier doen we elke dag hard ons best voor! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Heel tevreden, zo mooi!!!
Beste klant, een 10, super! Heel erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, daar worden we blij van! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik heb hier een heel mooi armbandje gekocht dat precies op tijd werd geleverd om mee te nemen bij het passen van mijn bruidsjurk.
Beste Loes, een 10, yes! Superleuk dat je zo blij bent met jouw armband en dat je deze op tijd mee kon nemen naar het passen van jouw bruidsjurk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Top top top! Fijne site en snel geleverd. En ziet mooi verpakt in een doosje. Heeel blij met mij kadootjes voor mijn ceremoniemeesters! Bedankt DRKS!
VerbeterpuntenToppie
Beste Désirée, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en dat je onze sieraden cadeau geeft aan jouw ceremoniemeesters! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Mooi ingepakt Perfecte service naar klanten toe. Zeer tevreden met het resultaat!!
Beste Eva, een 10, yes! Goed om te horen dat je zo tevreden bent, daar zijn we heel erg blij mee! We willen je bedanken voor het geen van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Wat je ziet is wat je koopt! Snelle levertijd! Goede prijs voor producten.
VerbeterpuntenN.v.t
Beste Kayleigh, een 10, yes! Wij zijn er superblij mee dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Duidelijk bij aankoop, snelle afhandeling en levering. Aankoop mooi en persoonlijk ingepakt. Prachtige producten. Een waar cadeautje!!
VerbeterpuntenGeen!
Beste SB, superfijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling en dat deze op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Bestelling super snel geleverd. Dank...
Beste Astrid, een 10, super! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle verzending,ook naar BE Mooi product! Ik ben zeer tevreden
Beste Haaike, een 10, yes! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en zorgvuldig ingepakt. Al was mijn bestelling niet voor mij, is het al een cadeautje om te ontvangen. Dankjewel DRKS!
Beste Marja, een 10, geweldig! Superleuk dat je het een cadeautje vindt om je bestelling te ontvangen, daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, heel mooi ingepakt en het voelt echt alsof je een cadeautje krijgt!
Beste Klant, een 10, super! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering, mooi verpakt als cadeautje, verzendstatus goed te volgen!!
Beste Charissa, een 10, yes! Goed om te horen dat het bestelproces goed is verlopen, dit vinden we heel belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS