Pluspunten
Snelle levering Mooi verpakt Prijskwaliteit
Beste Sarah, een 10, top! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle, nette aflevering Zeer tevreden
VerbeterpuntenHeb ik niet
Beste D.a.Klop, een 8, top! Goed om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie collectie en snelle levering. Fijn dat het door de brievenbus past. Het was netjes ingepakt.
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, een 9, super! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Positive
Quick delivery
SuggestionsThe quality of kimonos is very poor. If I was to the "original" 50euro I would definitely return. I also ordered the normal quality after thinking about getting the "B" and I can't imagine how that would be. All kimonos have little threads coming off, some have little marks.
Pluspunten
Heel tevreden over de bestelling en heel rap geleverd
VerbeterpuntenNiets aan te werken
Beste Jennifer, een 10, super! Goed om te horen dat je tevreden bent en jouw bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, mooie producten! Perfect, geen tegenvallers, zeker aan te raden!!
Beste Bianca, yes, een 10! Goed om te horen dat je zo positief bent over onze webshop! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Wauw wat een goede service! Had advies nodig over de sieraden voor bij mijn jurk en ben super en snel geholpen!
VerbeterpuntenIets meer mogelijkheden tot het maken van sets qua oorbellen/armband/ketting
Beste H.J., superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je goed geholpen bent, dit vinden we heel erg belangrijk! We zullen je feedback zeker meenemen, waarvoor dank! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Amazing verpakt Mooie producten Leuke sets, die overzichtelijk te zoeken zijn Hele fijne site en samenwerking!
VerbeterpuntenGeen...
Beste Hannah, een 10, yes! Wat fijn om te horen dat je zo positief bent over onze webshop, hier worden we super blij van! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons deze prachtige beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en mooie producten die ook nog eens zeer leuk worden ingepakt waardoor ze ook erg leuk zijn om cadeau te geven
VerbeterpuntenPrijzen zijn van sommige producten vrij hoog
Beste Kayleigh, superfijn om te horen dat jouw pakketje in goede orde en op tijd is geleverd en dat je het mooi ingepakt vond, hier doen we elke dag hard ons best voor! Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service en goede kwaliteit prijs verhouding
VerbeterpuntenGeen
Beste Hilke, een 10, top! Goed om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik had mijn kimono online besteld, en die was de volgende dag al in huis. Zeer tevreden.
Beste Lesley, een 10, yes! Goed om te horen dat de kimono de volgende dag is bezorgd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Je krijgt precies wat je ervan verwacht. De foto's zijn representatief en de tekst is netjes gedrukt. Als je het inpakpapier mee laat leveren, krijg je een mooi zakje of lint.
VerbeterpuntenGeen
Beste Ruth, yes, een 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en dat jouw bestelling in goede orde is geleverd! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons dit prachtige cijfer te geven en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering, en al het graveer werk netjes in orde ! Resultaat was boven mijn verwachtingen. Super fijn dat de inpak spullen werden meegeleverd.
Beste Anouk, een 10, yes! Super om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling, hier worden we bij van! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle reactie als je mailt. Netjes en mooi ingepakt!
Beste Johanna, een 9, super! Goed om te horen dat je snel reactie kreeg via de mail en dat jouw orde in goede orde is geleverd, dit vinden we super belangrijk :) We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Vlugge levering. Mooi ingepakt
Beste Klant, een 8, top! Fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenDe doos waar mijn armbanden in zaten was niet dichtgeplakt - iemand had ze makkelijk kunnen pakken of ze ze hadden eruit kunnen vallen
Beste Anne-Wil, goed om te horen dat de communicatie met ons goed is verlopen en dat jouw pakketje op tijd is geleverd, dit vinden wij super belangrijk! Wat vervelend dat de doos niet dichtzat toen hij werd geleverd. Wij maken onze verzenddozen altijd goed dicht voordat wij deze opsturen, maar ik ga het zeker doorgeven, zodat dit niet vaker zal gebeuren! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, vriendelijke service/DRKS komt beloften na, leuk assortiment artikelen.
Beste Cynthia, een 10, yes! Superfijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie producten en snelle verzending. Positief contact met de klantenservice, persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenGeen
Beste Jolyn, fijn om te horen dat het contact met onze klantenservice goed is verlopen, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering! Goed verpakt! Product ziet er netjes uit
Beste Klant, een 10, yes! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super vlugge service! Mooi armbandje Prijs/ kwaliteit Je maakt er iemand zeer blij mee!
Beste Ellen, een 10, wow! Fijn om te horen dat je tevreden bent over jouw bestelling! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Super mooi ingepakt (gratis service) Product zoals omschreven
VerbeterpuntenGeen
Beste Antwanet, een 10, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Helemaal top! Super snel binnen mooi ingepakt! Echt een aanrader
Beste Klant, een 10, yes! Fijn dat je ons echt een aanrader vindt en dat jouw pakketje in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik had een bestellign gedaan voor een vriendin van me en haar dochter. Ik had het besteld en de volgende dag was het al binnen. Helemaal super! Mooi ingepakt zowel van de buitenkant als van de binnenkant. Ik zou het iedereen aanraden! Top DRKS!
Beste Idy, een 10, yes! Superleuk dat je zo tevreden bent over je bestelling, hier worden wij heel erg blij van! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Juwelen waren heel mooi en snel geleverd!
Beste Kathleen, superfijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we heel erg belangrijk. Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De sieraden waren bij bezorging net zo mooi als op de website!
Beste Maayke, superfijn om te horen dat jouw bestelling gelijk was aan jouw verwachtingen, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS