Pluspunten
Snelle levering, makkelijke en duidelijke website, goede qualiteit prijs verhouding
Verbeterpuntende gravering op de veldfles mag iets groter!
Beste Roos, een 9, super! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vond en dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, mogelijkheid tot persoonlijk berichtje in sieraden doosje, onwijs leuk ingepakt
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten
Beste Marjolein, yes, een 10! Superleuk om te horen dat je de persoonlijke tekst een leuke optie vindt en dat je jouw bestelling mooi ingepakt vond, hier doen we elke dag hard ons best voor! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Kwaliteit, prima prijs-kwaliteit Mooi verpakt
VerbeterpuntenGeen
Beste Klant, yes, een 10! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Beste Danielle, een 9, yes! Fijn om te lezen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super netjes bezorgd en ingepakt, snelle levering, super tevreden!
Beste Joyce, yes, een 10! Superfijn om te lezen dat je zo tevreden bent en dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, veel keuzes!
VerbeterpuntenIk was eigenlijk heel tevreden en zie niet direct iets dat verbeterd kan worden.
Beste Sarina, wat superfijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is ontvangen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Top service!
Beste Klant, geweldig, een 10! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Lieve dames, Lianne, Afgelopen week ben ik met super veel aandacht en hulp geholpen bij mijn bestelling van twee armbanden. Mijn dank is groot! Binnenkort zal ik weer met veel plezier bij jullie terugkomen voor mijn eigen moois mbt mijn bruiloft en tevens wil ik het mooie zakhorloge voor mijn vader gaan bestellen. Nogmaals dank voor alle service! Zo mooi! Met hartelijke groet, Marloes Houtman
Beste Klant, een 10, yes! Superfijn om te horen dat je zo goed geholpen bent! Ik zal de complimenten doorgeven aan Lianne :) Heel erg leuk om te lezen dat je terug gaat komen voor jouw eigen bruiloft en voor jouw vader! We willen je bedanken voor het geven van deze prachtige beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! En tot snel in onze webshop ;) Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Heel fijn! Mooie producten, prettige communicatie als je vragen hebt of de bestelling wil aanpassen
VerbeterpuntenPakket via pakketservice versturen. Nu zitten vaak dure producten in eem brievenbus gepropt
Beste Rachelle, een 10, super! Fijn om te horen dat de communicatie met ons goed is verlopen en dat je onze producten mooi vindt! We zullen je feedback zeker meenemen, bedankt hiervoor! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Al eerder besteld. Snelle en goede service. Onwijs blij mee
VerbeterpuntenGeen
Beste Nektaria, wat superfijn om te horen dat je opnieuw bij ons besteld hebt en nog steeds tevreden bent over onze service! Hier worden wij hartstikke blij van. Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle verzending, mooie kwaliteit sieraden! Erg tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Beste Marcella, yes, een 10! We zijn er super blij mee dat je zo tevreden bent over jouw bestelling! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle bezorging, mooi en persoonlijk ingepakt. Luxe uitstraling.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Mylène, superfijn om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is ontvangen! Dit vinden we super belangrijk :) We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt en duidelijk welk pakje voor wie was doordat ze er een labeltje aan bevestigd hadden..
Beste Jorike, een 9, super! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Top levering en communicatie
Verbeterpunten/
Beste Nathalie, yes, een 10! Superfijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen en dat jouw pakketje op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Origineel Snelle levering Mooi
VerbeterpuntenGeen
Beste Dorien, wow, een 10! Fijn om te horen dat je positief bent over je bestelling bij DRKS! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Mooie armbanden ontvangen Netjes verpakt Leuke oorbellen cadeau Mooie prijzen voor goede kwaliteit
Beste Klant, een 10, super! Hartstikke fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw armbanden en dat deze in goede orde en op tijd zijn geleverd! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Best customer service ever! Normally I don’t like customer services, but I think I could call DRKS every day! Thanks for all your help.
Dear Myle, we are happy to hear that you are so positive about our customer service! Feel free to call anytime when you need help! Thank you for giving us a 10 and we wish you a lot of fun with your jewelry! Kind regards, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en mooi extraatje met de persoonlijke boodschap naar keuze
VerbeterpuntenGeen
Beste Sophie, geweldig, een 10! Superleuk om te horen dat je de persoonlijke tekst een leuke toevoeging vindt en dat jouw pakketje op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer snelle levering! Mooie juwelen
Beste Judith, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede kwaliteit van producten
Beste Klant, een 8, top! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snel, correct en kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Beste Evelyn, een 9, top! Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en kwaliteit van onze sieraden! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS