Pluspunten
gewoon goed!
Verbeterpuntennee het is gewoon goed
Beste Klant, een 9, geweldig! Fijn dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik heb de sieraden voor mijn bruiloft hier besteld, erg mooi en goede kwaliteit. Mega pluspunt is de communicatie, ik had problemen bij het afrekenen, stuurde een mail op zondagavond en ik kreeg dezelfde avond nog een mail mét de oplossing zodat ik alsnog snel mijn sieraden direct kon afrekenen, top!
VerbeterpuntenBlijf zoals jullie nu zijn, erg fijn hoe jullie communiceren met de klant, dank je wel daarvoor!
Beste Janis, superfijn om te horen dat het contact met ons zo goed is verlopen! Dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Nee
Beste Dorien, een 10, super! Fijn om te horen dat je geen verbeterpunten hebt! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle verzending. Producten zijn van goede kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen
Beste Naomi, geweldig, een 10! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat jouw bestelling op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, heel mooie sieraden en zeer verzorgd!
VerbeterpuntenSieradendoosjes: ik had 3 armbandjes besteld. In 1 doosje moest een boodschap voor mijn mama komen. Dit stond in alle 3 de doosjes. Misschien een verbeterpunt voor de toekomst. Voor de rest alles top!
Beste Klant, fijn om te horen dat onze service goed is bevallen en dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen! We zullen je feedback zeker meenemen, dankjewel! Nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik ben heel tevreden, paketje was goed aangekomen en ben er blij mee!! Danku!
Beste Klant, superfijn om te horen dat je tevreden bent en dat jouw pakketje goed is aangekomen! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Voldoet aan verwachting vanaf plaatje Snelle levering Mooi sieraad! Duidelijke info op site
Verbeterpunten-
Beste S, een 8, top! Fijn om te horen dat jouw bestelling voldeed aan de verwachtingen en dat het op tijd is bezorgd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
prima en snelle levering. niets op aan te merken!
Beste Klant, superfijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering. Heel vriendelijke hulp aan de telefoon. Mooi verpakt. Ik ben,heel tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Beste Christine, yes, een 10! Goed om te horen dat het telefonisch contact goed met ons verlopen en dat je bestelling in goede orde is ontvangen! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beter kwaliteit aanschafen voor de armbandjes
Beste Burcin, Wauw, een 8! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Dat waarderen we enorm :) Wat super vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de kwaliteit van de armbandjes. Heb je hierover al contact gehad met onze klantenservice? Al onze bestellingen worden dagelijks met veel zorg en liefde ingepakt en wij streven naar de beste kwaliteit. Ik zie dat je de graveerbare schakelarmbanden hebt besteld. Deze armbanden zijn gemaakt van Stainless Steel. Stainless Steel is een erg sterk materiaal en is geschikt voor iedereen met een allergie. Het grootste voordeel is dat je er gewoon mee kan douchen zonder dat het zal gaan verkleuren :) We hopen dat je veel plezier zal hebben van jouw bestelling! :) Hartelijke groet, Team DRKS!
Pluspunten
Perfecte service en snelle levering. Hele mooie juwelen.
Beste Wits, wat superfijn om te horen dat je jouw sieraden zo mooi vindt en dat jouw bestelling in goede orde is aangekomen, dit vinden we super belangrijK! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer snelle levering, Top kwaliteit En heel veel gratis extra's
VerbeterpuntenGeen
Beste Kevin, een 10, geweldig! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Prachtige sieraden. Echt geweldig. Super snelle levering en netjes verpakt. Erg tevreden. Op naar de mooie dag dat ik ze dragen mag!
Beste M.C., superleuk dat je zo tevreden bent met jouw bestelling en dat deze in goede orde en op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je alvast héél veel plezier op deze magische dag! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Duidelijke website. Sieraden worden verstuurd per postpakket (kan door de brievenbus). De sieraden worden prachtig ingepakt.
Beste Rianne, geweldig, een 10! Superleuk om te horen dat je je bestelling mooi ingepakt vond, hier doen we elke dag supererg ons best voor! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snel geleverd en mooi ingepakt!
VerbeterpuntenHet zou handig kunnen zijn om het persoonlijke berichten iets groter te laten afdrukken.
Beste Lisanne, een 8, top! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. We zullen je feedback zeker meenemen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en het is zoals de foto
Beste Kelly, een 8, top! Goed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooi sieraad binnen gekregen. Hoop dat mijn zus net zo blij is! Top snel service!!! Heeel fijn!
VerbeterpuntenEr staat bij dat er een persoonlijke boodschap in het doosje gezet kan worden; zie dat het gewoon een papiertje is met de persoonlijke boodschap. Papiertje zat er een beetje rommelig in. Graag attentie hier op. Verder geen tips.
Beste R, superleuk om te horen dat je blij bent met jouw sieraad, wij hopen ook dat jouw zus er net zo blij mee is! We zullen je feedback zeker meenemen, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat het kaartje er rommelig inzit. Ik ga dit meteen doorgeven aan mijn collega's! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je veel plezier met het cadeau geven! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik wilde graag een ketting bestellen, maar vond de lengte te kort. Dit kon kostenloos langer gemaakt worden.
Beste K, yes, een 10! Superfijn om te horen dat je uiteindelijk de ketting kreeg die je graag wilde! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
keurige levering, mooie verpakking
Beste Yvonne, een 10, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde en op tijd is geleverd. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super tevreden met de snelle service! En heel mooie oorbellen
Beste Suzan, wat superleuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, hier doen wij elke dag hard ons best voor dus dit is hartstikke fijn om te lezen! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw oorbellen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering het product was mooi verpakt.
Beste Klant, geweldig, een 10! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en een makkelijk benaderbare website.
Beste Stella, superfijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat je de site makkelijk en overzichtelijk vond! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle en correcte service
Verbeterpunten/
Beste Nicky, yes, een 10! Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS