Pluspunten

Snelle levering en hele mooie sieraden!

Niet!

Pluspunten

Zeer duidelijke webshop met veel keuze. Levering is correct zoals aangegeven op site en super snel! Items zien er exact uit in werkelijkheid als ze worden voorgesteld online en een zeer persoonlijke toets bij het pakketje en voldoende info ivm retour en alle diensten die worden aangeboden. Ik ben fan, een echte aanrader voor mooie en originele spullen en vooral voor bruidjes!

Pluspunten

Heel verzorgd geleverd. Hoge kwaliteit!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, mooi en netjes ingepakt

Ik vind de oorbelletjes erg klein. Dit vond ik niet zo overkomen op de foto. Ze zijn gegraveerd. Dus ik kan er niks mee verder. Prijs/ kwaliteit vind ik dan matig

Pluspunten

Heel mooie juwelen. Echt waar voor je geld. Leuk dat je de juwelen kan personaliseren.

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, netjes ingepakt, speciale service (persoonlijke tekst gratis toe te voegen), mooi sieraad

geen

Pluspunten

Heel mooie. Wat op de site stonde klopt ook met wat ik besteld heb. Dank u wel..

Pluspunten

Hele mooi kwalitatieve oorbellen. Snelle levering. Veilig ingepakt. Mooi ingepakt, ook de tekstjes die kunnen meegedrukt worden in de doosjes vind ik een groot pluspunt!

Geen verbeterpunten, ik ben zeer tevreden!

Pluspunten

Snel verzonden. Duidelijke omschrijving producten Overzichtelijke website Leuk presentje erbij

Duidelijker over het materiaal. Er zit een goudlaag overheen maar wat zit er onder qua materiaal?

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit, mooi product, voldoet volledig aan de verwachtingen, snelle levering en een fijne site die erg duidelijk is. Leuke kortingscodes, goede reclames!

Pluspunten

* Snelle levering * Prachtige producten * Personaliseren van het doosje is erg leuk Kortom een aanrader als je opzoek bent aan een mooi cadeau voor een ander, maar ook voor je zelf!

* Geen

Pluspunten

Snelle levering, Mooie juwelen en goed van kwaliteit Overzichtelijke site.

Bij alle juwelen per 2 te kopen ook apart laten graveren. ( moest ze apart kopen zonder de korting omdat er op ander juweel andere naam moest worden gegraveerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot en snel geholpen.

Pluspunten

Je kan leuke dingen vinden voor jezelf maar ook voor anderen.

Pluspunten

Snel en heel keurig

Pluspunten

Geweldig bedrijf , mooie sieraden leuke prijzen en dat gepersonaliseerde kaartje vind ik al helemaal leuk! dan pakken ze het ook nog mooi in! Ik kocht oorbellen voor mijn zus en ze was zo blij met de oorbellen maar vooral het kaartje gaf kracht aan het cadeau , ga zo door!!

Pluspunten

Eerlijke service! Leuke gratis verpakkking.

Pluspunten

Goede prijs, snel in huis!

Pluspunten

Mijn moeder heb ik dankzij jullie hulp weten te ontroeren met prachtige oorbellen met daarin de vraag of ze mijn getuigen wil zijn tijdens de bruiloft van mij en me partner.

X

Pluspunten

Snelle levering, perfect zoals ik verwacht had, mooi ingepakt!

Buskesdries 3

6673DP Andelst