Snel geleverd.

Snel geleverd en een mooi product.

Te mooi om te verwoorden

Prachtige armband ontvangen. Er was eerst was verwarring over de verzending geen mail ontvangen. Maar na snel contact via sociale en mails alles mooi ontvangen. Alsook prachtige cadeau. Heel orgineel, prachtig gedaan. Elk detail is prachtig gedaan, zelf de verpakking.

Mooi armbandje gekocht

Blij mee. Met mijn dochter dezelfde armband. Snel in huis en ziet er mooi uit.

Fantastic

Heel mooi heel verzorgd snelle vlotte levering

Er goed

Het is een mooie armband ook erg stevig, ben erg tevreden ook zeker over wat er op gegraveerd is het ziet er echt netjes uit. Het is gewoon precies wat ik bestelt heb en hoe is het wou hebben, En hoefde ook nie lang op mijn pakketje te w8en dus was helemaal top. Zal zeker nog vaker hier dingen bestellen. Ik ben een tevreden klant.

Everything packed perfectly

I love everything, good quality and very sweet datails. The delivery was super fast. They work very fast and are always attentive in shipping. That is something I value a lot and it is also very easy to choose what you want because they have many options and all very nice. I will definitely place another order soon.

Slechte kwaliteit deze keer

Eigen 0 sterren waard, hier al eerdere malen besteld en was altijd prima. Nu helaas ketting die 5 cm korter is als normaal. (Heb deze al vaker besteld) zat kapot in het doosje en de kwaliteit was van erg goedkoop materiaal. Ketting gelijk weg gegooid is de laatste keer.

Perfecte kwaliteit, goede service

Snelle levering, mooie producten van hoge kwaliteit. Fijne service, vriendelijk en deskundig. Producten op de site zijn ook letterlijk de producten die je ontvangt. Geen afwijkingen of wat dan ook. Grafeerwerk ook erg mooi!

Geweldig echt super

Snel geleverd en mooie oorbellen en prijs viel ook reuzen mee

Super goede service

Leuke producten, Snelle verzending, Gravering precies hoe ik hem had gemaakt.

Héél blij mee!!!

Ik heb een prachtige hondenbadge besteld en deze precies zoals ik verwacht had binnengekregen. Kwaliteit ziet er heel goed uit. Mooie gegraveerd. Hoop heel erg dat hij zo mooi blijft. Het is gewoon een sieraad voor ons lieve vriendinnetje. ♡

Super tevreden

Ik zag de armband voor moeder en dochter enkel wilde ik een zilver en goud kleurige dit kon niet via de site dus contact gezocht en kreeg voor de zelfde prijs een zilveren en een goude toegestuurd heel netjes en super goed geregeld!! Erg tevreden!!

Leuke producten met topservice!

Er komen altijd leuke nieuwe producten bij. Prijs-kwaliteit top! Je krijgt wat je verwacht en altijd vlug en op tijd geleverd!

Super producten

Heel snel aflevering . Mooie verpakken . Tevreden klant .

Goede kwaliteit en erg leuk om als cadeau te geven

Was echt prima

Zeer tevreden en aanrader als je iets persooijks wil geven

Snelle bezorging

Snel bezord, goeie communicatie. Wel zou ik zelf de tekst/symbolen boven op het kompas andersom zetten, & zorgen dat de vlekken er af zijn :)

Altijd super tevreden.

Bestel al jaren en ik ben steeds verbaasd van de kwaliteit, en de snelle bezorging.

Locatie is nep!

De locatie is niet degene die ik ingevuld heb Geen idee waar dat is? Dus zeer teleurstellend.

Echt prachtig was de ketting , en snelle levering

Super snel en kwaliteit gegarandeerd

Makkelijk te regelen en te bestellen. Snelle service. Tip. Misschien kunnen jullie het graveren laten zien op het product, dan zie je wat je koopt. Zou heel mooi zijn. Succes

Goede service en mooie juwelen!

Goede service en mooie juwelen!

Wauw heel mooi

Heel blij mee, levering duurde iets langer maar ik ben er super blij mee ze hebben het netjes ingepakt, en ziet er heel mooi en netjes uit het verkleurd niet heb een herenarmband en een vrouwenketting gekocht met eigen tekst en initialen gegraveerd heel mooi gedaan.

Snelle levering en heel mooi.

Buskesdries 3

6673DP Andelst