Pluspunten
mooie producten goede aanbiedingen snelle levering
Beste Yvonne, een 10, yes! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en dat deze in goede orde is aangekomen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Echt een goede service toen ik vertelde dat ik iets verkeerds had besteld. Ze hebben het gelijk veranderd en diezelfde dag nog opgestuurd. Echt een top service!
Beste Amanda, wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost en je uiteindelijk toch de goede armbandjes in huis hebt gekregen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en hopen dat je nog heel lang plezier hebt van je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Heel erg vriendelijk, snelle reactie en mooie kwaliteit.
Beste Gwenda, een 10, wow! Superfijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen, dit vinden wij namelijk super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling
Beste Han, een 10, super! Goed om te horen dat alles goed is verlopen, dit vinden we super belangrijk :) We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, bestelling na 2 dagen al ontvangen in België.
Beste Elien, een 10, super! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Product is perfect wat beschreven is
Beste Celien, wow, een 10! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd geleverd is en dat je zo tevreden bent over je bestelling! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede informatie, snelle levering.
Beste Shannon, fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en je tevreden bent over de informatie! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super service !
Beste Heidi, een 10, super! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, leuk product!
VerbeterpuntenHeb Zo geen punten
Beste Desire, yes, een 10! Goed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat je blij bent met je bestelling! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Goede kwaliteit
Beste Klant, een 10, super! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen en op tijd is geleverd. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooi product, komt overeen met de omschrijving.
VerbeterpuntenBezorging verliep volgens schema maar het pakketje stond bij thuiskomst in de tuin, waar iedereen bij kon.
Beste Klant, een 8, top! Fijn om te horen dat je product was wat je ervan verwachtte! Wat super vervelend om te horen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We gaan dit zeker meenemen in onze feedback aan PostNL. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super tevreden! Zowel over het prachtige armbandje als de klantenservice! Had door een fout dubbel betaald en heb dit netjes meteen terug gestuurd gekregen.
Beste Lieke, superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over alles, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle en correcte service. Na 2 dagen bestelling in huis.
VerbeterpuntenMogelijkheid om langere teksten te graveren
Beste Klant, een 10, super! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd! We zullen je feedback zeker meenemen, wellicht is dit iets voor in de toekomst! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Oorbellen bestelt voor ern getuige . super mooi echt de moeite
Beste Katrien, wat super leuk om te lezen dat je onze oorbellen cadeau hebt gegeven aan je getuige, wij hopen dat ze er blij mee is! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer vlotte service, mooie artikelen!
Beste Kelly, een 10, super! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat je tevreden bent met jouw bestelling! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, leuk ingepakt als cadeau
Verbeterpuntennvt
Beste Gerben, een 9, super! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen en dat het op tijd is geleverd, dit vinden we super belangrijk :) We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 10, super! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie lijn en snelle levering.
VerbeterpuntenPrijzen zijn beetje te duur
Beste Klant, yes, een 10! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Fijne kimono’s en trouwjuwelen mogen ontvangen!
Beste Klant, een 10, super! Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw artikelen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
snelle levering mooie juwelen
VerbeterpuntenLevering met een ander verzendbedrijf dan Post NL. Zij doen geen moeite om te kloppen waardoor ik mijn pakje later zelf moet gaan afhalen. (Het ogenblik van levering was ik gewoon thuis.)
Pluspunten
Lieve mensen bij de klantenservice en goede kwaiteit
Beste Sabine, wat superfijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Handgemaakt, echt zilver, Fairtrade ‘waarden’ en snelle levering.
VerbeterpuntenMeer filmpjes van de producten.
Beste Klant, een 8, top! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk! We zullen je feedback zeker meenemen en wellicht is dit mogelijk in de toekomst! Nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS