Pluspunten
Handgemaakt, echt zilver, Fairtrade ‘waarden’ en snelle levering.
VerbeterpuntenMeer filmpjes van de producten.
Beste Klant, een 8, top! Fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk! We zullen je feedback zeker meenemen en wellicht is dit mogelijk in de toekomst! Nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Helemaal in love met mijn nieuwe sieraden!
Beste Klant, yes, een 10! Wat leuk om te horen dat je zo in love bent met jouw bestelling, hier zijn wij super blij mee! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super goede service, op tijd geleverd en mooie verpakking
Beste Anik, een 10, super! Goed om te horen dat jouw bestelling op tijd en in goede orde is geleverd, dit vinden wij erg belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De armbandjes werden keurig verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenIk vond het materiaal van de armbandjes wat dun.
Beste Tiny, een 8, top! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd geleverd is. We hopen dat je alsnog blij bent met je bestelling en willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooi cadeautje, netjes op tijd geleverd. Leuk dat je heel wat dingen kan personaliseren!
Beste Klant, yes, een 10! Fijn om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen, dit vinden wij super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Daisy, een 10, super! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goeie service ik had spel fout gemaakt voor een kado en die hebben ze gelijk door gemaild en gelijk aangepast top service super blij met de oorbellen en de zakhorloge
Beste Lies, goed om te horen dat alles is opgelost en dat je blij bent met jouw bestelde artikelen! Dit vinden wij heel fijn :) We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met de oorbellen en het zakhorloge! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Erg blij over de snelle service bij een telefonische vraag. Maatwerk was snel klaar en de volgende dag al geleverd. Super blij mee!
Beste Simone, fijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen, dit vinden wij erg belangrijk! En een 10, wow! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering mooi ingepakt en gratis tekst erbij
Beste Rosanne, een 10, yes! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 10, super! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
fijn en snelle levering. oorbellen en ketting gekocht zie er ook uit zo als op het plaatje staat. komt heel verzorgt binnen.
Verbeterpuntengeen
Beste Danielle, wat superleuk om te horen dat je blij bent met jouw sieraden en dat ze in goede orde zijn binnengekomen! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer snel geleverd, heel mooi verpakt + zat ook een mooi cadeautje bij! Mijn tweelingzus was zeer blij met haar cadeau en persoonlijke boodschap (had haar gevraagd als getuige met een prachtige ketting erbij) Zal zeker nog bestellen bij DRKS!
Beste Aline, wat leuk om te horen dat jouw zus blij was met het cadeau en wat superleuk dat je iets uit onze webshop cadeau hebt gegeven! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en hopen dat jullie er nog heel lang plezier van hebben! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Echt een top service!! Gevraagd of het graveren ook op de achterkant kon, en dat was geen probleem en deden ze erbij!! Nette mensen, goed geholpen! Echt een aanrader.
Beste Chantal, een 10, super! Fijn om te horen dat het contact met ons zo goed is verlopen en dat je blij bent met jouw bestelling, hier zijn we super blij mee. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en mooi verpakt!
VerbeterpuntenTot op heden: geen
Beste Klant, een 10, yes! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 10, yes! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Prachtige producten, snelle levering en supermooi ingepakt! Helemaal blij met mijn oorbellen & kimono die me nog meer een echte bruid maken!!
Beste Hennieke, superleuk om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling, dit vinden we heel erg belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie kwaliteiten, snelle levering, persoonlijke touch mogelijk
VerbeterpuntenGeen!
Beste Julia, een 10, yes! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde en op tijd is ontvangen. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Netjes snel geleverd, pracht cadeau!!
VerbeterpuntenAlleen jammer dat er niet een cadeautasje bij werd geleverd (desnoods tegen betaling). Wel netjes het inpakpapier bij geleverd. Maar een cadeautasje ontbrak.
Beste N., goed om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We hebben inderdaad nog niet de mogelijkheid voor een cadeautasje, maar we zullen je feedback meenemen en wellicht is dit mogelijk in de toekomst! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
top bedrijf niet duur en hele mooie producten!
Verbeterpuntengeen
Beste Angela, een 10, super! Wat fijn om te horen dat je blij bent met jouw bestelling. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en we wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Het was de volgende dag al in huis en zo als het op de foto er uit zag zo was het ook in het echt
Beste Melissa, wat super fijn dat jouw bestelling naar wens is en dat het op tijd is binnengekomen, dit vinden wij super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
mooie producten, snelle levering! Top!
Beste Sarah, een 10, yes! Bedankt voor het geven van deze prachtige beoordeling en nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mijn bestelling supersnel geleverd en elke keer een leuke attentie erbij gekregen!!
VerbeterpuntenPerfect hoe het is!
Beste Davina, wat goed om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd! Dit vinden wij erg belangrijk. En een 10, super! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Duidelijke website, met mooie producten voor een bruiloft. Goede service en snelle levering.
Beste M, een 8, top! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met jouw bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik heb een zakhorloge besteld met een gravure...die is perfect. Mooi in een doosje met snelle service.
VerbeterpuntenX
Beste Eugenie, wat super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je zakhorloge! Hier zijn we super blij mee. We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je er nog heel veel plezier mee! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service. Vandaag besteld, morgen door de brievebus! Het is netjes verpakt en is elke weer een verrassing als je het pakje opent!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, het is een mooi bedrijf. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Beste Simone, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over jouw bestelling en superfijn te lezen dat je DRKS aan zou bevelen, hier zijn we super blij mee. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog heel veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS