Pluspunten
Snel, prijs/kwaliteit, personaliseren
Beste Ellen, een 10, super! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Hele snelle en correcte afhandeling
Beste Klant, een 10, yes! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle en correcte levering! Armbandjes mooi verpakt en van goede kwaliteit!
Beste Caro, wat fijn om te horen dat je armbandjes in goede orde zijn ontvangen! En wat een prachtig cijfer, waarvoor dank! We hopen dat je nog veel plezier zult hebben van jouw armbandjes. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Hele snelle levering Vooral omdat het kerst was Mooi ingepakt Zag er luxe uit, mooi kado om te geven
VerbeterpuntenNee super tevreden
Beste Elvera, een 10, super! Fijn om te horen dat je pakketje op tijd voor kerst binnen was gekomen! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De service is echt heel erg goed, snel en vriendelijk! Er waren geen voorbeeld afbeeldingen beschikbaar voor het product dat ik graag zou willen laten graveren. Met snel e-mail contact bleek dat dit product per ongeluk over het hoofd was gezien. Ze hebben direct nieuwe foto's gemaakt en zelfs de gravure die ik graag zou willen gebruikt daarvoor. Ik hoefde het product niet te kopen als ik het niet mooi zou vinden, maar het zag er top uit en ik kon het direct bestellen! De bestelling is super snel aangekomen en echt mooi verpakt. Heel leuk dat je zelf een boodschap kunt toevoegen, dat maakt het echt persoonlijk. Bedankt Miriam (en de rest van DRKS), voor de snelle en goede service!
Beste Anita, wow, wat een uitgebreide en fijne beoordeling, waarvoor dank! We zijn ontzettend blij om te lezen dat alles goed is verlopen en dat je blij bent met het bestelde product. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om deze uitgebreide beoordeling en prachtige cijfer te geven en hopen dat je nog heel veel plezier zult hebben met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Netjes, verzorgd en snel
Beste Wilma, yes, een 10! Goed om te horen dat jouw bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en heldere communicatie. Daarnaast heeft DRKS unieke items in het assortiment.
Beste Marit, super, een 10! Fijn om te horen dat de communicatie goed is verlopen en je jouw bestelling op tijd hebt ontvangen. Bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering! Had net voor kerst iets besteld en toch tijdens de drukte was het de dag erna in huis.
Beste Angela, fijn om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd, dit vinden we erg belangrijk! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
snelle en correcte levering, veel keuze, gemakkelijk te bestellen en alles verliep vlot en correct. Een aanrader!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Alexandra, een 10, yes! Bedankt voor het geven van deze complimenten en we hopen dat je nog veel plezier gaat hebben met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en mooi product
Beste Joris, yes, een 10! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer tevreden van de levering en het product!
Beste Joyce, een 10, yes! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 9, top! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog heel veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service. Goede prijs/kwaliteit.
Beste Kim, een 10, super! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en we wensen je heel veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Een heel mooi armbandje gekocht. Kwaliteit is echt super en de levering is erg snel!
VerbeterpuntenNiets
Beste Klant, leuk om te horen dat je tevreden bent met je armbandje, hier zijn wij heel blij mee! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog heel veel plezier met je armbandje! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Alles! Het aanbod, de klantenservice, de levering! Helemaal tevreden!
Beste Laura, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super tevreden van mijn bestelling! Bijde getuigen hebben ja gezegt! De juwelen zijn schitterend en stralen super hard!! Super bedankt voor de snelle en prachtige service!!
Beste Tessa, wat leuk om te horen dat beide getuigen ja gezegd hebben! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog heel veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, mooie prijs-kwaliteit verhouding en geweldig ingepakte cadeaus!
Beste Klant, wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over je bestelling, dit vinden we erg belangrijk! We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Goed product.
Beste Jannie, super, een 10! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is geleverd. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Mooi verpakt
VerbeterpuntenGa zo door !
Beste Caroline, een 10, super! Fijn dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service , persoonlijk contact bij kleine missing bij mijzelf ! Direct in orde gebracht . Heel vriendelijk !
Beste Lynn, een 10, yes! Goed om te horen dat het contact met ons zo goed is verlopen, dit vinden wij super belangrijk! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en hopen dat je veel plezier hebt met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering,aangekocht product volledig zoals beschreven. Is een echte aanrader
Beste Klant, goed om te horen dat alles in goede orde is verlopen. We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en hopen dat je veel plezier gaat hebben met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering en alles zeer netjes verpakt! Hier ga ik zeker nog vaker leuke originele cadeautjes bestellen!
Beste Cathy, een 10, yes! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en hopen je snel te zien in onze webshop :) Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
snelle levertijd. Mooie verpakking en goede kwalitijd sieraden. helemaal tevreden.
Beste Klant, een 10, super! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie producten. Snelle levering.
Beste Tanja, een 9, top! Goed om te horen dat je bestelling op tijd geleverd is, dit vinden we erg belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Voor het eerst bij DRKS besteld. Super snelle levering en erg blij met onze mooie moeder/dochter armbandjes.
VerbeterpuntenGéén
Beste S., een 10, super! Fijn om te horen dat je blij bent met de armbandjes! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons dit prachtige cijfer te geven en nog veel plezier met de armbandjes! Hartelijke groet, Team DRKS