Pluspunten

Snel, prijs/kwaliteit, personaliseren

Pluspunten

Hele snelle en correcte afhandeling

Pluspunten

Snelle en correcte levering! Armbandjes mooi verpakt en van goede kwaliteit!

Pluspunten

Hele snelle levering Vooral omdat het kerst was Mooi ingepakt Zag er luxe uit, mooi kado om te geven

Nee super tevreden

Pluspunten

De service is echt heel erg goed, snel en vriendelijk! Er waren geen voorbeeld afbeeldingen beschikbaar voor het product dat ik graag zou willen laten graveren. Met snel e-mail contact bleek dat dit product per ongeluk over het hoofd was gezien. Ze hebben direct nieuwe foto's gemaakt en zelfs de gravure die ik graag zou willen gebruikt daarvoor. Ik hoefde het product niet te kopen als ik het niet mooi zou vinden, maar het zag er top uit en ik kon het direct bestellen! De bestelling is super snel aangekomen en echt mooi verpakt. Heel leuk dat je zelf een boodschap kunt toevoegen, dat maakt het echt persoonlijk. Bedankt Miriam (en de rest van DRKS), voor de snelle en goede service!

Pluspunten

Netjes, verzorgd en snel

Pluspunten

Snelle levering en heldere communicatie. Daarnaast heeft DRKS unieke items in het assortiment.

Pluspunten

Snelle levering! Had net voor kerst iets besteld en toch tijdens de drukte was het de dag erna in huis.

Pluspunten

snelle en correcte levering, veel keuze, gemakkelijk te bestellen en alles verliep vlot en correct. Een aanrader!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering en mooi product

Pluspunten

Zeer tevreden van de levering en het product!

Pluspunten

Snelle service. Goede prijs/kwaliteit.

Pluspunten

Een heel mooi armbandje gekocht. Kwaliteit is echt super en de levering is erg snel!

Niets

Pluspunten

Alles! Het aanbod, de klantenservice, de levering! Helemaal tevreden!

Pluspunten

Super tevreden van mijn bestelling! Bijde getuigen hebben ja gezegt! De juwelen zijn schitterend en stralen super hard!! Super bedankt voor de snelle en prachtige service!!

Pluspunten

Snelle levering, mooie prijs-kwaliteit verhouding en geweldig ingepakte cadeaus!

Pluspunten

Snelle levering. Goed product.

Pluspunten

Snelle levering Mooi verpakt

Ga zo door !

Pluspunten

Snelle service , persoonlijk contact bij kleine missing bij mijzelf ! Direct in orde gebracht . Heel vriendelijk !

Pluspunten

Snelle levering,aangekocht product volledig zoals beschreven. Is een echte aanrader

Pluspunten

Super snelle levering en alles zeer netjes verpakt! Hier ga ik zeker nog vaker leuke originele cadeautjes bestellen!

Pluspunten

snelle levertijd. Mooie verpakking en goede kwalitijd sieraden. helemaal tevreden.

Pluspunten

Mooie producten. Snelle levering.

Pluspunten

Voor het eerst bij DRKS besteld. Super snelle levering en erg blij met onze mooie moeder/dochter armbandjes.

Géén

Buskesdries 3