Pluspunten
Wat ben ik tof geholpen , samen de mogelijkheden besproken en alles kon gewoon! Mijn dochter en ik dragen het met trots !!!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!!!
Beste C., Super fijn om te horen dat het contact met ons zo goed is verlopen en dat je uiteindelijk zo blij bent met je bestelling! Dit vinden wij super belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en hopen dat jullie nog lang plezier hebben van de sieraden! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Tof concept, betaalbaar
VerbeterpuntenEr wordt reclame gemaakt voor bepaald uur besteld, dag nadien in huis. Ik had voor dat uur besteld maar niet de dag nadien in huis. Wel de zaterdag geleverd (wat weer positief is, want vreesde voor maandag)
Pluspunten
- Goede service - Snelle bediening ! - Makkelijk te contacteren - Vriendelijk personeel - TOP-kwaliteit !!
VerbeterpuntenGEEN !
Beste Florina, een 10, yes! En wat een super beoordeling! We willen je bedanken voor deze complimenten en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer snelle levering en goede communicatie naar de klant toe. Veel verschillende producten
Beste Thorsten, goed om te horen dat het contact met ons goed is verlopen en het pakketje op tijd is geleverd! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 10, yes! Bedankt voor het geven van een beoordeling en we wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Prima informatie en prettige afhandeling
VerbeterpuntenNiet van toepassing
Beste Klant, een 8, top! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde is verlopen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Ik had ook een mail gestuurd met een vraag, deze werd snel behandeld en super vriendelijk!
VerbeterpuntenGeen
Beste Liesbeth, superfijn om te horen dat het contact met ons goed is verlopen! Dat vinden we heel belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Alles is mooi!! Supersnelle levering, snelle reactie op vragen! Niet duur!
VerbeterpuntenIk heb er geen.
Beste Nina, geweldig, een 10! Goed om te horen dat alles goed is verlopen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit! En snelle levering! Al een aantal keren iets besteld en altijd in orde!
Beste Emily, goed om te horen dat je zo tevreden bent over je bestellingen! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Heel tevreden over mijn aankoop. Mijn pakketje was spoorloos geraakt bij de post. Heb toen naar DRKS gebeld en zij hebben dit meteen opgelost en de volgende dag zat mijn pakketje in de brievenbus. Top!
Beste Elise, fijn om te horen dat het meteen is opgelost, dit vinden wij erg belangrijk! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, mooie kwaliteit!
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Marian, een 10, yes! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
VerbeterpuntenGeen
Beste Ria, een 10, super! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Laatst online 3 armbandjes besteld, met tekst in het doosje om onze getuigen voor de bruiloft te vragen. Super snelle service en het zag er top uit! Wij zouden hier zeker nog eens gaan bestellen!
Beste vd Ploeg, wat leuk om te horen dat je armbandjes cadeau hebt gegeven aan jullie getuigen! We hopen natuurlijk dat ze er super blij mee zijn. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Lotte, yes, een 10! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super mooie artikelen, en snelle levering!
Beste Nancy, een 10, super! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zelf toen ik zelf per ongeluk een dubbele bestelling plaatste (met gravering) werd ik snel en vriendelijk te woord gestaan door Mirjam! We konden het direct oplossen, wat mij een hoop zorgen bespaarde. De site werkt makkelijk en ook de levering was zoals beloofd. Het armbandje heb ik zelf nog niet kunnen uitpakken, maar verwacht dat dit niks anders dan naar wens kan zijn :). Top bedrijf!
Beste Laura, een 10, yay! Superfijn om te horen dat het contact goed is verlopen en dat alles meteen is opgelost. We willen je bedanken voor deze prachtige beoordeling en hopen dat je nog veel plezier zult hebben met je armband! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Goed product
Beste Klant, super fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Vlot en efficiënt. Snelle levering, leuk ingepakte cadeautjes.
Pluspunten
Mooi artikel en snelle levering
Pluspunten
Veel keuze! Makkelijke site, bestellen gaat snel en hebben super leuke en mooie dingen! Je hebt het ook snel binnen! Erg blij met de gekozen armband, is erg mooi!!!
Pluspunten
Hele gave armbandjes mogen ontvangen en ruim op tijd voor kerst! Ik ben er super blij mee. Wat het helemaal afmaakte was de mooie kadoverpakking die erbij zat om ze mooi in te pakken, heel erg blij en tevreden over DRKS!
Pluspunten
Zeer correct
Pluspunten
Super snelle levering! Mooi en professioneel opgeborgen in een doosje.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en bestelling steeds in orde.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Alles zo mooi afgewerkt Prachtige collectie Vlotte levering
VerbeterpuntenNiets