Pluspunten
Duidelijke website mooie producten makkelijk te bestellen snelle verzending mooi verpakt en een prachtig kado voor mijn aanstaande getuige
Beste Manon, goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en dat je cadeau in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, en doet wat het beloofd
VerbeterpuntenGeen voor zover ik weet
Beste Oscar, yes, een 10! Goed om te horen dat je bestelling op tijd en in goede orde is ontvangen, dit vinden wij erg belangrijk. We willen je bedanken voor het geven van deze beoordeling en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Magaly, super, een 10! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Leuke service van de speciale boodschap die je bij het cadeautje kan achterlaten
Beste Kim, een 10, yay! Super leuk om te horen dat je de persoonlijke tekst een leuke toevoeging vindt. We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, team DRKS
Beste Klant, een 10, yay! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Hele snelle levering en mooi verpakt
Beste Nancy, een 10, super! Fijn om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog heel veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Is n 10 waard. Ronduit prachtig
Beste Christel, fijn om te horen dat je ons zo'n prachtig cijfer geeft! Bedankt voor het geven van je beoordeling en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snel en netjes ingepakt
Beste Paulien, goed om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. We willen je bedanken voor het geven van dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Levering werd snel en correct afgehandeld. Prachtige oorbellen!
Verbeterpunten/
Beste Delphine, een 10, super! Bedankt voor het geven van deze prachtige beoordeling en nog veel plezier met je oorbellen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering en mooie kwaliteit!
Beste Kay, fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling! We willen je bedanken voor dit prachtige cijfer en wensen je nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Leuk ingepakt Mooi juwelendoosje
VerbeterpuntenWanneer je verschillende dingen besteld die ingepakt zijn, worden de pakjes genummerd. Alleen stonden er geen nummers op de factuurbon die erbij zat waardoor ik ze toch nog moest open doen.
Beste Klant, een 10, yay! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je de pakjes uit moet pakken, normaal gesproken is dit ook niet nodig en staat het op de factuurbon. We zullen je feedback zeker meenemen om dit de volgende keer te voorkomen! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Hele mooie producten! Ook mooi ingepakt en optijd geleverd.
Beste Amber, een 10, super! We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, prachtige producten
VerbeterpuntenGeen! Komend voorjaar kom ik naar jullie winkel om mijn verdere bruids sieraden te kopen!
Beste Christel, een 10, super! Bedankt voor het geven van deze prachtige beoordeling en hopelijk dan tot snel in onze webshop! :) Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vraag ook savonds laat! Snelle levering. Mooi stevig product. En echt fantastisch mooi ingepakt! Wij zijn heel blij
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Echt een top service
Beste M, super, een 10! Fijn om te horen dat je zo positief bent over je bestelling. We willen je bedanken voor je beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering, aangenaam verrast van de kwaliteit. Was bovendien mooi ingepakt. Wat zeker een pluspunt is. Zeker een aanrader, ik zal er mijn bruiloftjuwelen ook bestellen!
VerbeterpuntenJammer dat de gratis verzending pas telt vanaf een hoog bedrag, maar dit is in veel bedrijven zo. Dus zeker geen afschrikpunt.
Beste Gella, een 10, super! We zijn super blij met deze complimenten. We willen je bedanken voor het geven van een beoordeling en wensen je nog veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
altijd netjes mijn bestelling ontvangen . en snel geleverd.
Beste Gaby, een 10, super! Goed om te horen dat je bestelling in goede orde is ontvangen. Bedankt voor het geven van een beoordeling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
snelle levering bij vragen helpen ze vriendelijk en ik moest een andere samenstelling van de moeder en dochter armbanden dit kon gewoon.
Beste Claudia, een 10, super! Fijn om te horen dat het contact met ons zo goed is verlopen! Bedankt voor het geven van een beoordeling en nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Goede service. Na persoonlijk contact te hebben gehad kon de bestelling nog worden aangepast. Alleen maar positieve ervaring.
Beste Sanne, wat ontzettend fijn om te horen dat je alleen maar positieve ervaring hebt met ons. Hier zijn wij super blij mee! We willen je bedanken voor de complimenten en nog veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De haarspeld was precies zoals ik had gedacht! Snelle levering en verpakt in een mooi doosje.
Beste Patricia, een 10, geweldig! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de haarspeld. We willen je bedanken voor het geven van deze positieve beoordeling en hopen dat je nog heel lang plezier zult hebben van de haarspeld! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Beste Inge, wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en een 10, super! We willen je bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede service en levering. Mooi product.
Beste klant, Dankjewel dat je de tijd en moeite hebt genomen om jouw ervaring te beoordelen! We zijn heel blij met jouw mooie complimenten en de 10! We wensen je nog veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Meteen reactie toen ik de bestelling niet voor elkaar kreeg.
Beste Yvonne, Een 10...super! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te beoordelen. We zijn blij om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, de artikelen zijn precies zoals ze op de site staan. Zelfs mooier ❤️
Beste Sara, Wauw...wat een mooie complimenten!! Dankjewel! Dat we hier ook nog eens een tien voor mogen krijgen maakt ons helemaal blij. Veel plezier nog met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Op de site staat over leveringen in België: "vandaag voor 17u30 besteld is morgen in huis." Dit klopt jammer genoeg niet.. 12/11 heb ik bij jullie 2 armbandjes besteld.. deze heb ik nog steeds niet ontvangen...