Pluspunten
Duidelijke website, keurige levering en prachtige sieraden!
VerbeterpuntenGeen, echt top!
Beste Melline, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw bestelling! Heel erg bedankt dat je ons hebt willen beoordelen en wat een mooi cijfer is hier uit gekomen. We hopen je in de toekomst weer te mogen verblijden! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Nicole, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij DRKS te beoordelen! Wat een prachtig cijfer is hier uit gekomen, een 10! Hier zijn we super blij mee, dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
- Verzorging van het pakketje (mooie verpakking) - Mogelijkheid om bericht toe te voegen in het doosje - Flyers met extra info - Prijs supervoordelig - Snelle levering
Verbeterpunten- Veel afval (grote doos ontvangen voor kleine oorbellen) - Weinig keuze wat betreft zeer simpele oorbellen
Pluspunten
Snelle levering, mooi product.
Beste klant, Wow...een 10! Heel erg bedankt hiervoor! We werken elke dag hard om er voor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Fijn dat jouw ervaring positief was! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Makkelijke site. Goede service. Fijn dat pakketje door brievenbus kon
VerbeterpuntenHet inpak papier dat bijgevoegd was, was een klein strookje die ook doorschijnend was. Heb uiteindelijk eigen inpak papier gebruikt
Beste klant, Heel erg bedankt voor de 10!! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over DRKS. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
goede product omschrijving. snelle levering.
Verbeterpuntengeen min punten
Beste Sven, Wat fijn om te horen dat jouw ervaring bij DRKS zo positief is geweest! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Dankjewel dat je de tijd en moeite hebt genomen om deze ervaring ook te beoordelen. Daar is een heel mooi cijfer uitgekomen, dankjewel!! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste klant, Wauw..wat een mooi cijfer hebben we ontvangen! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij ons te beoordelen. Dat waarderen we zeer! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Handelt netjes, geen problemen. Snelle service
Beste Danielle, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij ons te beoordelen! Fijn om te horen dat je ervaring positief was. Feedback waarderen we dan ook zeer. Mocht je toch wat verbeterpunten voor ons hebben, dan horen we dat heel graag! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
goede en snelle communicatie en levering
Best Erna, Wat fijn om te horen dat je positief bent over onze communicatie en levering! Heel erg bedankt dan ook dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij ons te beoordelen. Dankjewel voor dit prachtige cijfer!! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super service! Snelle levering!! En mooie armbandjes!! Super blij ermee
Beste Kim, Wat een super lieve complimenten!! Heel erg bedankt hiervoor en natuurlijk ook voor de 10! We zijn heel blij om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw ervaring bij ons! Heel veel plezier met jouw armbandjes en hopelijk tot ziens in de webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Betrouwbaare website en snelle levering. Goeie kwaliteit. Hele leuke, mooie producten!!! Vriendelijke personelen.
VerbeterpuntenEerlijk gezegd heb ik geen verbetering punten. Jullie zijn echt een toppertje
Beste klant, Wauw wat een super mooie complimenten! Heel erg leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw ervaring! Dankjewel!!Hartelijke groet,Team DRKS
Pluspunten
Heel snel bezorgd en heel vriendelijke mensen!!
Beste klant, Wat een mooi cijfer hebben we mogen ontvangen! Een 10...echt super! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te beoordelen. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik heb mijn juwelen in de late namiddag besteld en om 11u werden ze al geleverd. Top service! De juwelen zaten mooi verpakt en veilig :)
Beste Jolien, Wauw...een tien!! Wat een fantastisch cijfer hebben we gekregen. Super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service. Heel erg veel plezier van jouw sieraden!! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede & snelle service!
Beste Saina, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij ons te beoordelen! Wat een super mooi cijfer is daar uit gekomen, een 9! Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze goede en snelle service. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, prachtig ingepakt (zeker met de tekst in het doosje en gratis) en verschil van artikelen duidelijk en bescheiden aangegeven.
Verbeterpunten-
Beste Anna, Wat een super mooie complimenten! Dankjewel, natuurlijk ook voor de 10. We zijn heel blij om te horen dat je positief terugkijkt op jouw ervaring bij ons. Dankjewel en hopelijk tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie armbanden, Snelle levering en mooi verpakt.
VerbeterpuntenTips voor het geven bij drie kadootje, hoe dien anderen dit op een speciale manier? In 1 doos of 3 aparte pakketjes. De boodschap was alleen voor mijn moeder bestemd, alledrie de armbanden bij elkaar in een grote verpakking presenteren met de boodschap had misschien duidelijker geweest wat het idee was van drie generaties met dezelfde armband.
Beste Petra, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te beoordelen. En wat een mooi cijfer is er uit gekomen, een 9! Dankjewel ook dat je de tijd hebt genomen om ons van feedback te voorzien. We nemen jouw suggestie voor een grote verpakking voor meerdere armbanden mee! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snel geleverd super mooi artikel en de tekst erbij was prachtig
Beste Tiffany, Wat een mooie complimenten! Dankjewel!! En natuurlijk bedankt voor het prachtige cijfer, een 10. Fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service, daar doen we elke dag weer ons best voor! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Netjes aangeleverd en de kimono past perfect!
Beste klant, Super bedankt voor jouw beoordeling! Wat een prachtig cijfer is hier uitgekomen, een 10!! Daar zijn we super blij mee. Fijn dat de kimono perfect past! Heel veel plezier ermee!! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Netjes verpakt mooie kwaliteit
Beste Anita, Wauw..wat een super mooi en hoog cijfer hebben wij mogen ontvangen. Daar zijn we super blij mee, dankjewel!! Leuk om te horen dat je de verpakking netjes vond en de kwaliteit van onze producten mooi. Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te beoordelen. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levertijd. Producten netjes verpakt
VerbeterpuntenBeter aangeven wat de gebruikte stoffen zijn!
Beste Sies, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij ons te beoordelen! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering en verpakking. Dankjewel ook voor de feedback. We doen ons best om bij elk product duidelijk te vermelden welke stoffen gebruikt zijn! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Was mooi ingepakt
Beste Shari, Wauw, een 10! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze service! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Bestelling wordt in mooi sieraden doosje geleverd. Na half jaar werd “gebroken” armbandje nog snel omgeruild voor nieuwe. Erg blij mee!!
Beste Mariska, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te beoordelen. Wat een mooi cijfer is daar uitgekomen, daar zijn we heel blij mee! We hopen dat je nog lang kunt genieten van jouw nieuwe armbandje! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste klant, Wauw..wat een mooi cijfer hebben we gekregen! Een 10..daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Top kwaliteit producten, goede klantenservice en aardig personeel!
Beste Bas, Bedankt voor de complimenten! Wat een super mooi cijfer hebben we mogen ontvangen. We hopen je in de toekomst weer blij te mogen maken met onze service! Hartelijke groet, Team DRKS