Pluspunten
Het was wel snel
VerbeterpuntenDe plek waar de bandje inging was kapot, heb zelf moeten naaien, ook was er geen cadopapier bij terwijl ik ook een cadopapier bij wou.
Beste, Wat super vervelend te lezen dat het lusje van de ceintuur van jouw kimono niet helemaal goed was. Heb je contact opgenomen met onze klantenservice? We lossen dit dan natuurlijk heel graag op! Op onze site kan je lezen dat we kimono’s helaas niet inpakken/cadeaupapier kunnen meesturen. Dit staat vermeld bij het product en ook bij de het afrekenen staat duidelijk vermeld dat kimono’s zijn uitgezonderd van onze gratis inpakservice. Onze excuses voor het ongemak. Al met al vinden we het natuurlijk super vervelend dat de bestelling niet aan jouw verwachting voldoet. Mochten we iets voor jou kunnen betekenen, dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Lots of Love, Team-DRKS
Pluspunten
snel, duidelijke site, super mooie originele spullen!
Verbeterpuntendoe zo verder
Beste klant, Wauw..een 10 en ook nog eens zulke mooie complimenten. Daar worden we heel blij van, dankjewel!! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Het was netjes verpakt. Product ziet er perfect uit.
Beste klant, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Wat fijn dat je zo positief bent, leuk! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Helemaal tevreden! Klantenservice is perfect en je krijgt waar voor je geld. Kwaliteit is perfect! Heb al meerdere producten van DRKS en heb er al erg lang plezier van. Kan niet wachten tot mijn volgende bestelling!
VerbeterpuntenNiks!
Beste Sanne, Wauw, wat een mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent. Wij kijken alvast uit naar jouw volgende bestelling. Leuk, dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer mooie verpakkingen. Goede kwaliteit. Zeer tevreden.
Beste klant, Wauw...een 10! Wat een mooi cijfer, dankjewel! Fijn dat je een positieve ervaring hebt gehad bij ons. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goeie kwaliteit en leuk dat je persoonlijke boodschappen bij je cadeautjes kan doen.
VerbeterpuntenJammer dat het bedrijf je niet tegemoet komt als je een dag voor een actie iets besteld hebt en dus de korting gemist hebt. Dit vind ik niet klantvriendelijk. Erg zonde!
Beste klant, Ontzettend bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw DRKS-ervaring te beoordelen. Wat fijn om te horen dat deze positief is geweest. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De armbandjes waren netjes per stuk verpakt in doosjes. Armbandjes zagen er precies uit zoals op de foto. Ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Beste Nicole, Dankjewel voor de lieve complimenten! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze armbandjes! We doen ons best om er voor te zorgen dat elke bestelling netjes ingepakt wordt. Fijn om te horen dat je enthousiast over onze service bent! Dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle en duidelijke handeling
VerbeterpuntenGeen ik ben tevreden
Beste Amber, Wauw..wat een mooi cijfer hebben we van je gekregen! Wat fijn om te horen dat jouw ervaring bij DRKS zo positief is geweest. We hopen je natuurlijk in de toekomst terug te zien in onze webshop. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Er wordt snel gereageerd op mailtjes. Voor mij is een armband gemaakt naar mijn wensen en dat ziet er prachtig uit.
VerbeterpuntenHet is begrijpelijk dat er een meerprijs wordt gevraagd voor speciaal gemaakte sieraden, maar ik vind dat bedrag aan de hoge kant.
Pluspunten
Vlugge levering , correct
VerbeterpuntenGeen
Beste Karolien, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij DRKS te beoordelen! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering. We horen het altijd graag wanneer er verbeterpunten zijn voor onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De dag erna geleverd leuke verpakking prachtige juwelen, zoals op foto
Beste Eline, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij DRKS te beoordelen. Wat super fijn om te horen dat jouw ervaring zo positief is geweest. We hopen je in de toekomst weer te mogen verblijden met onze sieraden! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Helemaal top! Ik heb al verschillende sieraden besteld bij DRKS voor mijn bruiloft. Snelle en nette verzending en de sieraden zijn echt prachtig
VerbeterpuntenGeen
Beste Daphne, Wauw..een 10!! Wat een super mooi cijfer. Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring bij DRKS te beoordelen. Wat leuk dat je al verschillende sieraden bij ons hebt besteld. Dankjewel! We hopen dat je veel plezier hebt met de sieraden en wie weet tot ziens in onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Everything is beautiful from inside out (product and the packing).
Dear Diana, Thank you very much for your review! We are very excited about the 10! We hope to see you back in our webshop in the future. Kind regards, Team DRKS
Pluspunten
Super snelle levering! Hele mooie sieraden en van goede kwaliteit.
Beste Cheryl, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Wat een prachtig cijfer hebben we mogen krijgen, een 10!! Wauw! super bedankt! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede communicatie, goed product.
VerbeterpuntenVerzending kan sneller en het retouren van producten is op dit moment niet gratis.
Beste Chantal, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring bij DRKS te beoordelen. Wat fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze communicatie en ons product! Daarnaast willen we je ook erg bedanken voor jouw feedback. We nemen het mee! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snel ontvangen en zeer tevreden over alles!!
Beste klant, Wauw, wat een super positieve reactie! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je zo enthousiast bent! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snellere levering
VerbeterpuntenKimono is van slechte kwaliteit.
Pluspunten
Het is een goed bedrijf, het bedrijf was heel goed op tijd.
Beste Joke, Wat fijn dat de ervaring zo positief is geweest! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. We zijn super blij met de 10!! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenGeen
Beste Ron, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je beoordeling bij ons te beoordelen. Wat ontzettend fijn dat het een positieve ervaring is geweest. We hopen je in de toekomst weer te mogen verblijden! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Lien, Dankjewel voor dit prachtige cijfer, een 10!! We zijn heel blij dat je een positieve ervaring hebt gehad en dit beoordeeld hebt. Dankjewel en hopelijk tot ziens! Hartelijke groet, Team DRKS
Verbeterpunten0
Beste Katy, Wauw, een 10! Ontzettend bedankt dat je tijd en moeite hebt genomen om jouw ervaring bij DRKS te beoordelen. Daar zijn we super blij mee! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Wauw, deze week kimono’s besteld voor mijn bridemaids en mezelf. Prachtig en super goede kwaliteit! Super snelle levering, gewoon top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten!
Beste Rani, Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kimono's! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw positieve ervaring bij ons te beoordelen. En wat een prachtig cijfer is daar uit gekomen; een tien!! Wauw, super bedankt! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering Producten zijn van echte kwaliteit. Ruime keuze aan spullen met een schappelijke prijs.
VerbeterpuntenMisschien nog wat meer kids producten?
Beste Margaretha, Bedankt voor de 10!! Wat een super mooi cijfer, daar zijn we heel blij mee. We nemen de feedback m.b.t. meer kids producten zeker mee, dankjewel! Wie weet dat we in de toekomst onze kids collectie kunnen uitbreiden! Hartelijke groet, Team DRKS