Beste Miranda, Wauw wat een positieve beoordeling! We zijn super blij met de 10. Dankjewel voor de moeite om ons te beoordelen. We waarderen het zeer! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
VerbeterpuntenKwaliteit van het product minder tov de prijs toch wat teleurgesteld over het product
Beste Helena, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling, een 10! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen ons te beoordelen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie armbandjes voor mijn dochter en mij. Nog niet gegeven maar verheug me op dat moment.
Beste Gerda, Wauw, super bedankt voor de 10! We zijn heel dankbaar voor jouw positieve beoordeling. We kunnen ons voorstellen dat u zich verheugd op het geven van het armbandje. Uw dochter zal het vast heel leuk vinden! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede opvolging via mail Vlotte service Mooie verpakking van pakje
Beste Leontine, bedankt voor jouw mooie beoordeling! Een 9, daar zijn we super blij mee. We zijn blij om te horen dat je enthousiast bent over onze service. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zonder problemen iets besteld en snel toegezonden. Voor de tekst had ik een fout getypt. Ook dit hebben ze in orde gebracht.
Beste Saskia, Wat fijn om te horen dat je geen problemen hebt ervaren bij jouw bestelling. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super mooie verpakking
Beste Joni, Wat een super mooie beoordeling, een 9! Dankjewel dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons merk te beoordelen. Dat vinden we heel fijn! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Je krijgt wat je vraagd en besteld keurig ingepakt en verstuurd ,snelle levertijd. TOP
Beste Anneke, Wauw, ontzettend bedankt voor jouw 10! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Fijn dat jouw bestelling naar verwachting was en dat je zo enthousiast bent. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooi ingepakt en mooi op tijd binnen gekomen
Verbeterpunten0
Beste Nicole, Dankjewel voor jouw 10! Daar zijn we super blij mee. Heel fijn dat je jouw bestelling zo snel binnen hebt gekregen en dat je tevreden was over onze inpakservice! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en de producten zijn prachtig. Ontzettend mooi haarsierraad voor mijn bruiloft ontvangen en het armbandje met persoonlijke tekst voor mijn moeder was ook erg bijzonder!
Beste Sanne, Wat een mooie beoordeling, een 10! Dat waarderen we zeer. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over het haarsierraad voor jouw bruiloft. Daarnaast kunnen we ons voorstellen dat het armbandje met persoonlijke tekst voor je moeder bijzonder was. Wat fijn dat we hier aan hebben mogen bijdragen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede kwaliteit van de sieraden en goede verhouding kwaliteit, prijs.
VerbeterpuntenNee geen verbeterpunten.
Beste Annemiek, Wat super fijn om te horen dat je enthousiast bent over de kwaliteit van onze sieraden. Bij DRKS vinden we het belangrijk om sieraden van goede kwaliteit aan te bieden. Dankjewel dan ook voor jouw hoge beoordeling! Dat waarderen we. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Verpakking en producten top
Verbeterpuntenmogelijkheid tot inpakken van kimono
Beste Amal, Bedankt voor jouw hoge beoordeling, een 10! We vinden het super fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze verpakking en producten. We nemen jouw feedback over het inpakken van de kimono mee, dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, mooi/netjes verpakt!
VerbeterpuntenNiet
Beste Sylvana, Wat een super mooie beoordeling heb je ons gegeven, een 10! Daar zijn we heel blij mee, dankjewel! Fijn om te horen dat jouw bestelling zo snel geleverd is en dat je blij bent met de manier waarop we het verpakt hebben. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Mooie (cadeau)verpakking.
VerbeterpuntenGeen.
Beste klant, Wauw, een 9! Heel erg fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze snelle levering. We doen altijd ons best om de cadeautjes zo mooi mogelijk in te pakken. Het is dus ook heel fijn om te horen dat je er zo blij mee bent, dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste klant, Super bedankt voor de 10! We zijn blij om te horen dat je zo enthousiast bent over ons merk. Hartelijke groet, Team DRKS
VerbeterpuntenGeen commentaar
Beste klant, Wat een super mooie beoordeling, een 10! Daar zijn we heel erg blij mee, dankjewel! We hopen je in de toekomst weer te mogen verblijden met onze service. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, niets op aan te merken. De producten zijn exact zoals ze op de site te zien zijn.
Beste klant, Wat super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over ons merk! We streven er naar onze klanten zo exact mogelijk te informeren. We waarderen jouw beoordeling van een 10 dan ook zeer! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Fast shipment Good sharing of information Product all as expected easy to navigate page
Dear Constanza, Thank you so much for your review and we really appreciate your 10! We try to make everything as easy as possible for our customers so we are very pleased that you are so positive! Kind regards, Team DRKS
Beste klant, Wauw, een 10! Wat een super mooie beoordeling. Dankjewel dat je de moeite hebt genomen ons merk te beoordelen. Dat waarderen we heel erg! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
persoonlijkheid, inpakken van cadeau met boodschap en zelfs een naamkaartje. mooie sieraden
Verbeterpuntenredelijk duur
Beste Elisabeth, Wat een mooie beoordeling, een 10! We waarderen het dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Fijn dat je zo enthousiast bent! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Superleuk ingepakt, en duidelijk aangegeven welke maat in welk pakje, ideaal !! Snelle levering ook
Beste Miranda, Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze service! We doen altijd ons best om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Met jouw beoordeling zijn we super blij, dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Producten zijn van mooi kwaliteit. De optie om een persoonlijk bericht te vermelden geeft een cadeau een personal thouch. Vragen die ik via het chat programma stelden werden ook snel beantwoord.
Beste Safira, Wat een lieve complimenten en een 10! Super bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons merk te beoordelen. We doen elke dag ons best om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk te helpen! Een cadeautje is inderdaad altijd extra leuk met een persoonlijke tekst erbij! We hopen dat we in de toekomst nog meer mensen blij mogen maken met de persoonlijke teksten. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Nathalie, Wauw, een 10! We vinden het super fijn om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Daar doen we elke dag ons best voor. Dankjewel! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snel geleverd en mooie gepersonaliseerde producten
Beste klant, Dankjewel dat u de moeite heeft genomen om ons merk te beoordelen! We vinden het natuurlijk heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent! Hartelijke groet, Team DRKS