Heel blij met de sleutelhanger !!

Ik heb het als cadau gekopen. Heb het nog niet gebruiken maar het is heel leuk !!

Super snel en mooi!

Binnen 1 dag mijn bestelling binnen met een mooie verpakking. Bedankt!

Super mooi

Super mooie manchet knopen en ringen doosje. Precies zoals ik had bedoeld. Snel geleverd en goede kwaliteit. Heel erg tevreden erover. Mooie toevoeging aan onze speciale dag.

super snelle service

duidelijke site,bestellen, en zelfs volgende dag in huis

Zeer tevreden!

Ik ben erg tevreden met DRKS en de producten. Ze bieden een ruime keuze voor een mooi sieraad voor jezelf, maar ook voor een (gepersonaliseerd) cadeau voor een ander. Zowel mijn bruidssieraden als een cadeau voor mijn dochter als een leuke set voor mezelf komen van DRKS. Ze bieden een mooie kwaliteit en tijdloze stijl!

Betrouwbaar internetbedrijf, mooie producten en zeer goede klantenservice.

Betrouwbaar internetbedrijf, mooie producten en zeer goede klantenservice.

Snelle afhandeling en degelijke verpakking.

Snelle afhandeling en degelijke verpakking.

Perfect!

Het cadeautje was juist gegraveerd (precies zoals gevraagd) en binnen 2 dagen in huis ondanks de feestdagendrukte! (Week voor Sinterklaas). Ook mooi ingepakt. Gewoon 10/10!

Goede service en snel ontvangen!

Ik had mijn bestelling binnen 1 dag binnen. Het was heel mooi en zorgvuldig ingepakt. Ben er heel blij mee!

Super leuk cadeau

Super mooi afgewerkt, veel tevreden over , zou ik zeker kopen!

Kwalitatief en Uniek

Mocht je twijfelen, niet doen! Door toch net even een eigen twist eraan te kunnen geven heb je een eigen sieraad! Bijzonder leuk om te geven of te krijgen Opsturen gaat netjes en snel. Super mooi ingepakt! Succes met je aankoop!!

Aangenaam verrast!

Heel blij met mijn aankopen! De kettingen en armband die ik kocht, zijn prachtig en het leuke is dat je een persoonlijke tekst in het doosje kan steken. Ideaal als geschenk!

Goede service, prachtig product.

Onze zoon van 16 jaar vroeg al enige tijd om een ketting met zijn achternaam. De ketting is mooi gegraveerd. Het doosje heeft een persoonlijke touch. En het was mooi ingepakt. Ik zou het zeker aanraden!

Hele mooie sieraden en super snel geleverd

Super snelle levering

Geweldig!

Al heel vaak bij jullie besteld. Altijd fijne kwaliteit en snel geleverd. Originele producten en een gemakkelijke website. Ik blijf terugkeren als klant.

Onwijs mooi

Zo blij met jullie site duidelijk zeer netjes al paar keer een sieraad besteld en het is een zeer snelle levering maar het belangrijkste is erg netjes verpakt en als je het sieraad ziet is het helemaal compleet onwijs mooi!

Dikke prima

Helemaal geen problemen mee gehad. Het bestellen en invullen van wat je wilt gaat enorm makkelijk en het is snel geleverd. Top!

Ketting voor mijn vrouwtje besteld ze is er super blij mee en snelle levering

Fantastische mooi, afgewerkte juweeltjes.

Heel snelle levering. Alweer heel mooie juwelen in een leuk doosje. Super kwaliteit. Jaren geleden ook al besteld en de juwelen behouden hun kleur. Leuk dat je een persoonlijke boodschap kan toevoegen.De website is heel overzichtelijk en gemakkelijk. Een echte aanrader.

Drks sieraden zijn mooi en van hoge kwaliteit

Elke keer weer ben ik onder de indruk van het elegante design en de zorgvuldige afwerking. Wat het extra speciaal maakt, is de mooie verpakking: alles komt netjes en stijlvol ingepakt, waardoor het echt voelt als een cadeautje, zelfs als je het voor jezelf bestelt. Daarnaast super snelle levering. Absoluut een aanrader!

na de prijs war de hanger maar erg klein

Op de foto leek het een mooie hanger ,maar het was zo klein dat ik me eigenlijk schaamde toen ze het uit pakte

Snel en super leuk!

Heel snel geleverd, wat top is. Een mega aanrader voor leuke, mooie, gepersonaliseerde cadeautjes die niet belachelijk duur zijn. Al met al top!

Altijd goeie kwaliteit en netjes gepakt

Ik koop altijd leuke en persoonlijke cadeautjes voor vriendinnen en ik krijg altijd hele positieve reacties van ze. En jullie delivery service is altijd vlot en op tijd. Bedankt voor jullie service!

Super ervaring

Snelle levering en zeer mooie armband

Totaal niet zichtbaar en te lezen. Zonde van het geld.

Valt enorm tegen. Tekst is niet te lezen en kwaliteit is bedroevend!! Het geld echt niet waard.

Buskesdries 3

6673DP Andelst