Pluspunten

Ik vond de levering super snel, erg fijn! Zeer positief dat je cadeaupapier erbij kreeg zonder enige extra kosten! Echt een pluspunt

Ik weet het nog niet maar heb een 9,5 gegeven omdat ik Erg benieuwd ben hoe het sieraad blijft tijdens het gebruik ervan. Ik heb goud gekozen ( verguld dat snap ik) vandaar Mijn benieuwders naar t behoud hiervan. Zodra dit top blijft geef ik bij Mn volgende aankoop een 10 :)

Pluspunten

goede en correcte service

Pluspunten

Heel snel en verzorgd afgeleverd.

Pluspunten

Ik bestelde 2 juwelen voor het aankondigen van mijn bruidsmeisjes/getuige. Ze waren overduidelijk in de wolken. Binnekort komt er zeker nog een bestelling aan voor de andere meisjes. Snelle levering. Prachtige juwelen die net lijken als op de fotos van de website. Mooie kleur en mooie verpakking. Top service!

Doe verder zoals jullie nu al bezig zijn!

Pluspunten

Fijne website, supersnelle levering en mooi verpakt! Goede kwaliteit.

Niets

Pluspunten

Snelle service, juwelen zijn echt vergelijkbaar met de foto en vallen dus absoluut niet tegen wanneer je ze ontvangt.

Pluspunten

mooie sieraden snelle levering gratis inpakservice!

het was mij niet helemaal duidelijk of gepersonaliseerde doosjes ook geretourneerd mogen worden

Pluspunten

Het werd snel en netjes aangeleverd

Pluspunten

Duidelijk Snel Geweldige producten

Pluspunten

Onwijs snelle levering & prachtig sieraden setje voor mijn bruiloft ontvangen. Kan niet wachten om hem te dragen!

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten en mooi verpakt!

Retouren gratis laten zijn. Via internet bestellen kan je soms gewoon moeilijk beoordelen of iets goed/mooi is.

Pluspunten

Duidelijke website, Product op tijd geleverd. De cadeaudoosjes zijn zeker een meerwaarde!

Pluspunten

Goede producten, goede service

Pluspunten

Heel snelle levering. Het product is precies zoals het is beschreven! Bij vragen krijg je meteen een vriendelijk en duidelijk antwoord terug!

Pluspunten

- snelle communicatie - snelle levering - gerpersonaliseerde boodschap in het doosje - zeer verzorgd - goede prijs/kwaliteit

Pluspunten

Perfect totaalpakket.

Pluspunten

Very nice product quality and also very nice customer service! I’m very satisfied with what I ordered!

Very nice company.

Pluspunten

Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Prachtige sieraden.

Pluspunten

Goede adviezen via de mail over welke sieraden leuk staan bij mijn jurk. Snelle levering en de sieraden zijn helemaal top, erg mooi verpakt het kwam echt binnen als een kadootje!

Pluspunten

Ben super tevreden! Ik zocht op het laatste moment een verjaardagscadeau voor een vriendin. Jullie hebben mij geholpen en door de snelle levering was ik toch nog optijd met het cadeau! Super blij mee! Heb de site in mijn favoriete gezet voor als ik weer een sieraad nodig heb Bedankt!

Pluspunten

Netjes geleverd, mooi verpakt en precies hetzelfde op de foto! Dat is fijn een pakketje openen.

Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering. Goed ingepakt.

Buskesdries 3

6673DP Andelst