Pluspunten

Open en eerlijke communicatie, snelle levering. Ik had per ongeluk een foutje gemaakt in het doorgeven van het leveringsadres, maar men heeft dit toch nog aangepast, én mij dit persoonlijk via mail laten weten, zodat ik mij verder geen zorgen hoefde te maken.

Op sommige foto's zien de producten (vooral juwelen) er wat goedkoop uit. Verder vond ik het jammer dat ik niet kon betalen via een app op de smartphone.

Pluspunten

Snelle levering en mooi verpakt

Pluspunten

Snelle levering en een prachtige site voor een persoonlijk cadeau. Ik heb een kettinkje voor mijn schoonmoeder besteld voor het trouwen om haar te bedanken. Jullie hebben het prachtig opgestuurd en het ziet er fantastisch uit in doosje en cadeaupapier. Ik ben er zo gelukkig mee. Super!

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Producten zijn precies zoals op de foto! Goede prijs-kwaliteit. Ook een snelle levering.

Pluspunten

De armbandjes kwamen in een mooie verpakking, heel leuk ingepakt, waardoor het leuk wordt om het cadeautje open te maken. Nette boodschap in het pakketje. Hele mooie goede kwaliteit armbandjes!

Wellicht aangeven bij de bezorgingsservice of het daadwerkelijk een brievenbus pakketje is.. Nu door de brievenbus 'gepropt'.

Pluspunten

Super snelle service, mooie kwaliteit ! Zeer tevreden !

Pluspunten

Mooie kwaliteit sieraden, voor dagelijks en trouwen. Goede prijzen en snelle service

Eigenlijk niks

Pluspunten

Super fijne ideëen om aan mijn getuigen te geven! Bij levering ook nog eens super leuk verpakt! Top!

Nvt

Pluspunten

Topservice! Donderdag besteld, vrijdag pakketje al in België ontvangen. Supermooi armbandje en bovendien mooi verpakt als cadeautje. Een echte aanrader om iemand te verrassen.

Pluspunten

Supersnelle levering, goede kwaliteit, mooi verpakt! Erg tevreden!

Helemaal niets!

Pluspunten

De dag na bestelling geleverd, juweel is net als op de foto en heel mooi ingepakt

Pluspunten

Snelle levering en als er iets is word je top geholpen!

Pluspunten

Super snelle levering; Mooie prijzen; Goede kwaliteit

Pluspunten

Heel snel geleverd! Ik schrok ervan dat mijn pakje de dag nadien, in België, al aan de deur lag. Zalig! Mooie juweeltjes. Mijn mama zal super blij zijn met de moeder-dochter armbandjes. Bedankt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en originele producten! Love iT!

Pluspunten

Snelle levering, complete informatie op de website, goede kwaliteit en prachtig verpakt. De sieraden vallen nooit tegen!

Pluspunten

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Leuk dat je een gratis tekst kan laten zetten bij de juwelen!

Pluspunten

Ik had online armbandje besteld, wist niet dat ik als kortingscode moeder in kon voeren. Dit las ik terug op facebook. Hierover mail gestuurd en krijg alsnog 15% korting, ja echt super, hadden ze niet hoeven doen, maar dat doen ze wel, ja heel tof.De pakjes waren keurig ingepakt en hiervoor hoef je niet extra te betalen, geweldige service

Pluspunten

Kwaliteit

Pluspunten

Super service. Snelle levering. Zeer mooi en verzorgd ingepakt.

Pluspunten

Oorbellen waren met veel zorg ingepakt en het product is echt prachtig !

Pluspunten

Zeer snel geleverd , prachtig idee , mijn getuige was in de wolken mooie start van ons huwelijk ❤️

Buskesdries 3

6673DP Andelst