Pluspunten
Prachtig product, de ontvangster is er heel blij mee. Snelle levering. heel tevreden!
Pluspunten
Snelle levering!
Beste Bep, wat fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Ik heb voor mijn aanstaande vrouw een witte kimono besteld. De volgende dag netjes ontvangen. De kimono is van goede kwaliteit met mooie letters.
Beste Ronald, wat ontzettend leuk dat je de kimono cadeau hebt gegeven aan jouw aanstaande vrouw! We hopen dat ze veel plezier zal hebben met haar kimono en willen jullie alvast heel veel plezier en geluk wensen! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
De moeder/ dochter armbanden zijn erg mooi. Ze waren in een mooi doosje met een persoonlijk tekst erin verpakt. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Snelle levering. Maastricht
Beste Klant, wat fijn dat de moeder&dochter armbandjes zo in de smaak zijn gevallen en dat alles op tijd is aangekomen. Dit vinden wij erg belangrijk! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met de armbandjes! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en mooie afwerking. Inpakpapier bijgeleverd wat heel leuk is!
Beste Tjorven, fijn om te horen dat alles in goede orde is ontvangen. En een 9, wat fijn! Hier zijn wij hartstikke blij mee. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooi verpakt Snelle levering
Verbeterpunten/
Beste Veronique, yay een 10, dankjewel! Goed om te horen dat je jouw bestelling in goede orde en op tijd hebt ontvangen, dit vinden wij erg belangrijk. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering en heel blij met de bruidskimono! Was perfect om cadeau te doen op vriendin haar vrijgezellenfeest!
VerbeterpuntenDoe zo verder!
Beste Virginy, wat fijn om te horen dat je blij bent met de bruidskimono en wat leuk dat je dit cadeau hebt gegeven aan jouw vriendin! Het zal d'r vast prachtig staan op deze mooie dag. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wij hopen dat je vriendin veel plezier zal hebben met haar kimono! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 10, wow! Wat super fijn. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we wensen jou veel plezier met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering. Mooi product. Tekst in het doosje is echt een +
VerbeterpuntenGeen
Beste Melanie, wat fijn dat alles in goede orde en op tijd is aangekomen! Hier zijn wij super blij mee en we vinden het leuk om te horen dat je de persoonlijke tekst een pluspunt vindt! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
Beste Klant, wat een super beoordeling, waarvoor dank! Hier zijn wij ontzettend blij mee. Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wij willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, mooi ingepakt en goed materiaal (qua armbandje)
VerbeterpuntenGeen tips of verbeterpunten, wat een top site!
Beste Yentl, wat ontzettend fijn om te horen dat je geen tips of verbeterpunten hebt, hier zijn wij enorm trots op! We vinden het fijn om te horen dat alles in goede orde is aangekomen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super vriendelijk, staat voor alles open, top kwaliteit, snelle levering
Verbeterpunten/
Beste Diede, wat fijn om te horen dat het contact met ons zo goed is verlopen, hier doen wij ook ons uiterste best voor! Super fijn dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke boodschap mogelijk en netjes ingepakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Beste Cynthia, wat fijn om te horen dat jouw bestelling op tijd is geleverd en dat het in goede orde is ontvangen! Hier zijn we super blij mee. Wij willen jou bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen jou heel veel plezier met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Happy! Super lieve mensen bij de klantenservice. Mooi ingepakt.
Beste Klant, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klantenservice, hier doen wij ons uiterste best voor! We willen je bedanken dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen jou heel veel plezier met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, zeer mooie producten. Je kan het ineens laten inpakken en personaliseren! Het is een fantastisch bedrijf!
VerbeterpuntenNeen, alles verloopt perfect!
Beste Vicky, een 10, wow! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, hier zijn wij ontzettend trots op! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we wensen jou heel veel plezier toe met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, leuke spullen en goede prijs kwaliteit verhouding.
Verbeterpunten-
Beste Naomi, wat fijn om te horen dat alles op tijd is binnen gekomen en in de smaak valt! Dit vinden wij super fijn om te horen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en heel veel plezier met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
makelijk website om te gebruikem. snel geleverde producten. mooi verpakt.
Beste Catriona, een 10, yay! Hier zijn wij ontzettend blij mee. Goed om te horen dat je bestelling op tijd is geleverd en dat het in goede orde is ontvangen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en heel veel plezier met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Super snel geregeld. Keurig ingepakt. Heel tevreden
Beste Anja, super goed om te horen dat je zo tevreden bent, dit vinden wij namelijk heel belangrijk! Fijn dat alles op tijd en in goede orde is ontvangen. Wij willen jou bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen jou heel veel plezier toe met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Dinsdags besteld en dag erna in huis .Super snelle levering
Beste Sonja, goed om te horen dat alles op tijd is ontvangen, hier doen wij elke dag ons uiterste best voor! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou heel veel plezier wensen met jouw bestelling! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
heel tevreden over product en supersnelle levering
Beste Sarah, wat een mooie beoordeling, super fijn! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Erg snelle levering. Zelfs wanneer er een persoonlijke tekst in verwerkt wordt.
Beste Sabine, een 10, wat een prachtig cijfer! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
-Snelle levering -Goede communicatie -Mooie producten
VerbeterpuntenGeen, alles was perfect!
Beste Nick, wat fijn om te horen dat alles in goede orde en op tijd is ontvangen. Hier zijn wij super blij mee. Wij willen jou bedanken voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen jou heel veel plezier toe met jouw producten! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Netjes en snel bezorgd. Duidelijke site. Mooi verpakt.
Beste Monique, een 10, super! Fijn dat alles in goede orde is ontvangen! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten, goede prijs kwaliteit verhouding, leuke kortingsacties, mogelijkheid tot het toevoegen van een persoonlijke tekst,cadeau inpak service. Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen
Beste Gaby, wow een 10, super! Fijn dat alles in goede orde is ontvangen en dat alles naar wens is geweest, hier zijn wij super blij mee! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wij willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, een 10, super! Bedankt voor de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven en we willen jou veel plezier wensen met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS