Pluspunten
Goede kwaliteit Vriendelijk Mooie producten
VerbeterpuntenArmbanden zijn moeilijk aan te doen
Pluspunten
Door 1 simpel telefoontje is de spelfout die ik had gemaakt aangepast en goed doorgevoerd door vriendelijk personeel
Beste Sylvana, wat ontzettend fijn om te horen dat de spelfout is aangepast en dat het allemaal in goede orde is ontvangen. En een 10, wat een super fijn cijfer! Hartelijk bedankt voor de tijd welke jij genomen hebt om ons te beoordelen. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle bezorging. Was leuk ingepakt als cadeautje.
Beste klant, wat fijn dat de snelle levering en het ingepakte cadeautje in goede orde is ontvangen! Wij willen jou bedanken dat je de tijd hebt genomen voor deze super mooie beoordeling, een 10, wow! Wij wensen jou heel veel plezier toe met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Voldeed aan alle verwachtingen !
Beste Ricardo, wat fijn om te horen dat alles voldeed aan de verwachtingen, dit vinden wij super fijn om te horen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons dit super mooie cijfer te geven en we hopen dat je veel plezier zult hebben met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Netjes geleverd en goed op de hoogte gehouden via de mail
Beste Linda, wat fijn dat alles goed is aangekomen en dat het contact via de mail goed is verlopen, dit vinden wij super fijn om te horen! En een 10, wat een prachtig cijfer, waarvoor dank! Wij hopen dat je veel plezier zult hebben met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Shauni, wij willen jou namens het hele team bedanken voor dit prachtige cijfer en de tijd die jij hebt genomen voor het geven van deze beoordeling. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Op mijn vraag snel reactie gekregen en de door mij bestelde ketting de volgende dag al ontvangen!
Beste Paula, wat fijn dat je zo snel reactie hebt gekregen en dat de levering in orde was! Bedankt voor dit super cijfer en de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw ketting! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Alles perfect Snelle levering mooi verpakt met zelfgekozen geschreven tekst heel tevreden zal zeker nog bestellen bij jullie
Verbeterpuntenniks te verbeteren
Beste Caroline, wow! Wat een super beoordeling, waarvoor dank! Wij zijn blij dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent met uw sieraad! Wij wensen jou heel veel plezier toe met jouw sieraad en wellicht tot snel in onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Mooie armbandjes. Erg leuk dat je een persoonlijke tekst binnen in het doosje kunt laten zetten en dat het mooi ingepakt wordt.
VerbeterpuntenLevering duurde wat langer dan verwacht, maar dat kan ook door post nl komen, omdat ik al wel een "verzendingsmail" had ontvangen.
Beste Wendy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en dat de armbandjes goed zijn ontvangen! Wat betreft de levering, wanneer het op werkdagen voor 17:30 uur is besteld, dan verzenden wij het dezelfde dag. Het zou dan normaal gesproken de volgende dag bij jou thuis moeten aankomen. Wij willen jou veel plezier toewensen met jouw armbandjes! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle levering, en mooie kwaliteit!
Beste Klant, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wat een prachtig cijfer! Wij hopen dat je veel plezier zult hebben met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Heel erg nette verzorging en aflevering, mooie sterke producten en vriendelijk en meedenken bij de helpdesk (die belde mijn vriend omdat ik twee paar oorbellen wilde uitproberen in verband met het passen van mijn trouwjurk)
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door.
Beste Tessa, wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen en in goede orde is ontvangen! En wat heb jij ons een prachtig cijfer gegeven, waarvoor dank! Wij hopen dat je super veel plezier zult hebben met jouw oorbellen op deze magische dag! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Snelle service, klantvriendelijk
Beste Sadina, wat een super fijne beoordeling! Wij vinden het fijn dat je de tijd hiervoor hebt genomen en wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
zeer goede kwaliteit van juwelen. Ik douche al meer dan en jaar met mijn armbanden aan en blijven even mooi!!!!
VerbeterpuntenMinder grote verpakkingen of dozen
Beste Nathalie, wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent met uw juwelen en er al lang plezier van heeft! Wat betreft de verpakkingen, wij proberen zo veel mogelijk in kleine brievenbuspakketjes te versturen. Echter wanneer het grotere bestellingen zijn, of naar België, zullen wij het met pakketpost versturen. Dit verschilt dus per bestelling. Wij vinden het fijn dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven en wensen jou nog heel veel plezier met jouw sieraden! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Kwalitatief Snelle levering Goede communicatie
Verbeterpunten/
Beste Kevin, een 10, wow! Wat een super fijne beoordeling, waarvoor dank! Wij zijn blij om te horen dat alles snel en in goede orde is aangenomen en dat er verder geen verbeterpunten zijn. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Goede service!! Nette levering.
VerbeterpuntenBlijf lekker nieuwe items ontwerpen., zodat je nieuwsgierig blijft.
Beste Marjon, bedankt voor dit mooie cijfer en de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven! Wij zullen zeker nieuwe items blijven ontwerpen, dus hou zeker de website in de gaten! Wij wensen jou veel plezier met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Zeer tevreden met mijn bruidssieraden. DRKS ik vind jullie gewelldig !!!
VerbeterpuntenNiks op aan te merken !
Beste Chiara, wat een super fijne beoordeling, hier zijn wij super blij mee! Een 10, wow! Wij hopen dat jij veel plezier zult hebben met jouw sieraden op deze magische dag! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Erg leuk ingepakt!
Beste Regina, wow, wat fijn om te horen dat er geen verbeterpunten zijn en dat je het cadeautje leuk ingepakt vond! Wij zijn super blij met dit cijfer! Wij wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Klant, bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad! Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Cassandra, bedankt voor het geven van dit prachtige cijfer en de tijd die je hebt genomen om ons een beoordeling te geven! Wij wensen jouw veel plezier toe met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste klant, bedankt voor het geven van dit supermooie cijfer en dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven! Veel plezier met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Weer heel blij met mijn nieuwe oorbellen!
Beste Klant, wat fijn dat je opnieuw tevreden bent met jouw sieraad! Bedankt voor het geven van dit super mooie cijfer. Wij wensen jou veel plezier toe met jouw sieraad en wellicht tot de volgende keer in onze webshop! Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Leuke armbandjes, snelle service en kwaliteit!
Beste Kirsten, bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen! Wij wensen jou veel plezier met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Pluspunten
Pakketje: leuk verpakt in het pakketje. Tijdig aanwezig. Mooie kwaliteit. Leuke tekst bij het cadeautje. Toppie. Een tevreden klant!
Beste Conny, wat super fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent! En een 9, wat een super mooi cijfer, waarvoor dank! Wij wensen jou heel veel plezier toe met jouw sieraad. Hartelijke groet, Team DRKS
Beste Romy, heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer, wij zijn heel erg dankbaar voor dit fantastische cijfer. Met vriendelijke groet, Team Drks
Pluspunten
Superleuk verpakte en hele mooie sieraden!
Verbeterpunten-
Beste Anouk, heel hartelijk dank voor dit prachtige cijfer en de goede beoordeling! Veel plezier met jouw sieraden. Met vriendelijke groet, Team Drks