Snelle levering, precies zoals ik alles wilde. Mooie kwaliteit en mooie verpakking! ❤️

Snelle levering maar bedroevend product

Levering was supersnel maar de opdruk op mijn armband is zo minuscuul klein...kan het nauwelijks lezen...de letters op het merk labeltje zijn wel normaal leesbaar. Jammer..

Super mooie ketting en snelle levering

Mijn eerste bestelling onlangs gedaan, de ketting is prachtig aangekomen en van mooie kwaliteit en de levering was supersnel!!

Snelle service, mooi gegraveerd. Zeer tevreden. Ben benieuwd wat mijn man van z'n cadeautje vind.

Verkeerde maat armband ontvangen. Na contact snel een nieuwe ontvangen in de juiste maat.

Mooi ingepakt en precies naar verwachting.Prima!

Snelle levering en een top product!

De schroevendraaier sleutelhanger is snel binnengekomen en is van goede kwaliteit!

Armband voor mijn zoon namens mijn kleinzonen besteld Zag er verzorgd uit en binnen 2 dagen in Nederland in de brievenbus (niet te geloven) Reuze bedankt

Keurig en vlotte levering van een prachtig product.

Mooie oorbellen.

Super tevreden

Ketting en armband met naam laten graveren, super mooi geworden! Zoontje helemaal tevreden

Eerlijk gezegd was mijn ervaring met de DRKS-website gewoon geweldig! De website is gebruiksvriendelijk, met een elegant en overzichtelijk ontwerp, wat het winkelen echt plezierig en gemakkelijk maakt. De producten zijn van hoge kwaliteit en er is een ruime keuze die bij elke smaak past. Bovendien is de klantenservice professioneel en reageren ze snel op elke vraag. Wat me het meest beviel, was de stiptheid: mijn bestelling kwam precies op tijd en in perfecte staat aan. Bedankt aan het DRKS-team voor deze uitstekende service. Ik raad iedereen aan om deze website zonder twijfel uit te proberen!”

Topkwaliteit

Heel tevreden met de prijs kwaliteit verhouding. Spijtig dat er al een ketting uit de adventskalender was gekomen. Heel moeilijk om het er terug in te kr8jgen langs het kleine gaatje.

DRKS heeft nog gevoel voor net wat extra's

Prachtige armband met inscriptie super snel geleverd en ook nog eens geweldig ingepak tot in de kleinste details! Echt een cadeautje! Een feest om iemand dit cadeau te mogen doen. Kortom een echte aanrader.

Het was uitstekend

Het was een super goede ervaring, de levering was snel en de armband zag er super netjes en mooi uit

Mooi hartje met de naam hond en kat , vlotte geleverd en veilig geleverd twee dagen na bestelling die in het weekend gebeurd was, dus top service , mooi gegraveerd en top kwaliteit hangertjes , een zeer tevreden klant !

Snelle service en top kwaliteit.

Snelle verzending met een goed ingepakt sieraad.

Sieraad smiddags besteld en de volgende dag in de morgen al geleverd! Je krijgt er ook een mooi sieraad doosje gratis bij, waar vind je dat nog op vandaag.. Het sieraad was netjes en goed ingepakt in een doos.

Alles prima!

Mooi product, snelle verwerking en aflevering plus uiterst correcte - en vriendelijke communicatie, zowel telefonisch als via mail.

Toch wel teleurgesteld....

Opzich ziet de armband er prima uit, het graveren ziet er ook goed uit, dat is het niet, het is de maat van de armband, men geeft twee maten aan ik had de maat tot 20 cm de armomtrek eerst gemeten en is 19 cm. dat moet dus kunnen niet dus, veel te klein, ik heb de band niet kunnen terug sturen vanwege het graveren, ik heb de band in de bankschroef gezet en de band opgerekt de band heeft er drie dagen in de bankschroef gezeten en om de paar uur wat opgerekt ik heb er ruim een cm mee gewonnen nu past hij wel. de kwaliteit is prima niet kapot te krijgen. ik wil er maar mee zeggen is de maat 19 cm van de pols gaat het niet passen.

Super snelle levering ookal heb ik het in de late avond besteld, armband ziet er goed uit

Ik bestelde om 10 uur en het kwam snel binnen, armband ziet er goed uit

Zoals verwacht

Mooi gegraveerd, ziet er stevig uit & zeer vlotte verzending en levering. Super!

Heel blij!

Makkelijk bestellen en snelle levering! Ik ben zeer tevreden!

Bijzonder cadeau

Super vlug verzonden. Prachtig doosje. En heel mooie gravure in de armband. Een echte aanrader.

Geweldig!

Sieradenset besteld voor ons bruiloft. De keuze was lastig want er is een geruime keuze uit mooie sieraden, voor ieder wat wils en verschillende stylen. Na mijn keuze te hebben gemaakt en besteld de volgende dag al in huis! Daar word je toch blij van?!

Makkelijke website, snelle verzending en goede communicatie. Aanrader om hier te bestellen!

Buskesdries 3

6673DP Andelst