Pluspunten

Perfecte service! Mijn armbandjes waren goed op tijd geleverd, 1 dag moeten wachten! Top kwaliteit. Super bedankt x

Pluspunten

Prachtige oorbellen en haarsieraad gekocht voor mijn bruiloft. tijdloos, classy en modern. Snel geleverd en mooi ingepakt. Heel erg tevreden over DRKS! Kan het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Heel blij met mijn oorbellen en de snelle levering en de mooie verpakking! Dankjewel

Pluspunten

Netjes en snel geleverd!

Pluspunten

Product voldeed aan de verwachting

Nee, eigenlijk niet

Pluspunten

Pluspunten

Persoonlijke service Mooie kwaliteit Snelle bezorging

Pluspunten

Reageerden snel op mijn vraag en leveren snel en mooie producten.

Pluspunten

Leuke en mooie sieraden. Snelle levering. Mooi ingepakt. Bij vragen gelijk antwoord.

Pluspunten

toen ik belde om de maat van de armband te beoordelen, werd ik zo vriendelijke geholpen, dat het leek of ik een buurvrouw aan de telefoon had die met me meedacht. Jullie gingen zelfs de desbetreffende armband daar passen bij iemand met dezelfde pols maat als mijn dochter . Ronduit geweldige service , en mijn dochter is er zo blij mee , ze bedankt me er nu we een week verder zijn nog steeds af toe voor , met de woorden mam, ik ben echt zo blij met me armband ! Geweldig toch. Ze wil nu ook de oorbellen.... maar ja daar moet ze toch echt nog even voor gaan sparen of nog een keer jarig worden, haha

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle bezorging. Leuk detail dat er tekst in het sieradendoosje gedrukt kan worden.

Pluspunten

Heel snelle levertijd!

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producten, snelle levertijd.

Niets

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Keurig verzorgd, mooi ingepakt, duidelijk wat er in elk pakje zit bij bestelling van meerdere pakjes. Snelle levering!

Pluspunten

Goede service!! En goed bereikbaar. Snelle reactie.

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt en vriendelijk personeel.

Op dit moment geen.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

I ordered a bridal kimono, it was delivered the next day and very nicely wrapped - just as promised. I was happy with the service. The kimono itself is also great, just as I pictured it.

Pluspunten

Goede beschrijving van de producten, snelle levering, mooi ingepakt en echt prijs kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering. Snelle antwoorden op mails. Leuk ingepakt. Bij 1 bestelling afwijkende maten dan wordt dat vermeld op het doosje.

Bij de faq staat voor 16.00 besteld volgende dag binnen en op de site staat voor 17.30 besteld morgen in huis. Misschien dit even aanpassen

Buskesdries 3

6673DP Andelst