Pluspunten

Snelle levering!

Kimono is heel doorzichtig, terwijl dit op de foto niet zo lijkt.

Pluspunten

Super leuk dat je een persoonlijk berichtje in de doosjes kan zetten en dat het geen extra kosten met zich meebrengt. Net dat beetje extra service wat je enthousiast maakt. Ook de inpakservice is heel fijn. Verder ook snel geleverd!

Op de site stond alles in witte cadeaupapier, maar mijn pakketje was in grijs papier ingepakt. Niet een heel groot minpunt, maar ik vond het een wat mannelijke uitstraling hebben terwijl het voor een vrouw was.

Pluspunten

Snelle levering en goed product! Ik ben meer dan tevreden!

Pluspunten

Snelle service, werd ook goed meegedacht met wensen, goede kwaliteit sieraden.

Pluspunten

- Ik vind de service van DRKS heel fijn, er heerst een persoonlijke benadering en dat vind ik als consument erg prettig. - Mijn bestelde artikel was de volgende dag al in huis! Super leuk! Het was netjes verpakt en het artikel is precies zoals op de website aangegeven! Volgens jaar ga ik trouwen en ik kom zeker terug in jullie webshop!

Ik heb geen verbeterpunten voor dit bedrijf.

Pluspunten

Snelle verzending, mooie sieraden

Pluspunten

Heel mooie juweeltjes voor een zeer mooie prijs. Snelle, correcte levering en mooi verpakt.

Pluspunten

Super snelle levering, gepersonaliseerd met een berichtje en gratis verpakt. Het was een cadeautje om mijn armband te ontvangen!

Kleinere verpakkingsmaterialen voor verzending

Pluspunten

Snelle levering en gratis verzending, al was het nog net niet het bedrag waarmee de verzending gratis zou zijn. Top! Hier kunnen andere webshops van leren!

Geen!

Pluspunten

Levering snel, fijn bedrijf, mooie producten.

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mijn oorbellen ook over hoe het pakketje is toegekomen ! Zeer mooi ingepakt en ook zeer leuk dat je er een tekst in kan zetten ! Ik vindt het een zeer mooie collectie en zou graag zelf een verdeelpunt van jullie worden !

Ik heb momenteel geen verbeterpunten

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Details bewerken van de juwelen. De steentjes in mijn oorbellen zitten niet helemaal vast. Ik blijf ook vaak hangen in kledingstukken.

Pluspunten

Kleine doos zat in een heel grote doos.. misschien efficienter voor jullie?

Pluspunten

Super snelle levering en mooi verzorgd

Betalen achteraf als optie! Gelukkig was het bestelde artikel goed maar gedoe met geld terug krijgen heb ik liever niet en normaal bestel ik dan ook alleen als de mogelijkheid bestaat om achteraf te betalen

Pluspunten

Prachtige sieraden! En de service is super, binnen no-time reactie vragen via de email.

Pluspunten

DRKS heeft mij ontzettend vriendelijk en goed geholpen! Ik had een vraag rondom twee verschillende kleuren armbanden en kreeg dezelfde avond al een (positief) antwoord. Heel fijn! Eenmaal mijn armband(en) ontvangen, zat er een barstje in het DRKS bedeltje. Ik heb eerlijk aangegeven dat ik mij hieraan kan storen en zij stuurden de dag zelf nog een nieuwe op (had het de volgende dag al in huis) en stuurden een envelop (inclusief het adres en postzegels) mee. Wat een top service! Op deze wijze ervoer ik dit totaal niet als vervelend, omdat ik heel vriendelijk en snel geholpen werd. Ik zal zeker vaker een bestelling doen bij DRKS! :)

Geen, ik ben enorm tevreden over de snelheid van het reageren (via Facebook), jullie benadering en behulpzaamheid.

Pluspunten

Snelle levering en mooi product. Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

Heel vlotte levering! Netjes verpakt Heel tevreden met de beide kimono!

Pluspunten

Snelle service volgende dag meteen gelevers

Buskesdries 3

6673DP Andelst