Pluspunten

Heel duidelijk, snelle reacties. Ook super snelle levering ! Wilde mijn zusje op een unieke manier vragen ceremoniemeester te zijn. Heb een armband besteld en de tekst in het doosje laten zetten. Precies wat ik zocht! Super!

Helemaal niets. Ervaring was prima!

Pluspunten

Supervriendelijke bediening!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede levering, heel mooi product, klantvriendelijk,...

Kon vanuit België niet met bankcontact betalen. Enkel maar bepaalde banken. Doosje is wat aan de kleine kant. Heb zelf moeten zeggen dat er een tekst op stond want het viel niet op omdat het zo klein was...

Pluspunten

Erg snelle levering, oorbellen cadeau gegeven aan m'n schoonzus. Heel sjiek en erg mooi. Ze is er erg blij mee!

Pluspunten

Super kwaliteit, goede prijs en supersnelle bezorging

Pluspunten

Prachtig materiaal. Snelle levering ( een dag later ontvangen in België ) En snelle afhandeling.

Geen!

Pluspunten

- snel bezorgd - netjes verpakt - goede kwaliteit

Pluspunten

Producten zagen eruit zoals op de foto. Alle armbandjes waren mooi en met zorg ingepakt. Ook heel leuk dat je in het sierradendoosje nog een kaartje kan doen met een persoonlijke boodschap. Alles werd netjes en optijd bezorgd

Pluspunten

Snelle verwerking, snelle levering. Super leuke doosjes voor de sieraden! Sieraden zijn net als afgebeeld!

Geen. Vind het een top bedrijf!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en superleuke kymonos! Een aanrader!

Pluspunten

Goede service Snelle levering Helemaal geweldig

Niks op aan te merken

Pluspunten

Prima levering, prijs/kwaliteit verhouding goed

Korting met terugwerkende kracht geven. Na bestelling, volgende dag 15% korting

Pluspunten

Gewoon goed en snel geleverd

Oorbellen die besteld waren zijn iets aan de zware kant. Waardoor ze naar beneden hangen

Pluspunten

Prachtige handgemaakte sierraden, snelle levering en leuke acties (zoals een persoonlijke boodschap in het doosje en gratis laten inpakken)

Geen!

Pluspunten

Heel snel geleverd, mooi ingepakt, persoonlijke boodschap is een heel leuke optie, product zelf was van mooie kwaliteit. Het hele pakketje straalde uit alsof het met zorg en liefde was behandeld, heel mooi. Prijs is passend.

Misschien dat het mogelijk is om voor het bestellen te zien hoe de persoonlijke boodschap er precies uit zal zien? Aangezien er verschillende manieren te zien zijn op de website. De tekst was gewoon prima, daar niet van.

Pluspunten

Mooie sieraden, snelle service (volgende dag al in huis), super mooi ingepakt, echt een cadeautje om te geven! Over de kwaliteit kan ik nog niks zeggen, daar heb ik de armband nog niet lang genoeg voor.

Leuke acties op sociaal media, meer doen op instagram. Een meer casual lijn met sieraden voor iedere dag. Maar bovenal; keep up the good work!

Pluspunten

Wederom een geweldige en snelle service. Ee sieraden voor mijn trouwdag zijn in het echt nog mooier dan op de foto's! Bedankt!

Pluspunten

Erg mooi product. Subtiel en de persoonlijke boodschap maakt het helemaal af. Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze website.

Pluspunten

Service is geweldig en persoonlijk, niks is te lastig en ideeën zijn welkom

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg mooie en degelijke sierraden! Super netjes ingepakt, echt een cadeautje om te krijgen!

De maat van mijn armband klopte niet met de beschreven maatvoering, ruil hem nog even om voor een maatje kleiner

Pluspunten

Snelle levertijd

Buskesdries 3

6673DP Andelst