Pluspunten

- Snelle levering - Fijne service op site - Fijne en werkbare site - Mooi dat je een persoonlijke boodschap kan laten drukken - De sieraden zijn goed te zien, daardoor geen verassing als je ze thuis gestuurd krijgt. Reëel beeld. - Eerlijke prijs

- Ik heb deze sieraden cadeau gedaan en dus ook laten sturen naar het adres van wie ze kreeg. Ik had dus een ander aflever- dan factuuradres. Helaas kwam de factuur ook terecht bij het afleveradres, waardoor mijn moeder de rekening kreeg (ik had hem gelukkig al wel betaald). Misschien heb ik iets niet goed gedaan, maar als dit geen mogelijkheid is, dan zou dat wat mij betreft wel verbeterd mogen worden.

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, goede producten!

Pluspunten

Snelle bezorging! Ook vind ik het leuk dat je in het sieradendoosje gratis een tekst kon zetten!

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website

Pluspunten

super snelle service prachtig product mooie, duidelijke website kortom: TOP

Pluspunten

- Hele vlugge levering (naar België): op maandag besteld, dinsdagnamiddag werd het reeds gebracht! - Vlot je bestelling plaatsen: alles was duidelijk uitgelegd op de website. Ik heb de 'Bride' Kimono besteld en ben redelijk groot (1m78), ik was er niet gerust in dat deze kimono lang genoeg zou zijn voor mij maar je kan alles kostenloos retourneren. En dat bleek uiteindelijk zelfs niet nodig te zijn!

Doe zo verder... Met de geslaagde Kimono levering ben ik er nu ook van overtuigd om m'n bruidssieraden (oorringen, ketting) bij DRKS te bestellen. Ik heb deze website ook aanbevolen bij m'n bruidsmeisjes.

Pluspunten

Snelle levering en het doosje was mooi verpakt! De oorbellen en het gepersonaliseerde cadeaudoosje zijn erg mooi, wat het leuk maakt om het aan iemand te geven met bijv. een speciale gelegenheid.

Helaas kan ik op de site niet zien hoe de lay-out van de tekst wordt in het doosje. Het zou net iets leuker zijn als je dat zelf kunt bepalen.

Pluspunten

Snelle reactie op facebook en via mail. Snelle verzending. Mooi ingepakt en leuk kaartje erbij. Zo wil een klant graag behandeld worden toch?!

Looptijd van acties vermelden (dit geldt voornamelijk voor facebook acties en persoonlijke fb-reclames). Looptijden van acties zijn niet altijd duidelijk.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

DRKS heeft hele snelle levering, het wordt prachtig in gepakt, mooie kwaliteit sieraden & heel origineel idee dat het tekstje er bij kan!

Het is allemaal perfect verlopen dus ik zou zo snel geen tegenvallers zien.

Pluspunten

Snelle (gratis!) levering en goede extra service zoals inpakken & een persoonlijke boodschap! Dus niet alleen leuk voor jezelf, ook heel leuk voor cadeau's!

Pluspunten

Snel binnen. Super mooi ingepakt. En fijne stof

Iets donkere letters gebruiken. Op licht roze. Roze letters valt niet zo op.

Pluspunten

Zeer tevreden, armbandje dat ik wou kopen was uitverkocht. Heb hiervoor een mail gestuurd en ze gingen nakijken of ze er nog hadden liggen en of ze er eentje mochten reserveren. Zo heb ik alsnog mijn armbandje kunnen kopen. Zeer snelle en vriendelijke reacties.

Pluspunten

Geweldige sneller service. Word super mooi ingepakt. De gegraveerde tekst is heel mooi. Sieraden boven verwachting voor deze prijs

Geen, ga zo door. Ik heb meer kadootjes gepland staan bij jullie, voor vrienden en familie

Pluspunten

Snelle levering. Cadeau leuk ingepakt

Pluspunten

Persoonlijk, zowel qua bedrijfsmentaliteit als qua service. Aanrader!

Kan er geen bedenken...

Pluspunten

Ze zijn heel stip met leveren en je krijgt wat je besteld en het mooi net zoals op de afbeelding staat

Ik vond enkel de tekst die heb laten schrijven in het doosje heel klein das het enige wat ik een min puntje vond

Pluspunten

- leuk verpakt met persoonlijke boodschap. - Goede service en vlotte verzending.

Geen.

Pluspunten

Duidelijke uitleg bij product. De persoonlijke teksten die je aan je kado kan toevoegen maken het extra speciaal!

Pluspunten

Super mooie sierraden! Ze worden ook mooi verpakt bij een online bestelling.

Pluspunten

Snelle aflevering, correct produkt

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site! Erg snel geleverd, sieraden zijn goed verpakt, fijn dat het pakketje door de brievenbus past en je er niet thuis voor hoeft te zijn!!

Pluspunten

Ik was mijn huisnummer vergeten in te vullen en kreeg direct een email van DRKS dat ik mijn huisnummer moest doorgeven. Pakketje is daarna nog snel geleverd! Het gratis inpakken en tekst is ook heeeeel erg leuk

Buskesdries 3

6673DP Andelst