Pluspunten
De producten van DRKS zijn van mooie kwaliteit, en zien er stijlvol en chic uit. DRKS oorbellen gedragen op mijn bruiloft: ze zien er prachtig uit, uitstekend draagcomfort en zijn uniek. Daarnaast recent ook DRKS oorbellen besteld: krijg veel complimenten. Ik vind het een vrouwelijk en romantisch sieraden merk. De foto's op website en Facebook komen overeen met het daadwerkelijke product. De producten worden vlot verzonden, en is een feestje bij bezorging. Product is netjes ingepakt: oogt aantrekkelijk. Aan alles is gedacht: strikje, mooi doosje, doorzichtig foliepapier, attent kaartje.. De website is overzichtelijk, praktisch ingericht en eenvoudige betaling in de webshop. Voor mij draagt dat bij aan klant tevredenheid.
VerbeterpuntenDe hashtag #DRKS is niet specifiek genoeg. Het mooiste is als je hashtag gebruikt voor je product merk, dat je enkel jou producten krijgt. Als je dit nu intypt op Instagram krijg je ook andere foto's te zien. Vermeld voor je klanten welke hashtag ze moeten gebruiken. Gebruik ook foto's van je klanten; kijk eens hoe mooi Isabelle haar ketting matcht bij haar jurkje! Tag je eigen bedrijf in je foto. Zo komt er een mooi overzicht van foto's te staan onder foto's van DRKS. Plaats ook link naar de producten bijv eronder in een link. Leuke pakkende tekst, meer uitnodigend voor reacties bijv: aren't they the cutest? En denk na of je het in t Nederlands of Engels schrijft: want wat is je grootste publiek? Nederland of Engels? Anyway! Ik ben fan!