Pluspunten

super mooie dingen en de volgende dag al geleverd. Enorm tevreden over deze site. Super mooi ook om een eigen tekst bij te zetten in het doosje en de kwaliteit is echt super van de juwelen en de doosjes met tekst ! een echte aanrader

Pluspunten

Snel geleverd, mooi product. Leuk ingepakt. Leuk idee dat er een tekst op het doosje kan.

Blijf zo doorgaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel snel geleverd

Telefoon opnemen!

Niet

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle verwerking, top service! Kortom, ten zeerste aan te raden!

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

- mooi model, goed uitgewerkt - gratis verzending - goede kwaliteit - handgemaakt, er wordt duidelijk gemaakt dat je voorzichtig met de juwel moet omgaan, dat er geen nikkel in zit,..

- zoals op de foto te zien was, was het staafje om door je oor te steken aanwezig aan de bovenkant van de oorbel. Dit maakt dat door het gewicht van de oorbel, je gaatje in je oor dus een beetje uitrekt en dat je dit zit. Dit zou opgelost kunnen worden door het staafje iets lager te plaatsen, maar ik weet niet of het model dat toelaat. Dit is echt maar een minimale opmerking, je ziet het enkel als je er echt aandacht aan besteed.

Pluspunten

Snelle en goede service, nadat ik mijn bestelling had geplaatst en koet daarna een kortingscode zag voor de oorbellen die ik besteld had gelijk een mail gestuurd en de korting werd netjes verrekend en teruggestort. Super fijn!

Heb ik op dit moment niet

Pluspunten

Mooie producten en snelle levering!

Pluspunten

Super snelle levering die je van punt A naar punt B helemaal kan volgen. Leuke verpakking en super dat ze een persoonlijke toets geven door een tekstje. Ik ben heel erg blij met mijn armband!

Pluspunten

Super service! Cadeautje is ook erg mooi ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk en goede/mooie kwaliteit

Het mannen assortiment zou wat breder mogen

Pluspunten

Top product!

Pluspunten

Mooi ingepakt met een kaartje erbij welke maat van armband er in welk pakje zit!

Mijn pakje stond buiten achter de poort. Gelukkig geen regen gehad.

Pluspunten

Duidelijke en mooie website. Snelle levering en prachtig ingepakt.

Pluspunten

Snelle levering, mooi materiaal.

Pluspunten

Door de persoonlijke teksten in het kado hadden jullie mijn aandacht. Het is altijd leuk om iemand te verrassen maar door de persoonlijke eigen tekst maakt het extra leuk! Ik heb het daarom ook met veel plezier gegeven. Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden en was het ook snel binnen!! Super.

Ga zo door :-)!

Pluspunten

De producten van DRKS zijn van mooie kwaliteit, en zien er stijlvol en chic uit. DRKS oorbellen gedragen op mijn bruiloft: ze zien er prachtig uit, uitstekend draagcomfort en zijn uniek. Daarnaast recent ook DRKS oorbellen besteld: krijg veel complimenten. Ik vind het een vrouwelijk en romantisch sieraden merk. De foto's op website en Facebook komen overeen met het daadwerkelijke product. De producten worden vlot verzonden, en is een feestje bij bezorging. Product is netjes ingepakt: oogt aantrekkelijk. Aan alles is gedacht: strikje, mooi doosje, doorzichtig foliepapier, attent kaartje.. De website is overzichtelijk, praktisch ingericht en eenvoudige betaling in de webshop. Voor mij draagt dat bij aan klant tevredenheid.

De hashtag #DRKS is niet specifiek genoeg. Het mooiste is als je hashtag gebruikt voor je product merk, dat je enkel jou producten krijgt. Als je dit nu intypt op Instagram krijg je ook andere foto's te zien. Vermeld voor je klanten welke hashtag ze moeten gebruiken. Gebruik ook foto's van je klanten; kijk eens hoe mooi Isabelle haar ketting matcht bij haar jurkje! Tag je eigen bedrijf in je foto. Zo komt er een mooi overzicht van foto's te staan onder foto's van DRKS. Plaats ook link naar de producten bijv eronder in een link. Leuke pakkende tekst, meer uitnodigend voor reacties bijv: aren't they the cutest? En denk na of je het in t Nederlands of Engels schrijft: want wat is je grootste publiek? Nederland of Engels? Anyway! Ik ben fan!

Pluspunten

Duidelijke website Zeer snelle levering Goede kwaliteit van materiaal

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke service

Meer reclame

Pluspunten

Goede klantenservice, pakket goed op tijd, mooie kwaliteit

Buskesdries 3

6673DP Andelst