Snelle levering, mooie oorbellen

Zeer mooie oorbellen zoals op de foto. Een creooltje sloot na 2 maanden jammer genoeg al niet meer. Voor de rest erg tevreden

Uitstekend!

Ik had helaas een beschadiging op mijn ontvangen armbandje, heb dit gelijk gemaild en een dag later kreeg ik al een nieuwe toegestuurd. Hele goede en snelle service! Zou zeker in de toekomst hier nog shoppen! Top!

Prachtig

Ik bestel hier vaker gegraveerde sieraden en ik ben nog geen één keer teleurgesteld. Zowel het resultaat, als de kwaliteit is geweldig! Degene die de cadeautjes in ontvangst hebben mogen nemen zijn ook altijd erg enthousiast. Daarnaast is het super fijn dat het item zo snel bezorgd kan worden! Ik blijf bestellen.

Ziet er heel mooi uit zoals verwacht

Alles ook netjes verpakt en persoonlijke boodschap zeker een meerwaarde

Persoonlijke sieraden

Prachtige gegraveerde armband voor mijn vriend gekocht. Precies geworden hoe ik het wilde!

(Nog) niet zo tevreden

Ik ben (nog) niet zo tevreden helaas. Ik had bij mijn hondenpenning (een goudkleurig hartje) een “luxe karabijnsluiting” besteld en betaald a 6 euro. Helaas heb ik deze niet ontvangen. Na mailcontact zou de sluiting nagestuurd worden, ik ben nog in afwachting. Verder vind ik de penning te klein, op de afbeeldingen kun je hem op de golden retriever goed zien, op mijn labrador valt hij compleet in het niet! Ik heb als feedback gegeven dat ze beter de afmetingen erbij kunnen zetten De medewerker zegt dat ze de maat laten zien op de foto’s en dat ik de kleine penning heb besteld. Maar ik zie maar 1 maat, op mijn vraag om de link van de grote te sturen heb ik (nog) geen antwoord ontvangen. Ik ga er vooralsnog vanuit dat goed opgelost gaat worden maar voor nu ben ik dus niet tevreden.

Leuke keuze

Tof dat je zelf tekstjes kan kiezen

Mooi product

Leuk aanbod op de website. Leveren snel en je wordt goed op e hoogte gehouden

Superleuke producten

Altijd snel in huis ook met graveren. Ik ben vaste klant en zeer tevreden.

Goede service en snelle levering.

Kreeg heel snel mijn bestelling binnen. Echter een foutje in het graveren. Na een mail gestuurd te hebben super snel een passend antwoord en ook daarna weer super snel geleverd. Echt super fijn!!! Kwaliteit ook goed

Snel / mooi / fijn werk

Het gepersonaliseerde kaartje dat erbij kan is echt bovenop de kwaliteit een pluspunt!

Super levering en mooie producten

Snelle levering en mooi afgewerkte producten

Top sieraden!

Snelle levering en mooie sieraden voor een leuke prijs!

Perfect opgelost na het ontvangen van een verkeerde bestelling

Helaas is er 2 maal een bestelling verstuurd met een verkeerde gravering. Dit is uiteindelijk goed opgelost. Heel fijn dat de oplossing is geboden en ik het juiste heb ontvangen.

Top! Snel én goed!

Een gepersonaliseerde sleutelhanger op dag 1 bestellen en op dag 2 al in huis, dat had ik echt niet verwacht! Echt super! En zoals de eerste keer ook goede kwaliteit voor een leuke prijs!

Goede levering en prachtig cadeau

Armbandje voor mijn man namens mijn dochter besteld. Snelle levering en het armbandje ziet er prachtig uit

Heel blij met de sleutelhanger !!

Ik heb het als cadau gekopen. Heb het nog niet gebruiken maar het is heel leuk !!

Super snel en mooi!

Binnen 1 dag mijn bestelling binnen met een mooie verpakking. Bedankt!

Super mooi

Super mooie manchet knopen en ringen doosje. Precies zoals ik had bedoeld. Snel geleverd en goede kwaliteit. Heel erg tevreden erover. Mooie toevoeging aan onze speciale dag.

super snelle service

duidelijke site,bestellen, en zelfs volgende dag in huis

Zeer tevreden!

Ik ben erg tevreden met DRKS en de producten. Ze bieden een ruime keuze voor een mooi sieraad voor jezelf, maar ook voor een (gepersonaliseerd) cadeau voor een ander. Zowel mijn bruidssieraden als een cadeau voor mijn dochter als een leuke set voor mezelf komen van DRKS. Ze bieden een mooie kwaliteit en tijdloze stijl!

Betrouwbaar internetbedrijf, mooie producten en zeer goede klantenservice.

Betrouwbaar internetbedrijf, mooie producten en zeer goede klantenservice.

Snelle afhandeling en degelijke verpakking.

Snelle afhandeling en degelijke verpakking.

Perfect!

Het cadeautje was juist gegraveerd (precies zoals gevraagd) en binnen 2 dagen in huis ondanks de feestdagendrukte! (Week voor Sinterklaas). Ook mooi ingepakt. Gewoon 10/10!

Goede service en snel ontvangen!

Ik had mijn bestelling binnen 1 dag binnen. Het was heel mooi en zorgvuldig ingepakt. Ben er heel blij mee!

Buskesdries 3

6673DP Andelst