Had een foutje gemaakt in de tekst op één van de kaarten. Gebeld en de goede kaart is extra gedrukt en kosteloos bij de set gevoegd. Het is een prachtige set geworden. Een fijne ervaring!

Makkelijk te maken, mooi resultaat!

Leuk, persoonlijk kwartetspel gemaakt met foto's van vroeger.

Helemaal top!

Een erg leuk cadeau voor een vriend of familielid die je in het zonnetje wilt zetten. De tool werkt supersimpel, je kan je echt op de inhoud richten, Kwartetcadeay regelt de rest: een prachtig resultaat, professioneel ogend, glanzend mooi kaarten, mooie kleuren. Helemaal top dus!

Prima kwaliteit, vlot geleverd

Gemakkelijk te maken, het kwartetspel ziet er mooi uit, de ontvanger was super blij!

Betaald voor spoed, kwam een week later

Het pakket is niet op tijd verzonden door jullie, waardoor het cadeau te laat was.

Prachtig geworden, blij mee

Het was best wel een werkje om alles bij elkaar te zoeken, wat wil ik wel en wat niet erbij. Het resultaat mag er zijn, Blij mee

Fantastisch heel blij hoe het geworden is een dikke 10

Super strak mooi geplastificeerd

Heb spel voor mijn opleiding gemaakt, wordt nu op school gebruikt. Goede check op kwaliteit/

Echt fantastisch!!

Super leuk en makkelijk te maken. Snelle levering en geweldige service. Top!

Leuk en gemakkelijk om te maken. Ziet er mooi verzorgd uit.

Mooi kwartet en met spoed bestelling in 2 dagen binnen

Netjes in een doosje en mooie kwaliteit. Leuk cadeautje.

Top!!!

Erg mooie uitvoering en makkelijk te maken

Zeer geslaagd cadeau

Mooie stevige kaarten. Mooi gedrukt en keurig op tijd geleverd.

Super leuk cadeau!

Kwartet gemaakt voor afscheid collega. Viel enorm in de smaak. Makkelijk te maken, goede kwaliteit en snel bezorgd.

Top!!

Goede kwaliteit, wel wat prijzig, maar je krijgt er oprecht goede kwaliteit voor terug

Erg leuk en snel klaar

Het is erg leuk geworden!

Top kwaliteit

Voor een bachelorette een kwartet gemaakt. Zelf ontworpen via Canva en dit geïmporteerd. Stevig papierkwaliteit en mooi doosje. Aanrader!

Super goede service

Klantcontact was erg snel, en het resultaat is zeer goede kwaliteit!

Een schitterend kwartet!

Na 31 mei plaatsen want dit is geheim! Heel fijn om even te kunnen bellen als ik het niet meer wist. Het 2e deel er aan vast plakken vond ik heel griezelig,maar het lukte prima,! Ik ga dit spel met het feest van onze dochter - schoonzoon- kids en alle familie en vrienden spelen. Kaarten uitdelen. En in een groep aan de andere groep de kaart vragen, levend kwartet. Dit pas na 31 mei plaatsen,want het is geheim!!

Ik ben zeer tevreden, gebruiksvriendelijke manier om het te maken. Erg leuk om te doen. Resultaat is meer dan verassend. Top geregeld

Echt een succes!

Het samenstellen ging heel soepel en de klantenservice reageerde vriendelijk en efficiënt op minn vraag. Het resultaat is een superleuk kwartet!

Het is niet mooi geprint, vooral het doosje niet

Het is niet mooi geprint. Het doosje is al helemaal van slechte kwaliteit. Ondanks dat werd verteld dat de foto’s goed waren.

Mooie kaarten maar...

Kaarten zijn echt mooi en kwalitatief goed. Ook de online software waarmee het kwartet gemaakt kan worden is prima. Werkt eenvoudig en snel. Super! Enige nadeel is dat ik het wel vrij duur vind. Optie van kleinere kaarten zou misschien fijn zijn, zeker als dat goedkopere kaarten oplevert.

Wát een leuk cadeau

Als cadeautje voor mijn ouders hebben we dit cadeau besteld, en het is echt heel mooi geworden! De website is overzichtelijk, en de kwaliteit is erg goed. Het duurde wel erg lang om de foto’s op de kaarten te krijgen omdat ik ze een voor een moest uploaden. Verder was het echt perfect, en heel snel binnen :)

Goede kwaliteit kaarten en simpele software

Goede kwaliteit kaarten en simpele software En snelle verzending

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam