Mooie vormgegeven

Mooie vormgegeven kwartet in stevig doosje

Mooi en kwalitatief goed kwartetspel voor een acceptabele prijs.

Het spel is mooi uitgevoerd en lekker groot van formaat. Daardoor komen de foto’ goed uit. Een prima keuze dus om iemand, of - zoals in ons geval een bruidspaar - mee te verrassen.

Leuk om als cadeau te geven!

Stevige kaarten. Goed bedrukt. Snelle levering! Dit weekend als verjaardagscadeau een herinneringen fotokwartet gegeven en werd heel leuk op gereageerd!

Nog niet ontvangen

Beste, Ik heb het kwartet nog niet ontvangen. Kunt u mij vertellen wanneer dit zal geleverd worden. Groeten Evelyne Demey

Mooi persoonlijk kado geworden

Eenvoudig samen te stellen en mooi product mogen ontvangen

Geweldig!

Wat een fijn bedrijf! Het kwartet maken, is sowieso een eitje met dit programma. Maar toen bleek dat ik het niet helemaal goed had gedaan met de verpakking, hebben ze me enorm goed geholpen. Erg geduldig en net zo lang tot het goed was. Echt heel fijn! En het eindresultaat mag er zijn. Heel blij mee.

goede kwaliteit en snel geleverd

Kwartet is makkelijk samen te stellen en gebruiksvriendelijke website. prijs/kwaliteit verhouding is prima.

perfect

Goed en makkelijk te gebruiken programma. Snelle en accurate levering. Mooi resultaat en .... Ontvanger zeer blij verrast met het Jonas 21 kwartet

Super om cadeau te geven!

Je kunt iemand echt verrassen met een heel persoonlijk kwartetspel. Bij ons bleek het een super geslaagd cadeau. Kwartet was eenvoudig via de website te maken. Heel tevreden over het eindresultaat.

Zeer snel geleverd

Ik was blij verrast met levertijden, de kwaliteit was prima!

Super, heel mooi geworden

De website werkt vrij gemakkelijk. Kwaliteit is heel goed, heel mooi kwartetspel geworden!

Goeie kwaliteit

Blij met mijn bestelling. Dit wordt echt een topcadeau!

Snel geleverd en ziet er mooi uit

Makkelijk te maken en het resultaat ziet er goed uit. De levering was snel

Kan niet beter!

Ontzettend makkelijk om te maken, hele goede kwaliteit en super snel geleverd.

Precies uitgevoerd zoals het opgezet is. Prima kwaliteit. Het was een cadeau en dat is heel enthousiast ontvangen.

Heel mooi!

Ben heel tevreden met het resultaat! Geen gesukkel met het maken, dat alles kwijt was bijvoorbeeld, was niet aan de orde en ik ben toch best even bezig geweest. Erg snel geleverd. Enige wat er niet duidelijk stond was dat de achterkant, de achterkant van de kaarten waren, terwijl ik bezig was met de voorkant van het doosje. Stond bij elkaar, dus dat had ik helaas verkeerd begrepen daardoor.

Echt een top kwaliteit!!!

Mijn ouders vinden het een top cadeau en dat vinden wij belangerijk dus hou zo vol !!!. Jullie zijn gewoon een top webshop, een complument daarvoor!!

Binnen anderhalve dag een fantastisch kwartet ontworpen, gedrukt én geleverd!

Voor mijn basisschool wilde ik op een creatieve manier nadenken over een aantal thema's. Na een tijdje zoeken kwam ik op maar één goed format: KwartetCadeau. De kaartjes zijn haarscherp (zelfs met tekstvakken in de 'afbeeldingskant') en werden in no-time geleverd.

Echt geweldig

Super makkelijk te maken, heldere foto’s en heel snel klaar!

SUPER leuk en makkelijk om te maken en TOP resultaat!

Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, had maar wat plaatjes random uitgezocht en twijfelde wel of de kwaliteit voldoende zou zijn. Maar het resultaat is echt super mooi! Ik ga er zéker nog een maken :-)

Super leuk en makkelijk te maken

Heel leuk cadeau om te geven en zeer gebruiksvriendelijk om in elkaar te zetten. Enige optie die nog handig was geweest is aangepaste foto's (bv ingezoomd en/of verschoven) automatisch op dezelfde manier in de hele set te kunnen zetten. Nu moet je, tenzij je genoeg fotos hebt om elk kaartje apart te vullen, op het oog kijken of het precies hetzelfde staat.

Ontzettend leuk persoon cadeau voor een vriendin die 50 wordt

Zo ontzettend mooi en uniek om de mooiste gekste leukste herinneringen terug te zien in het spelletje kwartet. De afbeeldingen zijn mooi en de kwaliteit is goed. Heel stevig. Een top cadeau‼️

Gebruiksvriendelijk en snel

Gebruikte het programma voor de eerste keer. Overzichtelijke lay-out wist meteen hoe het werkte. Gemakkelijk tussentijds op te slaan om op een later moment verder te gaan. Prima kwaliteit.

mooi en snel afgewerkt

Ik was aangenaam verrast van een snel en mooi resultaat. zeker een aanrader om nog te bestellen.

Prachtige kwaliteit en snelle levering!

Prachtige kwaliteit en snelle levering! Echte aanrader!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam