Goede ervaring prachtig product ontvangen.

Ht maken van de voorkant en zijkant van het doosje was lastig en kostte mij veel tijd. Het lijkt mij beter als je gewoon een foto voor de voorkant kan invoegen en een foto voor alle 4 de zijkanten. Ondanks dit had ik een goede ervaring ermee. De kaarten maken was niet moeilijk en het ontvangen product was precies hoe ik verwachtte dat het er uit zou zien. De kaarten waren goed stevig.

mooie kwaliteit en snel geleverd

De kaarten zien er mooi glanzend uit, foto's zijn scherp en duidelijk. Blij met het kwartet.

Leuk bedacht

Leuk om zo een eigen kwartet te maken voor iemand die 70 wordt

Een prachtig resultaat met goede ondersteuning

Het kwartet is prachtig geworden. Heel snel geleverd. En goede ondersteuning om plaatjes in docx om te zetten naar jpg.

Super cadeau

Ontzettend leuk cadeau voor oma met foto’s van de hele familie. In principe snel gemaakt, ware het niet dat je erg kan worden afgeleid door (oude) herinneringen. Niet goedkoop, maar wel veel spelplezier en blije gezichten!

Mooie fotokwaliteit

Snel bezorgd en mooie kwaliteit. Leuk om het kwartet zo persoonlijk te maken en als cadeau te geven

Goede kwaliteit en snelle levering

De kaartjes zijn erg mooi geworden en van hoge kwaliteit. De communicatie over de levering was ook erg goed en ondanks de krappe tijdslijnen is alles op tijd geleverd. Het kado was erg geslaagd! :)

TOP!

Voor mijn werk 85 kwartetsets besteld; hele snelle levering; goede kwaliteit. We zijn er blij mee!

Geweldige service, gebruikersvriendelijk programma, mooi resultaat

Geweldige service, gebruikersvriendelijk programma, mooi resultaat

Gebruiksvriendelijk en duidelijk. Mooie uitvoering.

Geweldig mooi

Ik vond het geweldig mooi resultaat

Goede en snelle service. Heel netjes verpakt. Goede kwaliteit kaarten en doosje. Aanrader

Mooi verzorgd

Prettige site, gemakkelijk om aan het kwartet te werken, ook na paar dagen weer gemakkelijk op te pakken. Wel beetje teleurgesteld over de foto kwaliteit, niet scherp beetje flets. En we vinden dat het doosje moeilijk open gaat. We hebben eigen ontwerp gemaakt. Maar hij is erg stroef/ strak.

Supergemakkelijk te bestellen en kwaliteit geweldig!

We hebben op een zondag de bestelling doorgegeven en op dinsdag was de bestelling al binnen! Het was supergemakkelijk om de foto’s te uploaden dus het spel was zo gemaakt. De kwaliteit is echt super. Ik had van tevoren niet gedacht dat de foto’s zou goed zouden overkomen en de lay-out ziet er ook modern uit.

Mooie kwaliteit, eenvoudig te maken

Programma werkt eenvoudig en je kan het makkelijk aanpassen. Kwartetspel ziet er echt mooi uit, super leuk om kado te doen!! Snelle verzending.

Mooi en snel geleverd! Foto's waren mooi afgedrukt.

echt geweldig!

goeie stevige kaarten, mooi lettertype, mooi kwaliteit

erg leuk

een zeer bijzonder en leuk cadeau, goede kwaliteit en snel geleverd

Super makkelijke en mooie site

goede ervaring

Als ik een advies mag geven.. op de buitenkant vh pakketje staat “kwartetmaken”. In mijn geval is het een kado voor mn dochters verjaardag. Gelukkig heeft ze het pakje niet gezien.. beter misschien om dit niet zo duidelijk op de verpakking te vermelden?

Makkelijk, snel, mooie kwaliteit

Makkelijk en snel in elkaar te zetten. Mooie kwaliteit van de kaarten!! Klantenservice heb ik ook nog kort contact mee gehad, maar dat verliep ook allemaal goed. Dit is zeker aan te raden.

Boven verwachting mooi!

Kwaliteit van de foto’s en papier is boven verwachting goed. Een erg mooi en persoonlijk cadeau geworden. Ben er erg blij mee

Goeie kwaliteit en service

Super fijne manier om het kwartet te maken op de site, heel gebruiksvriendelijk. Ook echt top service, ik had gebeld dat ik eigenlijk te laat had besteld en het snel nodig had. Uiteindelijk met een dag in huis omdat het rustig was, super aardige mensen aan de lijn. Ook de kwaliteit van de foto’s is erg mooi geworden! Zeker een aanrader voor een persoonlijk en leuk cadeau!

Leuk en informatief

Wij hebben het kwartet besteld waar we per kaartje extra info konden toevoegen voor de gegeven term. Dit gebruiken we om een aantal biologische concepten te verhelderen voor onze studenten. Op deze wijze maken ze zich veel complexe stof op een relatief simpele manier eigen. De kaartjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, we hopen hiermee dan ook een langdurige lesvorm te hebben voor de komende jaren.

Ontzettend mooie kwaliteit!

Ik heb hier al meerdere kwartetten laten maken. Onder de indruk van de kwaliteit, grootte van de kaarten en de snelheid waarmee de artikelen worden verzonden. Ook de klantensrvice is megasnel, ik had een spelfout en mijn bestelling kon nog mooi op tijd worden aangepast. Waarom dan een 9? Omdat ik het jammer vind dat je niet losse extra kaarten kan bijbestellen bij sets die je al eerder hebt gekocht. Er zijn vrienden die graag een uitbreiding willen bij hun set, maar er is alleen de mogelijkheid om een nieuwe kwartetset aan te maken. Een knopje voor "extra set kaarten bestellen" zou zeker een mooie optie zijn bij een reeds eerder bestelde set. Qua verzenden zou er idd over nagedacht moeten worden.

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam