Leuk en informatief

Wij hebben het kwartet besteld waar we per kaartje extra info konden toevoegen voor de gegeven term. Dit gebruiken we om een aantal biologische concepten te verhelderen voor onze studenten. Op deze wijze maken ze zich veel complexe stof op een relatief simpele manier eigen. De kaartjes zijn van hoogwaardige kwaliteit, we hopen hiermee dan ook een langdurige lesvorm te hebben voor de komende jaren.

Ontzettend mooie kwaliteit!

Ik heb hier al meerdere kwartetten laten maken. Onder de indruk van de kwaliteit, grootte van de kaarten en de snelheid waarmee de artikelen worden verzonden. Ook de klantensrvice is megasnel, ik had een spelfout en mijn bestelling kon nog mooi op tijd worden aangepast. Waarom dan een 9? Omdat ik het jammer vind dat je niet losse extra kaarten kan bijbestellen bij sets die je al eerder hebt gekocht. Er zijn vrienden die graag een uitbreiding willen bij hun set, maar er is alleen de mogelijkheid om een nieuwe kwartetset aan te maken. Een knopje voor "extra set kaarten bestellen" zou zeker een mooie optie zijn bij een reeds eerder bestelde set. Qua verzenden zou er idd over nagedacht moeten worden.

Hele mooie kwaliteit en heel makkelijk en snel samen te stellen.

Het samenstellen van het kwartet via de site ging heel makkelijk en snel. Toen ik het kwartet ontving viel het mij op hoe mooi de kwaliteit van de kaarten was. Het was een kado, de ontvanger vond het heel mooi en ontroerend.

Super service en goede kwaliteit!

Ik had één verkeerde foto bij het kwartet spel geplaatst. De volgende ochtend gelijk gebeld en deze fout van mij werd gelijk opgelost. Ook zorgde de medewerkster dat de bestelling heel snel verzonden werd, zodat ik het kwartetspel op tijd in huis had. Goede kwaliteit, foto's zien er goed uit en papier van mooie kwaliteit.

Geweldige kwaliteit foto’s mooi weer gegeven maar overall n kut spel, namelijk 3x verloren ;-)

Geweldig!

Besteld en keurig op tijd geleverd! We hebben onze (schoon-)moeder wr superblij mee gemaakt! #aanrander!

Makkelijk om te maken en een persoonlijk kwartet spel is echt gaaf.

Het maken van het kwartet was leuk om te doen, het maken was ook heel duidelijk en makkelijk te maken. Ik was blij verrast toen het spel met de post kwam. Het ziet er mooi uit en we hebben al aardig wat potjes gespeeld. Mijn kinderen waren helemaal blij met kaarten met onze foto's er op.

Vorige week een spoedbestelling geplaatst na telefonisch contact. Had het kwartet binnen een dag binnen. Topservice!

Top bedrijf

Een kwartet van 15 setjes besteld en een dag later krijg ik al bericht dat de foto voor op het doosje niet mooi is (korrelig) en dat ik deze kan aanpassen alsnog. Na een paar keer was de kwaliteit goed genoeg. Top dat ze ook daarin het beste willen, ondanks dat je zelf geen goede foto toestuurt. Daarna binnen 2 dagen geleverd!! Vervolgens toch nog gevraagd of ik 1 setje kon aanpassen; direct reactie; de order was weer opengezet en ik kon de aanpassing maken en deze kreeg ik dan weer binnen 2 dagen toegestuurd; hier werd alleen extra verzendkosten voor gevraagd van €2,95. Zeer goede kwaliteit van de kaarten zelf en zeer vriendelijke adequate medewerkers. een aanrader!!!

Helemaal perfect!

Voor een bruiloft een “vrienden kwartet spel” gemaakt. Ontzettend gebruiksvriendelijk programma en het kwartet is erg mooi geworden! Ga hier ongetwijfeld nog een keer wat bestellen. Aanrader!

Prima kwaliteit!

Reageren snel op mailtjes. Ik had een typefout gemaakt, dit is heel snel en goed opgelost, denken goed mee en leveren snel. Echt een aanrader.

Makkelijk te maken, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, duidelijke webpagina, snelle verzending

Erg origineel en tof cadeau!

Makkelijk te maken, fijn systeem! Het resultaat mocht er zijn! Echt super leuk geworden (al zeg ik het zelf)! Ik had alleen niet goed gelezen... ik dacht dat ik n foto als achterkant van het doosje moest uploaden, maar dit bleek de achterkant van het spel te zijn! Als ik beter had gelezen had ik zeker een andere foto gekozen! Helaas... mijn eigen fout maar wel jammer! Ik kan het iedereen aanraden dit voor iemand te maken!

Super !

Naast dat dit een super leuk cadeau is om te geven, was hij ook nog eens snel binnen ! Snelle reactie van de klantenservice.

Ontzettend leuk en mooie kwaliteit

Heel erg leuk om cadeau te geven! Kwaliteit is super goed en levering heel snel

Mooi spel, super service

Het spel ziet er goed uit. Het maken: Als je weet wat je erop wil hebben en dat paraat hebt, is het vrij makkelijk. Ik maakte 1 fout, had snel contact met de klantenservice, en werd erg goed geholpen. Het werd snel en goed bezorgd.

Een prachtig resultaat!

Ik vond het heel makkelijk samen te stellen en duidelijk omschreven. Snelle aflevering en een prachtig eindresultaat. Ben er heel blij mee

Super bedrijf!

Super snelle levering en makkelijk om zelf een kwartet te maken! Ook aan de telefoon, omtrent levering, zijn we heel goed geholpen. Wij gaan zeker nog vaker aan de slag om nog meer jarige blij te maken met een persoonlijk cadeau!

Super leuk!

Mooie prijs, mooie kwaliteit, snelle levering en fijne service!

Superhandig, mooi en topservice

Topkado, een echte aanrader. Makkelijk om te maken ;)

Even wennen hoe het moet op de PC, maar dan gaat het snel en eenvoudig. De bestelling, opbouw van de prijs is duidelijk en eenvoudig. De levering is supersnel en dan heb je na een paar dagen een geweldig mooi uitgevoerd en leuk cadeau.

Zeer snelle en goede levering

Op woensdag besteld en op zaterdag in huis. Echt een snelle levering. Ook omdat alles nog bedrukt moest worden. Kaarten zijn ook van goede kwaliteit.

prima kwartet

Goede kwaliteit , levertijd oké prima service

Hele fijne en snelle service

Ik heb een kwartet besteld en deze kwam super snel en mooi binnen! Ik was een setje van het kwartet vergeten en dit hebben ze ook enorm snel opgestuurd. Super fijn dus!

Grandioos!

Voor mijn man zijn 50ste verjaardag heb ik met foto's die de 'warme' en de 'koude' kant hadden gestuurd een geweldig leuk en grappig kwartet gemaakt. Wat hebben we gelachen! Het programma zelf werkt top en de afwerking en snelheid van drukken en leveren zijn super! Zondag besteld, dinsdag in huis. Echt een aanrader!

Satijnbloem 37

3068 JP Rotterdam